icon

Ako nájsť nové zamestnanie po nepríjemnej skúsenosti?

vanessa902
28. apr 2025

Ahojte , neviem poriadne ako začať . Začala som pracovať hneď po škole. Po pár mesiacoch práce na SK som odišla do česka pracovala som tam 2 roky . Minuly rok vlastne už s manželom sme sa presťahovali späť na SK. Strašne ma nebaví praca v ktorej som je to tam pre mňa strašne psychicky náročné a hlavne zo strany majiteľky. Najradšej by som s tým sekla a hľadala si niečo iné aj keď by som bola chvíľu na Úrade práce. Poraďte mi ako sa najlepšie zachovať, ak do práce chodíte s plačom a nechuťou ma to niektorá tiež takto? Podotýkam ze ak by sme sa nemuseli stahovat späť na SK pracovala by som v minulej firme doteraz. Lenže rodinné okolností to zariadili inak. ( odkedy sme na Slovensku odvtedy ma strašný problém s pracou)

mogaa
28. apr 2025

snaž sa vydržať a druhú prácu hľadaj popri terajšej....na podporu nárok nebudeš mať, tak zrejme nechceš ostať bez financií.....na pohovory máš dovolenku.....

pribinak
28. apr 2025

Hľadaj všade kde sa dá, profesia, sociálne siete. Prinajhoršom chod na PNku.

vanessa902
autor
28. apr 2025
@mogaa

snaž sa vydržať a druhú prácu hľadaj popri terajšej....na podporu nárok nebudeš mať, tak zrejme nechceš ostať bez financií.....na pohovory máš dovolenku.....

@mogaa nárok na podporu už mám to mam zistené len no nieje to najlepšia možnosť

saturn24
29. apr 2025
@vanessa902

@mogaa nárok na podporu už mám to mam zistené len no nieje to najlepšia možnosť

@vanessa902 no za mňa z vlastných skúseností poviem, že radšej ísť na podporu ako chodiť niekde s plačom a nechuťou. To chceš skončiť na liekoch? Vyhorenie nie je sranda a poznám pár ľudí v okolí, ktorí skončili na liekoch. Sama som z takej práce raz odišla radšej na úrad ako si robiť zle. Psychika je veľmi krehké vec a je to jednosmerka. Veď hľadaj prácu a niečo sa nájde. Len pokiaľ budeš nastavená ako je všetko zlé, tak takú prácu aj nájdeš.

ellen
29. apr 2025
@saturn24

@vanessa902 no za mňa z vlastných skúseností poviem, že radšej ísť na podporu ako chodiť niekde s plačom a nechuťou. To chceš skončiť na liekoch? Vyhorenie nie je sranda a poznám pár ľudí v okolí, ktorí skončili na liekoch. Sama som z takej práce raz odišla radšej na úrad ako si robiť zle. Psychika je veľmi krehké vec a je to jednosmerka. Veď hľadaj prácu a niečo sa nájde. Len pokiaľ budeš nastavená ako je všetko zlé, tak takú prácu aj nájdeš.

@saturn24 súhlasím. Ničí to nielen teba, ale aj tvoje vzťahy, prostredie. Naber odvahu a ver, že nájdeš niečo, s čím budeš spokojná..držím ti palce!

vanessa902
autor
5. máj 2025
@ellen

@saturn24 súhlasím. Ničí to nielen teba, ale aj tvoje vzťahy, prostredie. Naber odvahu a ver, že nájdeš niečo, s čím budeš spokojná..držím ti palce!

@saturn24
@ellen ďakujem vám za rady som z toho proste nešťastná takže už som oznámila ze odchádzam uvidím ci sa niečo nájde hneď alebo pôjdem na ten úrad zatiaľ. Potom sa div svetu ze sa nám ani to malé nedarí a tak no 😔. Veľa ľudí mi to už povedalo ze psychika spraví veľa niečo na tom pravdy je