Ako nájsť prácu počas rodičovskej dovolenky?
Ahojte chcela sa som sa tu opýtať že nevie niekto o práci na doma keď som na rodičovskom príspevku?
Môžeš robiť na plný alebo na skrátený úväzok z domu pre zamestnávateľa, u ktorého si pracovala pred nástupom na rodičovskú.
A predpokladám, že v čase, kedy by si chcela pracovať, sa ti o dieťa bude niekto starať. Pretože práca na doma vo väčšine prípadov znamená, že sa venuješ práci. Nie že sa staráš o dieťa, uvaríš, ideš s dieťaťom na prechádzku. Mimchodom, tým tém s rovnakou otázkou tu je každý týždeň niekoľko. Ak by si mala kvalifikáciu na poriadnu prácu z domu, nebudeš sa pýtať tu. Takže jedine prichádza do úvahy MLM alebo call centrum, tam žiadnu kvalifikáciu nepotrebuješ. Ale to call centrum samozrejme ak voláš, nemôžeš prerušovať starostlivosťou o dieťa.
@anna9876 normálne som pracovala aj počas RD, dieťa smer škôlka/jasle a ja som mala aj rodičák, aj plat (áno, aj home office som mala) ale na home office sa nedá pracovať s deťmi 🤦♀️. Respektíve dá ale v takom prípade = jedlo z donášky, dieťa pol dňa na tablete a po večeroch sedenie nad prácou. Zlož ružové okuliare… a ak hľadáš prácu s HO na modrom koňovi, prepáč, nemáš na takú prácu.
Keď mal syn 2 roky išiel do škôlky a ja som sa vrátila do práce kde som robila predtým, tak aj to je možnosť 😊 rodičovský príspevok máte do troch rokoch bez ohľadu či pracujete alebo nie
Robila som HO s 1,5 rocnym dietatom … ale vstavala som o 4 makala do 8 aby som
Stihla popisat emaily atd … cez den len telefonaty a meetingy a od 21.00 full Job do 24.00 … ver tomu, bola by som radsej keby boli jasle otvorene (kvoli korone boli x mesiacov zavrete) isiel ma slak trafit. RD 3 roky mimo Svk neexistuje takze na vyber som nemala …Teraz ma desi kazda choroba lebo OCR je HO

Ak môžem pripnem sa tiež by sa mi zišli korunky naviac