Ako nájsť prácu vhodnú popri škôlke?
Zdravím som slobodná mama a malý mi nastupuje len teraz do škôlky. Nemá mi kto pomáhať, takže si ho musím zaniesť aj vybrať zo škôlky. Auto nemám takže len autobus budem mat po ruke.. kde si mam nájsť prácu na 8 hodín týždenne bez víkendov?
@bublinka1426 ona asi potrebuje "oficiálnu" pracu s platením odvodov. Doučovanie môže mať prijem plus načierno k platu.
@lienka.7 moze. alebo si zalozit zivnost ale to sa jej asi neoplati.
@bublinka1426 rodičom asi ťažko bude vystavovať nejake faktúry 😁
Za mňa to nemá až také zlé, v skolke je tiež jedna, co tam robí (zatial kvôli dcere) upratovačku a potom doučuje jazyk. Nesťažuje sa, práveže je spokojná.
@lienka.7 moznosti je vzdy dost, ked clovek chce.
@bublinka1426 tak tak...
@lienka.7 Bývam u starej mami o ktorú sa starám za výmenu pobytu. Moje dieťa malo rok odklad zo škôlky.
Cez deň nestíham byť s ním aj pracovať. On poobede nespí. Hľadám si prácu už dlho ale keď sa opýtaju na to či mám dieťa tak ze sa mi ozvu.
babka ti nema ako pomoct? napriklad brat zo skolky dieta?
@bublinka1426 Nie jej zdravotný stav jej to nedovolí a moje dieťa neposlucha. Keby jej ušiel tak ho nemá ako naháňať
Takze 8 hodín denne - výrobná jednozmenna prevádzka, administratíva, skola, skús i v DM drogérii - kamosku tam vzali s pedagogikou na skrátený uvazok; no podľa mna by ta tam bola škoda
Teba sa nesmú na pohovoroch pýtať či máš alebo nemas dieta 🙈 Ty to tiež nemusíš spomínať. A kľudne hľadaj prácu v MŠ, zoženieš na 100percent ako učiteľka, všade hľadajú. A kde viac pochopia prípadnú OČR ako v skolke? Mňa tiež vzali do skolky (nakoniec som sa ale rozhodla inak) a to mám 2 ročne dieta ktoré nastupuje do jaslí a školu ešte nemám dokončené ani pomaturitné štúdium.

@amelie2017 alebo doucovanie, ale presne ako pises aj toto je riesenie.