Ako je ohodnotená práca na polovičný úväzok?
pracujete tu niektorá na skrátený úväzok? akú máte mzdu?
To čo je tá otázka? Veď každý to môže mať ináč. Ak je mzda stanovená pri plnom úväzku napr. 1200€, tak pri polovičnom, teda 50% to bude 600€.
Všetko záleží aká je určená mzda pri plnom úväzku pri danej pracovnej pozícii, pripadne či robíš aj soboty, nedele…
Mozes mat 500, ale aj 1000
U nás máme 1000 na 4 hodiny denne, baba je na rodičovskej
polovičný úväzok, polovičná mzda
plus si nezabudni vypytat stravne....a danovy bonus, ak je to vyhodnejsie u teba...
no niekto uvazuje tak, ze ked je plna mzda napr. 2000e, tak pol.uv. bude 1300e...
Hrubú mzdu pri polovičnom úväzku mám 1000€, s daňovým bonusom na dve deti mi chodí v čistom 992€. Nesťažujem sa 🙂
Hrubú mzdu pri polovičnom úväzku mám 1000€, s daňovým bonusom na dve deti mi chodí v čistom 992€. Nesťažujem sa 🙂
mozes mat aj 1000 euro. tvoja otazka je strasne zle polozena.
@anonym_98dcc6 napriklad. ale ty musis mat daku dobru robotku.
@anonym_autor 450e, ale to zavisi od toho, kolko je plny uvazok. Niekto moze mat aj 800e.
zavisi kolko je hodinova mzda, potom to mas podla poctu odpracovanych hodin, ak je mesacny plat, tak polovica mesacneho vymeru na plny uvazok
plus si nezabudni vypytat stravne....a danovy bonus, ak je to vyhodnejsie u teba...
@anonym_6e6751 vypýtať si môže, ale nárok má až od odpracovaných 4h a viac. Čiže je to na dobrej vôli zamestnávateľa.
Nedávno som riešila pre známu - polovičný úväzok, full remote, 1900 eur. K čomu ti to pomôže, to ozaj neviem.
HO, polovičný úväzok, plat 800€
.
@anonym_autor predavacka .mam polovicny uvazok a mzda v cistom bez pridavkov bonusu v priere 650 eur . Pracujem 3 dni v tyzdni .ostatne dni mam druhu pracu
Mám polovicu z toho čo kolegyňa na plný. Robím 3 dni v týždni. Čiže aj stravné lístky mám.
Pracujem 70perc, mzdu mam 70perc z platu ktorý je pri plnom úväzku
@anonym_98dcc6 kde pracuješ ak smiem vedieť? 😃
@anonym_98dcc6 kde robíš?! 😁

Ked som robila na zaciatku 20h uvazok a dajme tomu som robila viac vikendy tam som mala cca 620