Ako nájsť dobrú prácu po vysokej škole?
Ahojte budem končiť vš so zameraním na Cr, geografiu a anglický jazyk. Chcela by som si už začať hľadať trvalú prácu no mám len brigádnické skúsenosti z recepciu hotela a hosteskou. Hľadám niečo, čo by sa dalo robiť part-time home office, alebo aj full time. Vedeli by ste mi poradit kde a ako hľadať? Inzeráty mám popozerané..
@lucka2101 napis, ake mas skusenosti a ci mas aspon plynulu anj
@dancingqueen321 ja mam plynulu anglictinu, preco?🙂 hladam si pracu na doma online teraz, kedze som v zahranici prevazne
su nejake este ine stranky, fora, alebo neviem co na nete,
kde sa da najst online praca normalna?
ci len sledujete profesiu?
@yasina tak ked si v zahranici, tak ti je zbytocne hladat robotu na slovensku
@dancingqueen321 hladam remote predsa, HO🙂
@yasina to je jedno, na slovensku ti vacsinou vsade daju HO vo forme benefitu, HO na zmluve mat nebudes (pokial nie si mozno ITckar), nedavaju to do zmluvy ako remote, cize budes mat miesto vykonj prace nejaky office a na pracu na slovensku budu pytat miesto trvaleho bydliska, na lekarsku prehliadku pojdes mozno k svojmu dr, budes to musiet absolvovat na slovensku, odo mna napriklad pytali aj meno a adresu vseobecneho lekara. Musela som uviest, co pytali. Taktiez vacsina zamestnavatelov by nesuhlasila s tym, ze sa praca na zaklade slovenskej zmluvy vykonava zo zahranicia, niekde to zvyknu mat limitovane.

Prepac, v prispevku to nevidim. A do bludu komentov nizsie som necitala.