icon

Ako nájsť prácu z domu na privyrobenie?

14. aug 2025

Ahojte, neviete o nejakej práci z domu kde by som si mohla privyrobiť, vopred ďakujem☺️

iwesska
14. aug 2025

Ano vieme, mozes ponukat napr.zehlenie u seba doma.

frzeiovn
14. aug 2025

To by aj mňa zaujímalo, ale ja by som chcela celý HO...

anonym_b73e00
14. aug 2025

Napríklad u mňa. Potrebujem umyť kompletne všetky okná, aj vonkajšie žalúzie. Potom pokosiť lúku, asi 400m2, pokosiť trávu, čo je ďalších 600m2. Aj vymaľovať celý dom by to chcelo. A kopec iného. Ale hej, tieto práce sa nedajú robiť od počítača 😁

melanta
14. aug 2025
@frzeiovn

To by aj mňa zaujímalo, ale ja by som chcela celý HO...

Pre autorku aj pre @frzeiovn ak máte vzdelanie, prax a jazyky, teda máte zručnosti, ktoré niekto hľadá, ktoré nie sú bežné, tak viete si takú prácu nájsť a nie je to príliš náročné. Problém je, že tieto otázky tu takmer vždy kladú ľudia, ktorí nemajú čo ponúknuť. Potom jedine telefonický operátor, to je na profesii často v ponuke. A ešte jednu vec je potrebné si uvedomiť - práva z domu znamená pracovať, nemôžeš sa popri tom starať o dieťa, nemôže ťa dieťa rušiť. Aj pri tej nekvalifikovanej práci ako telefonický operátor dieťa ide bokom, starať sa o neho musí niekto iný.

anonym_0920db
14. aug 2025

@anonym_autor môj team hladal (a rastie, takze aj bude hľadať) ľudí kľudne aj na full time HO. Ponuky sú na linkedine, ak splnas kvalifikačné predpoklady, určite to tam nájdeš…

anonym_e81d39
14. aug 2025
@anonym_0920db

@anonym_autor môj team hladal (a rastie, takze aj bude hľadať) ľudí kľudne aj na full time HO. Ponuky sú na linkedine, ak splnas kvalifikačné predpoklady, určite to tam nájdeš…

@anonym_0920db to nemôžeš dat rovno ponuku? Takéto "zahady" mam fakt najradšej

melanta
14. aug 2025
@anonym_e81d39

@anonym_0920db to nemôžeš dat rovno ponuku? Takéto "zahady" mam fakt najradšej

@anonym_e81d39 to nie je žiadna záhada. Ak niekto má Linkedln, vie s ním pracovať, ponuky full remote tam nájde bez toho, aby mu niekto musel dávať názov firmy. Je to fakt jednoduché.

kalifka
14. aug 2025

@anonym_autor čo vieš ponúknuť?

marcellka32
14. aug 2025

Mňa vždy až zaráža, ako si ľudia myslia, že HO je vlastne voľný deň resp. Starám sa popritom o dieťa, navarim si, upracem....takto to v dobre platených prácach ale nefunguje
Autorka: doma môžeš piecť torty a predávať ich

denkabemommy
14. aug 2025
@marcellka32

Mňa vždy až zaráža, ako si ľudia myslia, že HO je vlastne voľný deň resp. Starám sa popritom o dieťa, navarim si, upracem....takto to v dobre platených prácach ale nefunguje

@marcellka32 ale áno aj takto to funguje (som dôkaz, dnes som riešila call a popri tom vozila syna na autíčku po záhrade), len teda treba spomenúť kopec skills, ktoré sú vydreté praxou, nie je to odpísať na dva mejly za deň a dostať za to peniaze ako si kopec žien predstavuje ale vstávanie aj o 4 ráno, kým deti spia, aby som dorobila veci alebo ísť spať o 1-2 ráno. 🙈

marcellka32
14. aug 2025
@denkabemommy

@marcellka32 ale áno aj takto to funguje (som dôkaz, dnes som riešila call a popri tom vozila syna na autíčku po záhrade), len teda treba spomenúť kopec skills, ktoré sú vydreté praxou, nie je to odpísať na dva mejly za deň a dostať za to peniaze ako si kopec žien predstavuje ale vstávanie aj o 4 ráno, kým deti spia, aby som dorobila veci alebo ísť spať o 1-2 ráno. 🙈

@denkabemommy no tak zrejme to nebol až tak dôležitý call, keď si popritom vozila dieťa na autíčku ...hovorila som o úplne niečom inom, telefonovať vie každý...
Mne nemusíš vysvetlovat a Ho nemá byť zas o extremoch, že robíš o 4 ráno či o 2 v noci ...treba pracovať v normálnom čase cez deň ..inak ten HO nemá význam

denkabemommy
14. aug 2025
@marcellka32

@denkabemommy no tak zrejme to nebol až tak dôležitý call, keď si popritom vozila dieťa na autíčku ...hovorila som o úplne niečom inom, telefonovať vie každý...
Mne nemusíš vysvetlovat a Ho nemá byť zas o extremoch, že robíš o 4 ráno či o 2 v noci ...treba pracovať v normálnom čase cez deň ..inak ten HO nemá význam

@marcellka32 to sú extrémy len počas letných prázdnin, cez školský rok pracujem v pracovnom čase, keďže jedno z deti nechce chodiť ani na denný tábor a rodinných príslušníkov máme ďaleko 🙂. Neni to ideál ale je to reálne (keby to bolo dlhodobo asi by som to nedala) ale reagovala som na to, že sa dá mať home office a aj sa starať o deti a variť. Neber sa tak vážne.

marcellka32
14. aug 2025
@denkabemommy

@marcellka32 to sú extrémy len počas letných prázdnin, cez školský rok pracujem v pracovnom čase, keďže jedno z deti nechce chodiť ani na denný tábor a rodinných príslušníkov máme ďaleko 🙂. Neni to ideál ale je to reálne (keby to bolo dlhodobo asi by som to nedala) ale reagovala som na to, že sa dá mať home office a aj sa starať o deti a variť. Neber sa tak vážne.

@denkabemommy ja sa vážne neberiem, ty máš brat vážne prácu, ktorú robíš 🙂
Je totiž tvoj problém, že nemáš kam dať dieťa, nie problém zamestnávateľa, čo som ja ....tak napríklad u nás by si s takým HO nepochodila, že aj varíš, aj upratujes, ciže sa práci aktívne nevenujes, to si musíš uznať

denkabemommy
14. aug 2025
@marcellka32

@denkabemommy ja sa vážne neberiem, ty máš brat vážne prácu, ktorú robíš 🙂
Je totiž tvoj problém, že nemáš kam dať dieťa, nie problém zamestnávateľa, čo som ja ....tak napríklad u nás by si s takým HO nepochodila, že aj varíš, aj upratujes, ciže sa práci aktívne nevenujes, to si musíš uznať

@marcellka32 ja mám flexibilnú pracovnú dobu a našťastie zamestnávateľa, ktorý nerieši kedy si robotu urobím ale len to, či dodržím deadline a či to urobím dobre (moja práca je moje hobby, takže robím toho kopec navyše, nosím inovácie, ktoré zvyšujú zisky firme alebo iné benefity - to je sen zamestnávateľov nie?) 🤷🏼‍♀️. Takže to že nerobím 8-15, neznamená, že sa práci nevenujem dostatočne, alebo že ju robím zle, práve naopak 😉.

marcellka32
14. aug 2025
@denkabemommy

@marcellka32 ja mám flexibilnú pracovnú dobu a našťastie zamestnávateľa, ktorý nerieši kedy si robotu urobím ale len to, či dodržím deadline a či to urobím dobre (moja práca je moje hobby, takže robím toho kopec navyše, nosím inovácie, ktoré zvyšujú zisky firme alebo iné benefity - to je sen zamestnávateľov nie?) 🤷🏼‍♀️. Takže to že nerobím 8-15, neznamená, že sa práci nevenujem dostatočne, alebo že ju robím zle, práve naopak 😉.

Nikto ti nič nevyčítal....sama si sa začala obhajovať 🙂 nechaj to tak...písala som úplne o inom

lenka1079
14. aug 2025
@anonym_0920db

@anonym_0920db o aku spoločnosť ide? Hľadám niečo full remote, ovládam aktívne anglický a taliansky jazyk, roky praxe v korportateee

anonym_cd686e
14. aug 2025
@marcellka32

@marcellka32 Suhlasim s @denkabemommy, obaja s muzom robime HO, a v pohode stihame upratat, navarit, odbehneme kedy potrebujeme, bezne strazime synovcov a netere popri tom. Ja napriklad prichadzam do kontaktu s ludmi minimalne, ziadne cally neriesim, tak sa zase netvarme, ze vsetci na HO musia byt povinne osem hodin pricapeni k pc a telefonu. Musime urobit svoju robotu a ze ju stihneme za 4 hodiny je nasa sikovnost a ine nikoho nezaujima. Este upresnim, ze sme v roznych odveviach. Obe prace su nadpriemerne ohodnotene a co sledujem, praveze zamestnavatelia maju tendenciu kontrolavat pomaly kazde kliknutie mysi, na tych menej platenych poziciach, pri tych lepsich, je to vzdy aj s urcitou mierou slobody. A nie sme, v okruhu nasich znamych, ziadna vynimka.

denkabemommy
15. aug 2025
@anonym_cd686e

@marcellka32 Suhlasim s @denkabemommy, obaja s muzom robime HO, a v pohode stihame upratat, navarit, odbehneme kedy potrebujeme, bezne strazime synovcov a netere popri tom. Ja napriklad prichadzam do kontaktu s ludmi minimalne, ziadne cally neriesim, tak sa zase netvarme, ze vsetci na HO musia byt povinne osem hodin pricapeni k pc a telefonu. Musime urobit svoju robotu a ze ju stihneme za 4 hodiny je nasa sikovnost a ine nikoho nezaujima. Este upresnim, ze sme v roznych odveviach. Obe prace su nadpriemerne ohodnotene a co sledujem, praveze zamestnavatelia maju tendenciu kontrolavat pomaly kazde kliknutie mysi, na tych menej platenych poziciach, pri tych lepsich, je to vzdy aj s urcitou mierou slobody. A nie sme, v okruhu nasich znamych, ziadna vynimka.

@anonym_cd686e no ale Marcelovia by ťa ako zamestnávateľ mať nechcela! Lebo určite sa robote nevenuješ aktívne a robiť krátko je predsa equivalent toho, že neberieš prácu vážne… 🙂

melanta
15. aug 2025
@denkabemommy

@anonym_cd686e no ale Marcelovia by ťa ako zamestnávateľ mať nechcela! Lebo určite sa robote nevenuješ aktívne a robiť krátko je predsa equivalent toho, že neberieš prácu vážne… 🙂

@anonym_cd686e
@denkabemommy samozrejme, že existujú full remote práce, kde človek nemusí byť 8 hodín k dispozícii. Sama tak pracujem, hoci nie pre zamestnávateľa ale pre seba. Lenže baby, také pozície pri všetkej úcte nie sú pre kandidátky, ktorí sa pýtajú na MK na prácu na doma.

marcellka32
15. aug 2025
@denkabemommy

@denkabemommy dievca dievča absolútne si nepochopila čo som písala, nechaj to tak !

denkabemommy
15. aug 2025
@marcellka32

@denkabemommy dievca dievča absolútne si nepochopila čo som písala, nechaj to tak !

@marcellka32 ale veď som napísala len parafrázu a vôbec som to nevenovala ani tebe, ale niekomu inému, nemusíš sa do toho zapájať 😊

marcellka32
15. aug 2025

@denkabemommy tak buď taká láskavá, nepíš o mne v iných príspevkoch ! Marcelovia? To je čo, kto??? Treba ti kurz slušnej komunikácie, týmto končím a už mi nepíš

yoginka231
19. aug 2025

Napríklad hlidacky sk alebo pretlak sk alebo jednoducho chod na profesiu a pozri si ktore prace vedia byt aj z domu a ak na ne nemas skusenosti tak napis im ze ak maju juniornu poziciu ze sa naucis a budes robit aj za mensiu mzdu.

simgas
Odpoveď bola odstránená