Ako správne napísať životopis s viacerými prácami?
Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť ako napísať životopis, keď som mala v roku 2016- 2017- 3 brigády súčasne a v roku 2018- 2 práce súčasne, aby to nevyzeralo tak, že som v každej bola tri mesiace. Predtým som tam mala napísané (súčasne), ale bola som na 5 pohovoroch a na 3 z toho sa ma pýtali, prečo som toľkokrát menila prácu v tých rokoch. Tak predpokladám, že to asi nepochopilo viac ľudí. :/
@janai1 nemám tam mesiace,to bude asi tá chyba. Aj to mi pomohlo ďakujem 😊
A chceš tam mať uvedené všetky tie práce aj brigády? Boli relevantné čo sa týka pracovných skúseností?? Ak hej, dala by som tam aj ja mesiace, aby to bolo jasné 🙂
Ja vždy dávam mesiac a rok
@lindous Boli relevatné práveže. Mám to napísané momentálne 2016-2017 (súčasne) a pod tým -brigada č. 1
-č.2
-č.3
Takže tým pádom to mám rozdeliť a napísať každú zvlášť aj s mesiacmi?
Keď som ešte len zacinala s pracou a v podstate aj teraz pri zmene som vždy uvádzala aj mesiace, aj pri brigadach pričom niektoré sa aj prekryvali keďže pri brigadach to bolo možné
Sprav to tak, ze napises - marec 2016 - august 2016 - praca taka a taka v takej a takej firme / pozicia a pod tym mensim rozpis hlavna napln, co si dosiahla, nejaky uspech...
priklad: Jozko s.r.o. / asistentka... zaviedla som novy system zaradovania objednavok.. alebo zautomatizovala som dochadzku
pod tym
februar 2016 - jul 2016 (z toho bude vidno, ze to bolo sucasne)... opat to iste. Opat popis v dobrom svetle, co si robila a nejaky uspech alebo projekt... Hlavne vyzdvihni uspechy, ktore su relevantne na tom pohovore, na ktory ides...