icon

Ako odmietnuť prácu bez straty podpory

majkabr
7. okt 2024

Čo povedať na pohovore aby ma neprijali do práce a zároveň aby ma nevyhodili na ÚPSVR. Potrebujem byť ešte doma do konca roka.ďakujem

martinkatinka
7. okt 2024

@majkabr pozri sa, nie si jedina s chorymi detmi. Kazda tym presla. Ale na UP nemusis byt evidovana. Ale ak si a nieco ti ten UP poskytuje, mas aj povinnosti. To je vsetko.

majkabr
autor
7. okt 2024

@ns994 Nenavážam sa do nikoho , len keď mi tu niekto nadáva do hotentov zatože sa hneď nepochopíme tak tomu nerozumiem, Však keď, nechce odpovedať nech neodpovedá, a keď chce vedieť viac tak nech sa slušne spýta. Ja tu nenadávam žiadnej mame. AK nechcem neodpoviem ak chcem vedieť viac tak sa spýtam . Asi tak by som riešila komunikáciu slušne.

aurora33
7. okt 2024

@majkabr a po novom roku už deti nebudú choré?

bublinka1426
7. okt 2024

@majkabr tak sa nemusis hned urazat ale ked si precitas viacere sme ta nepochopili. a hotentot je pre mna naozaj detska nadavka, tu sa zeny castuju aj inac. 🙂
chcela som pomoct, avsak ked sa zle zada UVOD, tak jasne ze to su take polovicne informacie, a potom ti polovicne poradime. peace.

tiezjedna
7. okt 2024

tak v tvojom prípade bude stačiť povedať pravdu - mám 3 školkové deti a nemám opatrovanie😉 Ale nebývajú často choré, maximálne raz mesiac niektoré padne😂

ns994
7. okt 2024

@majkabr ako som pisala. Viacere sme nepochopili co si od nas chcela. Ale odpovedali sme ti ale zacala si to zamotavat. Sama musis uznat, ze si raz napisala tak a raz tak. Aj sme sa ta to tam pytali. Neodpovedala si a zalozila si temu tu. Ako ved v poriadku. Ale zas na druhu stranu take su aj potom reakcie lebo clobek uz nevie co ma odpovedat, ked nepovies ako to cele je a splietala si hrusky s jablkami.
Ak si na urade ako uchadzat tak si doma a nemusis sa hlasit ako osoba starajuca sa o dieta fo 6 rokov a tym padom moze byt v skolke aj 8h. A mozes mat ten kurz. Ale ak si raz na urade tak si musis hladat pracu a ano pani ta moze poslat na pohovor. A to ti uz baby pisali, ze co mozes povedat.

bublinka1426
7. okt 2024

@tiezjedna niekedy staci povedat, mam tri deti 😂 ( a myslim ze pochopia)

majkabr
autor
7. okt 2024

@ns994 Už som sa dozvedela odpoveď od tých čo pochopili , a ďakujem, že mi viac nebudeš písať.

ns994
7. okt 2024

@majkabr napodobne. A este sa uraz aj dalsich 3x zato, ze ti chce niekto pomoct a da si tu namahu, ze ti odpoveda aj tu aj tam. Ale jasne my sme tie sproste co nepochopili... vpohode. Maj sa 🤣

tiika
7. okt 2024

@egonsk a ona povie, “Ok tak to si to stráženie štyroch deti nejako zariadim” 😁

majkabr
autor
7. okt 2024

@ns994 Keď sa tak cítiš ako sprostá čo nepochopila tak to je už tvoja vec. Ja so Ti to nepovedala ani tu nikomu tak nenadávam .

ns994
7. okt 2024

@majkabr tak, ked napises, ze ostatne pochopili.. ale vpohode a nie ja sa tak necitim. Nastastie ja sa tu na toto nemusim pytam, lebo keby som bola v takej situacii tak si zistim a keby som sa pytala tak dam cele info a nie takto. Prosim uz ma neoznacuj. Dakujem

egonsk
7. okt 2024

@tiika za taky plat by to zamestnavatel aj ocakaval na tych par hodin porady v ten jeden den 😁 ... co sa deje na HO zamestnavatela netrapi, pokial su vysledky v terminoch a ocakavanej kvalite 😉

estellas
7. okt 2024

Ja by som povedala že by som, chcela nastúpiť mi nevyhovuje nastúpiť hneď lebo mám kurz.

majkabr
autor
7. okt 2024

@estellas Ďakujem za slušnú a výstižnú odpoveť panie s nicom
@ns994 sa môže pozrieť čo je slušná a výstižná odpoveď bez zhadzovania a podobných priponienok.

ns994
7. okt 2024

@majkabr kde som ta zhodila ? Kde ? Slusne som ti odpisala aj v jednej aj v druheje teme. Zato ty mas potrebu sa tu navazat do druhych miesto toho aby si bola rada, ze sme ti poradili. A pripomienky ? Ze som sa zastala bublinky ? Lebo si sa do nej pustila. Pricom tiez sa ti snazila pomoct ale tiez nevedela co sa vlasyne v tej prvej teme pytas.. ale my sme tie co nepochopili. A ze som sa pytala alp to je ? Pytali sa aj ostatne aby sme to vedeli dat spravne odpovede a aby sme ta nezavadzali... navyse. Odpovedala som ti. A nie raz. Nrmas zaco. Takze si uzivaj pekny pondelok. A opakovane ta prosim uz ma neoznacuj a nemaj na mna blbe pripomienky ty. Papa

bublinka1426
7. okt 2024

@ns994 dakujem. niekomu niet rady ani pomoci, zeny nedotknutelne. ani dychnut na ne, lebo sa im pohne vlas inym smerom, ako ocakavaju.

majkabr
autor
7. okt 2024

@ns994 Ja nepotrebujem pomoc od žien , ktoré mi nadávaju pri tom do hotentov ,.. A ani by som sa takej ženy nezastávala čo tu takto nadáva ostatným . Obidve keď si všimnete odpísalo mi tu asi 30 žien slušne . Keď nevedeli spýtali sa viac ale spýtali sa slušne. A pani Bublinka už snáď už videla , že mi poradilo viac žien slušným sposobom dokonca aj jej sa to nakoniec podarilo bez nadávania . A som jej zato vďačná. Takže pomoci mi je . Dozvedela som sa čo som chcela a už sa podľa toho zariadim. Len neviem občas prečo to tu nemôže fungovať bez nadávok. To že niekoho slušne upozorním, aby mi nenadával nie je navážanie zrejme je niekto iný citlivý. Proste odpovedalo mi zhruba 30 žien bez blbych pomenovaní a keď niečo nevedeli tak slušne opýtali viac. Asi tak

ns994
7. okt 2024

@majkabr ja som ti tiez nenadavala ale slusne poradila... ale schytala som vsetko. Ale vpohode ja to vydrzim 🤣 tak neviem ja to neberem ako nadavku. Nepovedala, ze si sprosta a ze si hotentot ale ze si to napisala ako hotentot. A pustila si sa v jednej a druhej teme do nej. Proste tomu nerozumela, co si napisala a bolo ich viacej.... ale ok ved dobre. Aj ona ti poradila. Stačílo nie ? Ci ideme sa stale slovne dotahovat a kto bude mat posledne slovo ? Tak snad ti pomohlo maj pekny den a myslim ze uz staci 🙃

majkabr
autor
7. okt 2024

@ns994 Ja sa nepotrebujem doťahovať. Ja som sa od žien čo pochopili. čo sa pýtam dozvedela odpoveď. A viac nepotrebujem . Moja otázka bola zodpovedaná naplno. Tí čo nepochopili sa slušne spýtali a odpovedali . A zato že to niekto nezvládol a potreboval mi nadávať do hotentov a niekto sa ho potreboval zastávať to ma vôbec nezaujíma a netrápi. Asi tak .

bublinka1426
7. okt 2024

@majkabr dufam ze aj tvoje deti budu take vztahovacne ako si ty. 😂

majkabr
autor
7. okt 2024

@bublinka1426 A tvoje budú vykrikovať po druhých , že su hotentoti lebo to patrí k slušnej komunikácii....🙂 Prajem pekný zvyšok dňa.

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
majkabr
autor
7. okt 2024

@majkabr Ja by som asi pre druhý krát ,keby som už veľmi chcela niekomu poradiť a nerozumela čo píše, položila otázku ,, Vieš rada by som Ti pomohla , ale nerozumiem , čo píšeš . Môžeš mi vysvetliť to alebo ono. A ak by som nemala chuť to riešiť lebo to znie hotentotsky tak by som to neriešila ale nenádavala by som nikomu. Však je tu predsa ďaľších 30 mamičiek čo otázke rozumeli a odpovedali a moju otázku zodpovedali.😉

lenka2710
7. okt 2024

@simca06022011 to asi nepatrilo mne 😅

ns994
7. okt 2024

@majkabr takze ja nepatrím medzi tych, co ti slusne a naplno odpovedali aj ked som to urobila a viackrat v jednej aj druhej teme ? Nie neboj. Nepotrebujem od teba uznanie. Uplne mi budes stacit, ked budes pisat cele info ako je a krd sa do mna nebudes navazat. Lebo ja sa do teba nenavazam ale ty si sa zacala do mna ako neviem slusne odpovedat atd pricom som ti poradila a jedinu chybu, co som asi spravila bolo to, ze to si dovolila napisat, ze to bublinka nemyslrla tak ako si to ty pochopila. Lebo.opakujem. ze viaceré najprv nechápali co vlastne chces. A aj sme ti to normalne a SLUSNE pisali, ze ako to teda je a neodpovedala si. Az tu. Pochopili to tu lebo tu si to napisala normalne a nezavadzali si dalsimi info ako v prvej teme, kde si raz pisala tak a raz tak. Ale priznat si chybu asi nie je na mieste vsak ? Ale zato tu do mna hustit je uz ok. Nechces sa dotahovat ale robis to. A uz som ta niekolkokrat prosila aby si ma neoznacovala a nechala ma na pokoji. Moj cas je vzacny a prepac nemienim ho minat na niekoho, kto si to nevazi a kto sa do mna pre nic za nic pusta. Pre dobrotu na zobrotu fakt uz. Tak papa pekny dnik a snad ti to pomohlo. Koniec

gaja78
7. okt 2024

@majkabr podla mna vsetko zavisi od pracovnicky uradu prace. Ja ked som bola absolventka, poslali ma takto na pohovor do MC donald´s a odmietla som nastupit, bola som prijata na skolu, aj som im ukazala potvrdenie o prijati, a z uradu prace ma vyradili za nezaujem. Bolo to uz davno, odvtedy sa vela pomenilo, ale co keby si tam nastupila a po 2-3 OCR dala vypoved, ze to nedavas? Zobrali by ta naspat na urad prace.

majkabr
autor
7. okt 2024

@majkabr
@ns994 Už sme sa dohodli my dve, že si písať nebudeme tak prosím ťa už mi nepíš.

aurora33
7. okt 2024

@majkabr autorka, ale naozaj tu znies ako malé nafucane rozmaznané dieťa. Desaťkrát dookola tu riešiš len hotentota omg 😅😀

ns994
7. okt 2024

@majkabr tak preco ma stale označujes?????? Tak mi daj pokoj uz. Ale to je o tom, ze musis mat posledne slovo, aj ked ti uz asi dosli argumenty.Cau. Daj mi. Pokoj a koncim. Mudrejsi ustupi.