icon

Ako nájsť správne kariérne smerovanie?

1. mar 2024

Citala som o kurze spokojna v praci- kt. trva 15 tyzdnov a citala som aj o Petre Laktisovej a kariernom kompase. Co si myslite je dobre mat individualne hodiny co su drahsie alebo ist na skupinovy kurz? Chcela by som si ozrejmit svoje smerovanie.

Vdaka za rady.

egonsk
1. mar 2024

skupina ti da viac podnetov...

luccija
1. mar 2024

To sú vytahovace peňazí teraz je tých koučov a ľudí čo Ťa nasmerujú, aby si bola šťastná a sama sebou ako maku.
Zaplať si u psychológa test na výber zamestnania, ale aj tak by som išla najprv vylučovacou metódou čo si vyštudovala, čo ťa baví a ver milióny ľudí robia prácu len pre placu🙂

autor
1. mar 2024

@egonsk pretoze budem moct pokecat aj s inymi v komunite? Potrebujem si veci ujasnit a premyslala som nad individualnym ale tak to stoji kopec penazi

egonsk
1. mar 2024

viac hlav, viac napadov.

autor
1. mar 2024

@egonsk mas pravdu ten kurz spokojna v praci prebieha tak ze mas komunitu na fb uzatvorenu + prihlasovacie udaje do kurzu ktory si pozriem kedy chcem+ 1 hod koucing s kouckou/psychologickou
a kazdy jeden co sa tam prihlasi ide tam preto ze sa hlada a chce sa najst vo svojej profesii...
pisala som s jednou holkou co to absolvovala a pomohlo jej to si uprata myslienky v hlave a nasla sapracuje v danej oblasti atd. len nevyhoda je ze to trva pol roka ten kurz
vyhodou individualneho koucingu je ze trva casovo kratsie a cena je vyssia

ivangeline
2. mar 2024

Use your talents

autor
2. mar 2024

@ivangeline rozumiem v aktualnej profesii vyuzivam svoje talenty ale uz ma to nenaplna ta praca chcem nieco ine a neviem co dalej…

autor
2. mar 2024

@ivangeline ja som davnejsie absolvovala gallup testy ale neplatila som si potom tu hodinu s koucom, kt. by mi dal pokec aj k mojim vysledkom.
Co aj lutujem teraz.