Ako nahlásiť zamestnávateľovi zmenu v PN?
Ahojte, mám pn 1 vychádzky od 13:00 do 19:00. V pondelok ma ale zahlásili na fyzio o 11. Zatiaľ ma má kontrolovať zamestnávateľ, mám mu to napísať pre istotu? ( komunikujeme spolu na whatsappe)
@anonym_autor z kazdeho vysetrenia si pytaj potvrdenie.
mozem sa opytat mas fyzio akoze rehabilitaciu na chrbticu?
lebo aj mna to caka. a v pohode ti dali take dlhe vychadzky lebo bezne daju 2hod doobeda a 2 hod poobede)
@anonym_0b57ff nie mám rehabku na koleno. Môj dr má takto vychádzky nadstavené a mne vyhovovali, tak som nepotrebovala zmenu.
@anonym_0b57ff nie mám rehabku na koleno. Môj dr má takto vychádzky nadstavené a mne vyhovovali, tak som nepotrebovala zmenu.
@anonym_autor chapem, dakujem tak si pytaj tie potvrdenky
Nikam nepis a ani pitvrdenie ti netreba,v pc na reh.budes zapisana,ak byy bolo treba dokladovat jde si bola.Over si vsak xas vychadzok,ten tvoj je velmi nestandardny.
Nikam nepis a ani pitvrdenie ti netreba,v pc na reh.budes zapisana,ak byy bolo treba dokladovat jde si bola.Over si vsak xas vychadzok,ten tvoj je velmi nestandardny.
@janinah čas vychádzok mám úplne v poriadku. Mám
Jo aj na papiery 🙂 Na rehabku idem ku kamarátke, ta systém nejaky nemá.
@anonym_autor ked nejdes do zdravotnickeho zariadenia, tak to sa nepocita ako osetrenie
@viestta vďaka ale na to sa nepytam, inde voľne nemali. 🙂 a potrebujem to čím skôr
@anonym_autor aly pytas sa na to. Kedze nejdes do zdravotnickeho zariadenia, tak nemozes porusit liecebny rezim a ist tam mimo vychadzky
@viestta nie nepýtala. Nauč sa prosím čitat s porozumením a nebyť premúdrela za každú cenu. Skús si prečítať môj príspevok a nájsť kde je otáznik 😆
@viestta nie nepýtala. Nauč sa prosím čitat s porozumením a nebyť premúdrela za každú cenu. Skús si prečítať môj príspevok a nájsť kde je otáznik 😆
@anonym_autor pýtala si sa ci máš nahlásiť zamestnavatelovi. Viestta ti na to odpovedala. Lenže odpoved sa ti nepáči, tak čo hneď utocis. Máš vychádzky od 13 do 19, mimo toho môžeš ísť na lekárske vyšetrenie/ošetrenie a to je v esysteme, čiže máš o tom doklad. Keď chceš ísť ku kamoške, tak máš smolu, medzi 13 a 19 môžeš. Toto ti aj viestta odpovedala.
Ešte to zamestnavatelovi napíš, ze pojdes o 11, nech príde presne vtedy na kontrolu, ty nebudeš doma, nebudeš ani na lekárskom vyšetrení a máš po PN.
@anonym_autor pýtala si sa ci máš nahlásiť zamestnavatelovi. Viestta ti na to odpovedala. Lenže odpoved sa ti nepáči, tak čo hneď utocis. Máš vychádzky od 13 do 19, mimo toho môžeš ísť na lekárske vyšetrenie/ošetrenie a to je v esysteme, čiže máš o tom doklad. Keď chceš ísť ku kamoške, tak máš smolu, medzi 13 a 19 môžeš. Toto ti aj viestta odpovedala.
Ešte to zamestnavatelovi napíš, ze pojdes o 11, nech príde presne vtedy na kontrolu, ty nebudeš doma, nebudeš ani na lekárskom vyšetrení a máš po PN.
@anonym_5e6dc3 ja som sa nepýtala, či mám ist do nejakého zdravotníckeho zariadenia alebo nie 😄 ale na to či mám dať vedieť druhej kamoške šéfke ☺️ o pn neprídem o to sa nemusis báť
@anonym_5e6dc3 ja som sa nepýtala, či mám ist do nejakého zdravotníckeho zariadenia alebo nie 😄 ale na to či mám dať vedieť druhej kamoške šéfke ☺️ o pn neprídem o to sa nemusis báť
@anonym_autor ved napis sefke naco sa pytas ked ste kamosky tak Ta aj tak kontrolovat nepride. Ale mozu Ta prist kontrolovat z SP (aj pocas dni,kt. plati zamestnavatel) a tam Ti uz to, ze si bola u kamosky na rehabilitacii neprejde.
@anonym_autor zvláštne je už to že máš 6 hodín vychádzky....lebo tie sú 4hodiny denne
@anonym_autor tak hádam by bolo nekorektné im neoznámiť že si na rehabilitácii ak vieš že ti prídu na kontrolu🙉to čo preboha? sú prázdniny? ve´d ak vieš že ti príde kontrola a nie si doma tak maj aspom tolko slušnosti a oznám im to vopred
@anonym_autor zvláštne je už to že máš 6 hodín vychádzky....lebo tie sú 4hodiny denne
@mogaa môj dr to ma tak nadstavené, mám aj v systéme tak zapísané
PN chodi od prveho dna kontrolovat socialna poistovna, takze darmo cosi nahlasis zamestnavatelovi, ak nejde o zdravotnicke zariadenie tak to nie je ospravedlnene a je to porusenie liecebneho rezimu mas nadstandardne vychadzky a to od zaciatku PN uz aj to je dovod na zvyseny dozor zo strany Socialnej poistovne
PN chodi od prveho dna kontrolovat socialna poistovna, takze darmo cosi nahlasis zamestnavatelovi, ak nejde o zdravotnicke zariadenie tak to nie je ospravedlnene a je to porusenie liecebneho rezimu mas nadstandardne vychadzky a to od zaciatku PN uz aj to je dovod na zvyseny dozor zo strany Socialnej poistovne
@anonym_e9a0bf nemám správnu, poisťovňa môže prst až od 15. Dňa
@anonym_autor ked myslis...
@anonym_autor toto bude veľmi zaujímavá PNka, s takými vychadzkami. Jasne, nahlas mu to, ze ideš len tak ku kamoške a celý deň nebudeš doma. Na mieste tvojho zamestnávateľa dám podnet ma doktora a prešetrenie opodstatnenosti PNky.
@viestta kaď na nu, keď je mudra.
@anonym_autor opravím ta, poisťovňa môže prísť od 1.dna. a aj chodia. To je co? Verím ze na teba s tou tvojou vymyslenou PNkou si aj posvietia
@anonym_autor opravím ta, poisťovňa môže prísť od 1.dna. a aj chodia. To je co? Verím ze na teba s tou tvojou vymyslenou PNkou si aj posvietia
@anonym_9aecd5 na Slovensku možno, ale v Česku nie 🙂 vymyslenú pn? Haha dovol mi sa zasmiať. Mala som operáciu kolena, to sa moc vymýšľať nejde
@anonym_autor nehovoris pravdu ved ti tu uz pisali aj ludia co priamo pracuju v socialnej poistovni a aj ti co riesia tam procesy ale ty si ides svoje 😂 tak nechaj tak
@anonym_autor nehovoris pravdu ved ti tu uz pisali aj ludia co priamo pracuju v socialnej poistovni a aj ti co riesia tam procesy ale ty si ides svoje 😂 tak nechaj tak
@anonym_e9a0bf na sl možno 🙂 ale nie v cz
@anonym_autor 🙈🙈🙈🙈 napíšem mail smsku aby si mala v prípade potreby dôkaz že si ho informovala... Nemáš začo... Niektoré ženy asi potrebujú návod aj ako si utrieť zadok 🫣🫣
@anonym_e9a0bf na sl možno 🙂 ale nie v cz
@anonym_autor ani v cechach to nie je ako hovori skontrolovat ta mozu pocas prvych dni prist skontrolovat aj pracovnici spravy socialneho zajisteni
a co je to za rozum pytat sa a neuviest na slovenskommfore ze ide o inu krajinu
@anonym_e9a0bf ja mám trvalý pobyt na sk 😄 ale pn v cz. Môžem byt aj tam aj tam
Načo si pýtaš radu keď očividne všetko vieš?
Informuj lekára a požiadaj, aby ti zmenil čas vychádzok, ak budeš na rehabilitácie (ku kamoške, nie oficiálne) v tomto čase chodiť pravidelne, máš to najjednoduchšie a najistejšie. U nás napríklad nemá moja priama nadriadená naozaj žiadny vplyv na to a či kedy príde kontrola z práce, kamoška, nekamoška. Ak to nahlásiš, jediné čo spravíš je, že sa priznáš, že porušuješ liečebný režim.
@anonym_autor boze. Ved keď si v CZ, tak sa naco pýtaš nás tu na sk? Si mimo, alebo co je s tebou? A tretiu kamošku máš v soc. poist. Nie?
@anonym_autor funguje to v cz tak, ze ked mas trvaly pobyt na Sk ale ides na pn do ceska tak uvadzas na akej adrese na budes nachadzat? Lebo tu to tak funguje, ked mam trvaly pobyt v BA ale pracujem v BB, mam tam prenajom, doktora a ostanem tam na pn, doktorovi nadiktujem adresu v BB. Takze sa budem pocas pn nachadzat v BB a nie v BA, kde mam trvaly pobyt. No alebo naopak, kazdopadne na pn sa pise adresa, kde sa budes nachadzat pocas pn a tam pride kontrola

@anonym_autor z kazdeho vysetrenia si pytaj potvrdenie.
mozem sa opytat mas fyzio akoze rehabilitaciu na chrbticu?
lebo aj mna to caka. a v pohode ti dali take dlhe vychadzky lebo bezne daju 2hod doobeda a 2 hod poobede)