icon

Ako nájsť home office prácu, ktorá ma uživí?

13. jún 2025

Prosím o radu. Nemam sancu ist na urad, resp. na zmeny. mam na to svoje dôvody. Mam VS. prosím ako ste si nasli home office prácu, ktorá vas uzivi?

vanilkovazmrzka
13. jún 2025

Homeoffice je benefit. Nie je pandemia takze uz je len minum pozicii, kde je 100% ho standardom, ak vobec

deti95060810
13. jún 2025

Vš... ak vieš účtovníctvo, alebo si projektantka tak nie je problém...
skôr napíš čo ty ponúkaš - čo vieš .... aby si mohla pracovať z domu.

balerina2025
13. jún 2025

only fans. (joke) ale posledne mam pocit ze toto bude nejaka novodoba moda

julialeffer
13. jún 2025

Odkial si? Napis mi spravu, dam ti par tipov.

katkatet
13. jún 2025

V prvom rade musíš hlavne vedieť aspoň jeden cudzí jazyk plynule ak chces mať dobre platený homeoffice

autor
13. jún 2025
@julialeffer

Odkial si? Napis mi spravu, dam ti par tipov.

@julialeffer ved napís sem, pomôžeš možno aj iným ženám, ktoré HO zvazuju

autor
13. jún 2025

gramatiku na jednotku, slovenčina v malíčku, strojopis, ANJ tak v rámci komunikácie

oli18
13. jún 2025

Toto ovladam aj ja, ibaze namiesto Aj Nj a to som 70+ 😉. V porovnani so seniorkou ponukas velmi malo. S tym dieru do sveta neurobis.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
diewcatqoo
13. jún 2025

Prepac, ale slovencina, super gramatika, strojopis a anj v ramci komunikacie nie je nic extra. A to ti pisem ako clovek, ktory ma tiez statnicu zo slovenciny a maturitu zo strojopisu, takze v oboch som tiez level expert, ale absolutne nikde si to neuvadzam 🙂

sammy19
13. jún 2025

Copywriting, externá redaktorka - takéto niečo. Ja teda robím dlhé roky externú redaktorku, príjmy nie sú nič moc teraz, ale kamarátka zasa copywriting a tam už je to oveľa lepšie platené.

denkabemommy
13. jún 2025
@katkatet

V prvom rade musíš hlavne vedieť aspoň jeden cudzí jazyk plynule ak chces mať dobre platený homeoffice

@katkatet vôbec nemusí človek vedieť plynule cudzí jazyk. Ja síce viem len AJ ale reálne som ju použila len keď som pri jednom programe komunikovala so support - aj to by zvládol prekladač 🤣 a robím full time home office

katkatet
13. jún 2025
@denkabemommy

@katkatet vôbec nemusí človek vedieť plynule cudzí jazyk. Ja síce viem len AJ ale reálne som ju použila len keď som pri jednom programe komunikovala so support - aj to by zvládol prekladač 🤣 a robím full time home office

@denkabemommy vo väčšine inzerátov (80%) na dobre platenu prácu je to tak, samozrejme sú aj výnimky ale malo. Stačí si pozrieť profesiu

lucia13022023
13. jún 2025

Ja som 100% na HO, ale som živnostník, robím na seba, mam svojich klientov ktorým robím účtovníctvo. Robota ma baví, som flexibilná, robotu môžem robiť v podstate všade, len potrebujem notebook

denkabemommy
13. jún 2025
@katkatet

@denkabemommy vo väčšine inzerátov (80%) na dobre platenu prácu je to tak, samozrejme sú aj výnimky ale malo. Stačí si pozrieť profesiu

@katkatet áno, je to možné, veľa toho tam je pre zahraničie v remote. Ja som však mala aj šťastie, a remote mám skôr náhodou, nebolo to pre mňa úplne podmienkou, keď som hladala prácu, chcela som hybrid, toto bolo prekvapenie pre mňa 😅. Ale zas kvalifikáciu musím mať inde, než v jazyku.

denkabemommy
13. jún 2025

@autorka každá (normálna profesia) práca ťa uživí aj v home office verzii, len treba mať predpoklady na takú prácu - skills, školu,… stačí rozposlat životopisy tam, kde by si chcela pracovať 🙂 (nie, nemusia mať inzerát vyhodený)

julialeffer
13. jún 2025

Mam pocit ze ludia zle chapu, co sa skryva pod skratkou HO. Nie je to akakolvek praca z domu. Je to konkretna profesia, na ktoru si skolena, certifikovana, si v nej dobra, vykonavas ju roky a zamestnavatel nema problem, ked ostanes robit z domu a usetris cas na cesovanie, a hlavne ak vidi pravidelny vysledok. Len tak robit z domu hocico je vlastne brigada, kratkodoba cinnost, vacsinou nie su potrebne ziadne specialne znalosti alebo kvalifikacie, manualne nahadzovanie dat do Excelu, pisanie prispevkov na socialne siete a podobne nizkoplatene manualne prace. Vacsinu z nich uz vie nahradit AI, za ktoru firmy prakticky neplatia nic.

veselo_neveselo
13. jún 2025

Skus korporaty, tam nemusi byt problem s homeofficom.

julialeffer
13. jún 2025

Zacala by som Amazonom. Tam beru kazdeho schopneho cloveka, myslim ze staci vediet jazyky na B urovni. A casom mas niekolko dni do tyzdna HO.

lenocka5533
13. jún 2025

U nás vo firme má možno 5 % ľudí 100% HO aj to iba kvôli priestorovým obmedzeniam, inak cca 50:50

noone007
13. jún 2025

Nijako. Takto narychlo a bez specifickeho vzdelania a zrucnosti na napada jedine asi nejake call centrum. Aj to neviem ci sa ti zadari. Na ostatne treba mat nejaku prax v kontretnej odbornej profesii - napr projektant, uctovnik, developer. To asi nemas. A aj tych chcu firmy ako tu kazdy pise v kancelariach. Bezne max 1-2 dni homeofficu. Ako pisu ostatni. 100% ho poz. je minimum a obrovska konkurencia ! Kedze by to chcel kazdy.

procrastique
13. jún 2025

S týmito kvalitami by som bola na tvojom mieste rada a šúchala nohami aj v klasickej kancelárií. Však nič nevieš.

procrastique
13. jún 2025

Pošli výsledok toho strojopisu
https://www.pisaniehravo.sk/test-pisania

lenkakoc444
13. jún 2025
@julialeffer

Zacala by som Amazonom. Tam beru kazdeho schopneho cloveka, myslim ze staci vediet jazyky na B urovni. A casom mas niekolko dni do tyzdna HO.

@julialeffer Amazon pokial viem uz Ho neponuka vobec. Musia chodit do office. Takto Amazon donutil ludi dat vypovede a nemusel davat odstupne ked chceli prepustat. Takto mi to povedal kolega byvaly.

chestnut
14. jún 2025
@julialeffer

@julialeffer Amazon ma 0 HO politiku, u nas v zahranici a kedze sa tak vyjadrili tak predpokladam to uplatnuju pomaly v kazdej krajine postupne

milan56
15. jún 2025

podaj si inzerat ze hladas taku pracu

mk1111111111
15. jún 2025

Uctovnictvo mozes robit doma. Moze byt?