Ako nájsť nové zamestnanie po nepríjemnej skúsenosti?
Ahojte , neviem poriadne ako začať . Začala som pracovať hneď po škole. Po pár mesiacoch práce na SK som odišla do česka pracovala som tam 2 roky . Minuly rok vlastne už s manželom sme sa presťahovali späť na SK. Strašne ma nebaví praca v ktorej som je to tam pre mňa strašne psychicky náročné a hlavne zo strany majiteľky. Najradšej by som s tým sekla a hľadala si niečo iné aj keď by som bola chvíľu na Úrade práce. Poraďte mi ako sa najlepšie zachovať, ak do práce chodíte s plačom a nechuťou ma to niektorá tiež takto? Podotýkam ze ak by sme sa nemuseli stahovat späť na SK pracovala by som v minulej firme doteraz. Lenže rodinné okolností to zariadili inak. ( odkedy sme na Slovensku odvtedy ma strašný problém s pracou)
Hľadaj všade kde sa dá, profesia, sociálne siete. Prinajhoršom chod na PNku.
snaž sa vydržať a druhú prácu hľadaj popri terajšej....na podporu nárok nebudeš mať, tak zrejme nechceš ostať bez financií.....na pohovory máš dovolenku.....
@mogaa nárok na podporu už mám to mam zistené len no nieje to najlepšia možnosť
@mogaa nárok na podporu už mám to mam zistené len no nieje to najlepšia možnosť
@vanessa902 no za mňa z vlastných skúseností poviem, že radšej ísť na podporu ako chodiť niekde s plačom a nechuťou. To chceš skončiť na liekoch? Vyhorenie nie je sranda a poznám pár ľudí v okolí, ktorí skončili na liekoch. Sama som z takej práce raz odišla radšej na úrad ako si robiť zle. Psychika je veľmi krehké vec a je to jednosmerka. Veď hľadaj prácu a niečo sa nájde. Len pokiaľ budeš nastavená ako je všetko zlé, tak takú prácu aj nájdeš.
@vanessa902 no za mňa z vlastných skúseností poviem, že radšej ísť na podporu ako chodiť niekde s plačom a nechuťou. To chceš skončiť na liekoch? Vyhorenie nie je sranda a poznám pár ľudí v okolí, ktorí skončili na liekoch. Sama som z takej práce raz odišla radšej na úrad ako si robiť zle. Psychika je veľmi krehké vec a je to jednosmerka. Veď hľadaj prácu a niečo sa nájde. Len pokiaľ budeš nastavená ako je všetko zlé, tak takú prácu aj nájdeš.
@saturn24 súhlasím. Ničí to nielen teba, ale aj tvoje vzťahy, prostredie. Naber odvahu a ver, že nájdeš niečo, s čím budeš spokojná..držím ti palce!
@saturn24 súhlasím. Ničí to nielen teba, ale aj tvoje vzťahy, prostredie. Naber odvahu a ver, že nájdeš niečo, s čím budeš spokojná..držím ti palce!

snaž sa vydržať a druhú prácu hľadaj popri terajšej....na podporu nárok nebudeš mať, tak zrejme nechceš ostať bez financií.....na pohovory máš dovolenku.....