icon

Ako napísať životopis na pozíciu upratovačky?

10. jan 2024

Baby prosím vás ja som ozaj tupá neviem ani cv napisat poriadne, hlásim sa na pozíciu upratovačky základnej školy ( som ešte na rd ta mi konci v juli ) mam skončený gympel, výšku som neskončila úspešne nedala som štátnice, mam tam tých 6 rokov napísať alebo tam mam nechať dieru?a druha vec (tpp nemám teraz žiaden, ten som ukončila dohodou ešte pred MD čiže som nezamestnana ) ale chcela by som žiadať o pracovnú dobu po 15tej ci to stačí potom ak má pozvú spomenúť alebo napísať hneď do žiadosti chcem to tak preto aby muž stihol prísť z prace aby mal byť kto s malým keďže nechodí do ms, pracovnú dobu tam nemajú uvedenú ale predpokladám ze bude poobede teda aspoň dúfam, známa tak upratuje inú školu v poobedňajších hodinách. Ďakujem za rady.

Strana
z2
mircalla
11. jan 2024

Nejako nechapem, ved ak si nedala statnice, musis mat aspon Bc. Co to je za skolu? Ci si nedala bakalarsku skusku? Tolko rokov v prdeli....

simca06022011
11. jan 2024

@mircalla podla popisu bakalarske "statnice" nema, bohuzial tu naozaj vidno, ze nie kazdy ma na vs (a nie je to nic zle.. proste normalka) a je zbytocne, ak to niekom u ide ako v lete na saniach vobec tam zabijat cas.

luccija
11. jan 2024

Väčšinou sa školy upratujú práveže poobede.Zatial by som nikam nepísala,že chces do 15 pracovať.
U nás hľadali od 14-19 aj, keď reálne je tam určite menej.Ponuky pozeraj aj na edujobs.sk

victoriab
11. jan 2024

Moja mama bola skolnicka na dedine, takze rano prva v skole, chvilu na to prisla upratovacka, tam boli spolu, potom riesila postu skolsku a vracala sa naspat, riesili drobne opravy aj s uprarovackou a skolsky dvor, potom domov na obed a obe sa okolo druhej vracali do skoly upratat, o piatej chodila domov. To nie js upratovanie bytpvky, ze si vyberies, kedy to budes robit, tam mas normalnu pracpvnu dobu a povinnosti.

autor
11. jan 2024

@simca06022011 to bola farmácia tam nie je Bc
@mircalla

autor
11. jan 2024

@simca06022011 máš pravdu nemala som na to

autor
11. jan 2024

@victoriab aha tak sa spýtam, vravím ta známa upratuje len poobede, doobeda tam určite nechodí preto mi to napadlo, práve táto práca

mircalla
11. jan 2024

@autor Aha, chapem. No skoda. Ale baby dobre pisu, skoly sa upratuju poobede.....je este skolsky klub. Prakticky aj offices sa upratuju vecer....Supermarkety v noci. Nic ma nenapada, co by sedelo na doobedie, jedine tie bytovky nam chodia skoro rano upratovat

autor
11. jan 2024

@mircalla ďakujem, ved uvidím čo mi povedia

maminkadeticiek
11. jan 2024

Vazim si ludi,ktorym zalezi na tom aby pracovali tak ako tebe.❤️

autor
11. jan 2024

@maminkadeticiek ďakujem Ti

lujza123
11. jan 2024

Ináč upratovačku môžeš robit aj bez zamestnania ako SZČO, stačí ti zopar firiem a domácnosti a mas celkom slušný príjem.
Veľa hlavne firiem si radšej objedná službu kedy im navečer, cez víkend pride upratať niekto rýchly a šikovný ako zamestnávať nejakú tetulu ktorá sa tam bude motkať s metlou cele doobedie. A je pre nich jednoduchšie zaplatiť faktúru ako riešiť zmluvy pre zamestnanca.

Pripadne sa zameraj na nejakú administratívu, správcovstvo e-shopu, s nejakým kurzom aj web design, copywriter, co sa dá robit aj z domu. Ked si zvládla gympel aj takmer celu VS môžeš skúsiť aj tymto smerom nielen manuálnu pracu

pandorra
11. jan 2024

Farmacia je veľmi ťažká škola, takže sa nepodceňuj. Inak ja osobne by som si dorobili tie štátnice, resp aspoň pozistovala ako to dokončiť. Keď si dala také ťažké štúdium, určite štátnice zvládneš.

autor
11. jan 2024

@lujza123 ďakujem za každú radu 🙂

bebotka
11. jan 2024

Ahoj, neviem ako na tej škole, kde chceš ísť, ale tam kde som ja chodím ráno o pol siedmej a som do desiatej, a potom od dvanástej do štvrtej. Mne to tak vyhovuje kvôli deťom. Keby začínaš od 15 tej, tak tam musíš byť do jedenástej večer, ak teda budeš mat plný úväzok.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
autor
11. jan 2024

@stastnamanzelka to je perfektne veľmi Ti gratulujem a tesim sa s Tebou 😊😊🥳

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
autor
12. jan 2024

@stastnamanzelka ďakujem 🙂

Strana
z2