icon

Ako odpovedať na pohovore o budúcnosti?

25. máj 2025

Čo ste odpovedali na otázku kde sa vidíte o 5 rokov? Aká je “správna” odpoved? Pripadne pýtali sa vás ešte niečo zaujimave?

dajkooo
Odpoveď bola odstránená
basulaak
25. máj 2025

“Na Vasom mieste.” alebo “ako Vas nadriadeny” ak si ambiciozna. Mna sa pytali kolko je 20% z 80 😅

pribinak
25. máj 2025

Kriste ….ved toto sa pýtali tak 20 rokov dozadu

Ak si odvážna tak môžeš dotyčnej povedať, že na Vašom mieste
Ak prácu potrebuješ, tak zahraj do outu….vidim sa na mieste kde sú naplnené moje pracovne ambicie, som spokojná, mam za sebou kvalitne školenia a tomu zodpovedajúce výsledky

Odpoved jak cvičená opicka, ale aká otázka taka odpoved 🤷‍♀️

gejb
25. máj 2025
@basulaak

“Na Vasom mieste.” alebo “ako Vas nadriadeny” ak si ambiciozna. Mna sa pytali kolko je 20% z 80 😅

@basulaak tak ta otázka zas nie je úplne odveci ak je na tom mieste treba aj rozmýšľať....zaujímalo by ma koľko ľudí im povedalo správne 😁😁

belle_vie
25. máj 2025

Na tuto otazku neexistuje spravna odpoved ( robila som pohovory 6 rokov). Pointou je zistit, ci sama uvazujes o svojej buducnosti, mas predstavu, ako sa chces karierne rozvijat ( horizontalne alebo vertikalne), a ci sa to zhoduje s predstavami danej firmy.
Niekedy je spravna odpoved: Stale pracovat pre tuto firmu, ale rada by som sa posunula na komplexnejsiu/ manazersku poziciu.... A na niektore pozicie hladaju cloveka, co to potiahne co najdlhsie na rovnakej pozicii ( taka vratnicka , recepcna).
Skus napisat do spravy o aku poziciu a firmu ide a poradim ti.

petronelag
25. máj 2025

Niekedy sa to pýtajú takej pracovníčky okolo 30 rokov, či náhodou neplánuje ísť na MD.

guiseppinka
25. máj 2025
@pribinak

Kriste ….ved toto sa pýtali tak 20 rokov dozadu

Ak si odvážna tak môžeš dotyčnej povedať, že na Vašom mieste
Ak prácu potrebuješ, tak zahraj do outu….vidim sa na mieste kde sú naplnené moje pracovne ambicie, som spokojná, mam za sebou kvalitne školenia a tomu zodpovedajúce výsledky

Odpoved jak cvičená opicka, ale aká otázka taka odpoved 🤷‍♀️

@pribinak v podstate ak sa uchadzas o HR miesto, tak je to fajn odpoved. A pytaju sa to stale. Tak isto ako aj otazku na deti a planovanie rodiny...

pribinak
25. máj 2025
@guiseppinka

@pribinak v podstate ak sa uchadzas o HR miesto, tak je to fajn odpoved. A pytaju sa to stale. Tak isto ako aj otazku na deti a planovanie rodiny...

@guiseppinka otras ….