Ako nájsť zákazníčky a zarábať s Mary Kay?
Ahojte,
Je tu niekto kto sa venuje Mary Kay? Iba ma zaujima ako ste si nasli zakaznicky, cez pracu, skolu? Ako dlho Vam trvalo kym ste si zacali zarabat?
Dakujem za odpovede🙂)
@katarina092 budem úprimná. Ak chceš na tom zarábať, tak si musíš urobiť sieť obchodníkov pod sebou, musíš sa tomu venovať plnohodnotne, čiže niekoľko hodín denne. Ako píše vyššie, videá, akcie. Mary Kay nie je zrovna najpopulárnejšia kozmetika, je na trhu dlho, vrátane toho slovenského trhu. Získať nových zákazníkov tak, aby si zarábala na tom, je podľa mňa bez siete obchodníkov pod sebou nereálne. Tak ako väčšina MLM.
tie znacky su uplne za zenitom. snad starsie zeny, ktore sa neorientuju v beauty novinkach, beauty svete zo zortvacnosti nieco kupuju, ale dnes, ekd je milion kvalitnych high tech znaciek na dosah par klikov je to uplne out
a ani old school Ivana Christova s tazkym makeupom to nespasi
keby cas, ktory budes musiet investovat do minimlaneho zarobku s Mary Kay venujes nieco inemu (doplnenie klasifikacie, ucenie nove jazyka), tak z toho v buducnosti profitujes ovela viac...myslim si, ze v dnesnej dobe neobmedzenych moznosti kvalitnej kozmetiky za prijatelne peniaze ti takmer nikto ((len lahko zmanipulovatelni ludia) nebude kupovcat nekvalitne, predrazene kremy...este sa im budes musiet pchat do zadku aby si zarobila par eur
@katarina092 žiadna predavačka tejto kozmetiky ma nepresvedčila kúpiť si ich výrobky.
jedna moja znama s tym robila ale skoncila. oslovila ma na hodinku krasy a v ramci podpory som od nej kupila nejaku kozmetiku ale ceny ma zaskocili. mam este jednu co to robi ale ta uz ma zname co idu po tej kozmetike a pri novych skusa ponukat kadekomu kadeco, aj rozbaluje na mensie, aby to bolo cenovo dostupnejsie ale tiez jej to velmi nejde
ja by som to nekupovala. nie preto, ez je to zle, netusim aka je ta kozmetika. no preto, ze je prilis draha. ved niektore produkty su drahsie ako High-end znacky. a to uz je na povazenie.
MK kozmetika rozhodne nepatri medzi taketo znacky, aby mala takuto cenu.
cize vela stastia s hladanim zakaznicok. ja osobne by som sa na to nedala.
Ahoj, jeden cas som o tej kozmetike obcas pocula, mna raz pred cca 10 rokmi pozvala mlada kamaratka na licenie, chcela som ju podporit, kupila som si teda zakladny balicek, aj ked ja si natieram tvar jednym beznym kremom. Nechala som tam 160e, uz o tom viac nechcem pocut😆
Ponukat znamym, spolupracovnikom a rodine... cista cesta do pekla, vsetci sa Ti budu oblukom vyhybat. Kto tu znacku oblubuje, uz svoju dealerku ma
@katarina092 poznám jednu čo sa tým živí , doslova Cica&Labka = celý život nič nerobila, mala kopec známych&kamarátok typická kolotočarka & šmelinárka kde koho len oklamať # využiť. Pchala sa všade do salónov kozmetičkam, holičkam a celkom sa jej darí, ale ako píšem ma kopec kontaktov.
@katarina092 pre predqjcu to nemôže byť zaujimavé, ak mas mat na to zivnosť, lebo su to vyrobky s malou pridanou hodnotou..
@katarina092 poznam ludí, ktorý to nakupujú z lutosti, pretoze si tím niekto v rodine privyrába...
Možno v nejakom klube dochodcov... znie to ako zlý vtip, ale kde inde dnes najdes ženy, ktoré sa nechajú presvedčiť na pochybne predražené produkty? Každý, kto má aspoň trochu chochnesu, si vie objednat sám aj z druhého konca sveta kozmetiku, ktorá na vedecky podložené výsledky.
Na jednu akciu ich raz zavolali licit zamestnankyne, bola to hroza, mi to prislo ako sekta. Drahe produkty, hrozne.
Možno v nejakom klube dochodcov... znie to ako zlý vtip, ale kde inde dnes najdes ženy, ktoré sa nechajú presvedčiť na pochybne predražené produkty? Každý, kto má aspoň trochu chochnesu, si vie objednat sám aj z druhého konca sveta kozmetiku, ktorá na vedecky podložené výsledky.
@kiwi3 vedecky podlozene vysledky ma aj Mary kay…venuju sa vyskumu aj dost financii do toho ide. Preco zeny teda nezaujimaju aj vedecky podlozene vysledky z drogerijnej kozmetiky ked uz sme pritom
@kiwi3 vedecky podlozene vysledky ma aj Mary kay…venuju sa vyskumu aj dost financii do toho ide. Preco zeny teda nezaujimaju aj vedecky podlozene vysledky z drogerijnej kozmetiky ked uz sme pritom
@katarina092 porovnaj si vsak ceny beznej kozmetiky a MK. Plus beznu si ju kupis, kedy chces, nie si od nikoho zavisla, nemusis cakat, drogerku/lekaren mas na kazdom kroku. A mozes sa rozhodnut bez toho, aby ta obhanal agent s teplou vodou, a riadne drahou.
@katarina092 porovnaj si vsak ceny beznej kozmetiky a MK. Plus beznu si ju kupis, kedy chces, nie si od nikoho zavisla, nemusis cakat, drogerku/lekaren mas na kazdom kroku. A mozes sa rozhodnut bez toho, aby ta obhanal agent s teplou vodou, a riadne drahou.
@mandzula hej ale v drogerke nemas poradenstvo🙂 a ked sa nas tym zamyslime v lacnej kozmetikw nemozes mat ani drahe suroviny…poznam zeny co mali dost problemy s pletou, chodili dermatologovi apod a nic … a s Mary kay produktmi a poradenstvom ohladne starostlivosti o plet sa im to zlepsilo
@mandzula hej ale v drogerke nemas poradenstvo🙂 a ked sa nas tym zamyslime v lacnej kozmetikw nemozes mat ani drahe suroviny…poznam zeny co mali dost problemy s pletou, chodili dermatologovi apod a nic … a s Mary kay produktmi a poradenstvom ohladne starostlivosti o plet sa im to zlepsilo
@katarina092 ja chapem, ze takto vas to ucia, ze je to jeden z predajnych argumentov, fakt je vsak ten, ze zeny uz vacsinou maju rokmi vyskusane, co im sedi a co nie, pripadne im poradila kamoska, kozmeticka, a pokojne si vystacia z drogerkovou kozmetikou (ja napriklad mam velmi peknu plet s produktmi za "5 korun"). Potom je tu dalsia skupina zien - tie, co si kupuju fakt drahu kozmetiku, a tie ti MK kupovat nebudu, nech im to obkecas akokolvek. Ale mozno ti len davam svoj subjektivny nazor, lebo pre mna je podomovy predaj cohokolvek na urovni teleshopingu, a teda niecoho, co mi je protivne, lebo to z ludi vytahuje peniaze za nieco, co by inde kupili x-krat lacnejsie. Ak ty tomu veris, pokojne to skusaj, ved z niecoho/niekoho ten koncept v konecnom dosledku zije.
@katarina092 som atopik, vyskusala som par vzoriek Mary Key a za mna je to jeden otras a este aj riadne drahy. Na korejsku kozmetiku sa nechyta. A aby som prilozila aj polienko do ohna, minule som si objednala kozmetiku z temu za par eur a je to bomba.
Co som ja vyskusala derma produktov roznych znaciek to sa neda ani spocitat.
Mám známu,ktorá sa tým v pohode uživí,ale robí to roky a má kopu žien uz pod sebou,má vytvorený svoj tým.A čo ma prekvapilo,že nie je vôbec nejaká otravná.Dlho som ani nevedela,že s tým robí.Skôr my s ostatnými kamoškami sme boli iniciatívne,nech nám o tom povie viac.A budem asi jediná,ja som tiez vyskúšala rôznu kozmetiku a MK mi robí na pleť veľmi dobre.Som s ňou momentálne spokojná.Tá známa má už teraz sieť komu to predáva,takže zarába dosť.Ako presne,na to budeš musieť asi prísť sama.Je to tažký job.Ja by som na to nemala povahu.Na školeniach vám určite dali nejake odporúčania.
@katarina092 ano presne toto mi hovorili, ze staci ak budem od nich brat kozmetiku a len formou kremu mi zvyraznia kontury tvare... fakt? V tomto biznise veru osobne odporucanie typu mne to vyliecilo ekzem, znamej to pomohlo veru nefunguje.
@katarina092 aj Kotlar hovori, ze sa venuje vyskumu a veru ide donho vela penazi a su to len bullshity
@katarina092 ano presne toto mi hovorili, ze staci ak budem od nich brat kozmetiku a len formou kremu mi zvyraznia kontury tvare... fakt? V tomto biznise veru osobne odporucanie typu mne to vyliecilo ekzem, znamej to pomohlo veru nefunguje.
@sonula ok treba skusat a ano treba sa sustredit aj na recenzie, na zaklade coho potom vieme najlepsie vybrat?🙂) ja si nezvyknem len tak strelit nejaku no name lacnu znacku len aby som usetrila… samozrejme ze sa aj klame, ale treba vediet rozlisovat a skusat co posobi najdoveryhodnotnejsie
@katarina092 ja chapem, ze takto vas to ucia, ze je to jeden z predajnych argumentov, fakt je vsak ten, ze zeny uz vacsinou maju rokmi vyskusane, co im sedi a co nie, pripadne im poradila kamoska, kozmeticka, a pokojne si vystacia z drogerkovou kozmetikou (ja napriklad mam velmi peknu plet s produktmi za "5 korun"). Potom je tu dalsia skupina zien - tie, co si kupuju fakt drahu kozmetiku, a tie ti MK kupovat nebudu, nech im to obkecas akokolvek. Ale mozno ti len davam svoj subjektivny nazor, lebo pre mna je podomovy predaj cohokolvek na urovni teleshopingu, a teda niecoho, co mi je protivne, lebo to z ludi vytahuje peniaze za nieco, co by inde kupili x-krat lacnejsie. Ak ty tomu veris, pokojne to skusaj, ved z niecoho/niekoho ten koncept v konecnom dosledku zije.
@mandzula zalezi od Tvojej pleti, aj nemas skusenosti pred/po nemozes podat relevantnu radu co je vhod e pouzivat a co pomaha… aj ja mam dobru plet, tiez som ju vzdy riesila s drogerkovou lebo mi nebolo treba vrazat peniaze do kvalitnejsej.. ale je dobre poradit babam ktore maju problematicku
@mandzula zalezi od Tvojej pleti, aj nemas skusenosti pred/po nemozes podat relevantnu radu co je vhod e pouzivat a co pomaha… aj ja mam dobru plet, tiez som ju vzdy riesila s drogerkovou lebo mi nebolo treba vrazat peniaze do kvalitnejsej.. ale je dobre poradit babam ktore maju problematicku
@katarina092 ja osobne sa radšej radím s kozmetičkou ako s predajcom kozmetiky, ktorý má naučené, ako odprezentovať práve tú svoju. Je to pochopiteľné, pre mňa však nedostatočne odborné.

ja robím Mary Kay ale objednávam len pre seba lebo mi tá kozmetika vyhovuje a sem-tam pre kamošky. Takže na tom nezarábam.
Baba čo "je nadomnou" si svoje zákazníčky hľadá tak, že navzorkuje produkty do malých nádobiek a rozdáva známym a ich známym. Točí videá, robí hodinky krásy.
Venuje sa len tomuto, je už oblastná riaditeľka, má plat priamo z Mary Kay a je max spokojná. Mňa by to ale nebavilo. Ale kto je taká povaha tak prečo nie?