icon

Ako napísať životopis na pozíciu upratovačky?

10. jan 2024

Baby prosím vás ja som ozaj tupá neviem ani cv napisat poriadne, hlásim sa na pozíciu upratovačky základnej školy ( som ešte na rd ta mi konci v juli ) mam skončený gympel, výšku som neskončila úspešne nedala som štátnice, mam tam tých 6 rokov napísať alebo tam mam nechať dieru?a druha vec (tpp nemám teraz žiaden, ten som ukončila dohodou ešte pred MD čiže som nezamestnana ) ale chcela by som žiadať o pracovnú dobu po 15tej ci to stačí potom ak má pozvú spomenúť alebo napísať hneď do žiadosti chcem to tak preto aby muž stihol prísť z prace aby mal byť kto s malým keďže nechodí do ms, pracovnú dobu tam nemajú uvedenú ale predpokladám ze bude poobede teda aspoň dúfam, známa tak upratuje inú školu v poobedňajších hodinách. Ďakujem za rady.

Strana
z2
taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
10. jan 2024

@taynee určite nie je skoda, inzerat pridali pred par hodinami tak to chcem vyuzit, ja vezmem hocičo, keď malý začne chodiť do ms možno potom niečo iné pozriem a ďakujem

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
vyrovnanaosoba
10. jan 2024

@taynee ja mám vysokú školu, a ked si budem hľadať po RD prácu, tiež vezmem radšej upratovanie, ako predavačku v potravinách. Aj keď by som možno mala na viac. V dnešnej dobe buď robíš homeoffice, kancelárske, alebo od vidím do nevidím v robote a nikoho netrápi že máš malé deti.

autor
10. jan 2024

@stastnamanzelka práve si ho tam vytváram 🙂 len som nevedela čo s tou dierou, keďže 6 rokov je 6 rokov , tak ci tak to pôsobí zle ale na upratovačku by to mohlo stačiť ved mam aspoň strednú a už som pár rokov pracovala na tpp pred md

autor
10. jan 2024

@vyrovnanaosoba tak nejak

taynee
Odpoveď bola odstránená
natalia1619
10. jan 2024

@taynee sem sa ti votriem, zaujala ma ta veta že sú práce z domu treba aj a počítač, lebo zatiaľ síce pozerám len tak trochu lebo som na rd do augusta a nič normálne som na profesii nenasla. Kde hľadať niečo normálne?

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
autor
10. jan 2024

@stastnamanzelka ďakujem Ti to som sa vlastne chcela spýtať ako a kde sa píše MD RD a teda veľmi držím palce aby Ta vzali

autor
10. jan 2024

@taynee este ak môžem sa spýtať aj do buducna, mam online kurzy účtovníctva jednoduché podvojné mzdové ale nikdy som to nerobila, nemám žiadnu prax, je vhodné to vôbec spomínať? Dakujem

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
10. jan 2024

@stastnamanzelka
@taynee ďakujem Vam

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
autor
10. jan 2024

@stastnamanzelka presne tak, verím, ze keď nie toto, že sa nájde aj niečo iné, ja aj záchody pojdem umývať na stanicu ak tam budu hladat, predsa minimálka je vzdy lepšie ako nula nič

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
autor
10. jan 2024

@stastnamanzelka tam som sa ešte nepýtala ale dobrý nápad, ja som pozerala aktuálne co ponúka profesia a v ms mi nič volne nenaslo 🙂

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
lujza123
10. jan 2024

Na pozíciu upratovačky si príliš vzdelaná, ak potrebuješ tu pracu ziadne štúdium ani kurzy tam nepíš. Ja by som si tých 6 rokov povymyslala rôzne brigady hlavne manuálne (hadam si niečo robila počas štúdia, tak to natiahni trochu ze si robila dlhšie).
Seba by som opísala ako poriadkumilovnu, pracovitu, systematickú

Teraz ma tu zožerú ze klamať sa nemá, ale pri takejto pozícii by som ja klamala. Keby potrebujem pracu a naozaj mi vyhovuje pracovná doba.

autor
10. jan 2024

@lujza123 no neviem ved nič neviem v podstate gympel je nič bez vš čiže akoby som mala základku, ale dobra rada ďakujem teda upravím to

mamina7070
10. jan 2024

neuvadzaj nedokoncenu vs na tuto poziciu

inak toto su vychytene miesta (upratovacka v skole) v dedine ci malom meste

hiro
10. jan 2024

Akoze neukoncena VS z dovodu nespravenych statnic je z mojho pohladu na 99% ukoncena. Vsak ako tolko pisomiek, vypracovanych prac, X skusiek kazdeho pol roka - toto ked clovek zvladne tak nejaka statnica to je uz len o tom dostat titul na preukaz... Keby som sa hlasil niekde na trosku odbornejsie zamestnanie tak to urcite uvediem.

mateson
10. jan 2024

a učiteľku v MŠ si nerozmýšľala?

autor
10. jan 2024

@hiro bez toho titulu sa v tom obore aj tak pracovať nedá tak je to zajedno a ešte som mala o rok dlhšie štúdium....

autor
10. jan 2024

@mateson veru nie ale myslím, že na to je potrebné tusim začať aspoň so školou aby vzali aj to sa mi zdá ze platí len pri súkromných ms, do štátnej by trebalo aspoň Bc, neviem ci stredná stačí teraz

autor
10. jan 2024

@mateson a ešte navyse spievať neviem vôbec to by vsetky mysi utiekli 🫣😅, akurát len flauta klavír ale spev nula bodov a kreslenie tiež nič moc takže to tiež také keďže učiteľky to majú ovládať

sisa_s
11. jan 2024

Ja neviem no..mne pride divne si dat do zivotopisu 5rokov VŠ, ktoru si ani nebola schopna ukoncit...cize titul ziadny..kurz uctovnictva, ktory si kedysi mala a nic z toho realne pouzit nevies...fajn, zivotopis bude na pohlad vyzerat plny, ale realne co z toho

mircalla
11. jan 2024

To si si nevedela tie statnice zopakovat? Zahodit 6 rokov? Vsak to je strasne 6 rokov studovat na nic. Nie je daka moznost si to dokoncit?
Predpokladam, ze teda studium malo byt povodne 5 rokov. Ale inak to nemas ani bakalara po 3 rokoch? Uplne nechapem, vsak by si mala mat Bc. aspon zavisi od skoly....

simca06022011
11. jan 2024

No za 6rokov, ani bc nemas, cize viditelne nie si typ na studium. To je ok. Nerozumiem celkom, preco prave upratovanie... ale ok. Na pracovnu dobu sa spytas na pohovore ak ta pozvu, pripadne ak ti zavolaju...

Strana
z2