Ako prebieha pohovor na pošte pre priehradkového zamestnanca?
@zuzkaa1991 ako sa tam dostat prosim ta? Posielala som ziadosti,aj na ich stranke som sa registrovala. A nic,nikto ma nikdy neoslovil. Je to len po znamosti?
@podbel2512 môj syn si davam žiadosť cez ich stránku, ba pohovore ich bolo 20, brali jedného...vzali ho hlavne preto, ze maju malo chlapov....ale plat o ničom...je tam ken nvoli skole a podnikovemu bytu
@podbel2512 na vychode ani nie kedze fakt nemá kto robit ja som nastúpila teraz po.7r dala.som zo srandy ziadost cez ich stránku(ozvali sa mi asi po mesiaci ci kedy aj som zabudla ze som ziadost dala)
kde ste posielate ziadost??
Na ponuke je nazov posty tak.isla by som priamo.za veducu posty 😇
Ano kedysi 15r viac menej islo cez známosti teraz mij nazor nie je kedze fakt malo zamestnancov je znizuju potom zistia.ked niekto vypadne nema kto robit atd taky kolotoc 🙂 ale.ako pisem priehradka je lahka ked clovek chce sa naučiť začiatky su velmi narocne to po.2m 4m som chcela dat výpoveď 🤣🤣a to bolo predtým veeeeela ludi...teraz nie su tak vela ludi uz....
@fifa989 u nas praveze posta skresala pracovnikov v meste jednu postu zrusila . A tie co su tam co ostali su tam stale tie iste rookyy takze sa tam nedostane nikto
Niekedy bola posta aj sobotu rano 2hodiny otvorena hlavna teraz uz nieje plus nemali obednajsou prestavku teraz je ak prestavkA 1,5 hodiny. Vela ludi chodilo cez obed. HlAvna bola otvorena do 17 stej uz je len do 16 stej. Takze pracujuci clovek ma problem ist na postu.
@podbel2512 nechcela si ešte včera pracovať na úrade ??
@zuzkaa1991 a čo sa týka zaúčania,chodí sa na školenia? Alebo sa zauca priamo na pošte?ďakujem 🙂
@fifa989 zauca sa priamo na poste pri nejakom zamestnancovi ale su rôzni zamestnanci 😇jedna ma nechala pred.15r stat.pri nej 7hod a nic nevysvetlovala o týždeň som.sa dostala na inu postu a tam ma.pekne zaucili a vdaka kolektivu pracujem od 2011 a vypracovala som.sa za veducu;) aj ked uz aj veduce beru na vychode z vonku co kedysi nebolo.tak lebo vela toho je na ucenie
@zuzkaa1991 v nasom meste nemaju ziadnu ponuku. Len som si vlozila zivotopis na ich stranku,to sa da v sekcii kariera
@jesenzima hladam si pracu,tak posielam ziadosti vsade kde sa da
Tak.ako pise pani ano znizuju stavy omedzuju prevadzky tak ako ja na dedine som veduca a musela som aj dorucovat takze reálne som fungovala.cely den bez prestávky kedze.musela som robiť 3pozicie ;) ale všetko treba prax ale.ano su tazsie podmienky na poste vyzaduju zastupy atd niekedy ani realne.stihat sa neda.....stare.pracovnicky ostávajú preto maju vel a.cely život pracovali co sa vyucili.....pre.nich je náročné zmenit nieco a hlavne po.40 po 50tke poznam kolegyne maju toho vela lenze nemaju inu moznost z ich pohľadu 😇
Ja som mala šťastie ze náhodou som sa dostala na postu kde byvam co je vyhoda lenze zas je to ze všetko robim ale.zas.mam malo ine posty maju viac.prace...
Kedze som obehala viac post.tak viem ze kazda posta je ina ;)
@zuzkaa1991 ahoj prosim ta vies mi dat nejake info ako prebieha pohovor?nemam skusenosti s takou pracou.
@suzicka newem nic budu sa pytat bezne veci co ovladate kde ste predtym pracovali ci viete resp mate záujem oslovovať klientov nepamätám si kedze ja som isla ako staro novo (bola som na rodicaku 7r pocas coho mi skončila zmluva) ale predtym som robila 6r a teraz som polroka odrobila a som tehu takze pridem o3r🤣🤣🤣 ale to nie je co bolo kedysi my starí zamestnanci vieme bohužiaľ na postu beru každého....ale nie kazda vydrzi viac ako 3m kedze pre cudzich z vonku je veeeeela info ale ak sa človek dostane do toho je praca.super 😁😁😁😁ja som na poste od 2011 od skoly vzdy som chcela dat výpoveď ale ostala som 🤣🤣po materskej ze sa. Nevrátim a bum som spat dostala som sa na postu kde byvam prac. Doba mi sedi kvoli skole takze je to dobr3 ak ma.clovek dobry zacvik a dobru veduca;)
@zuzkaa1991 dakujem za odpoved.No ja som uplny novacik v takejto praci tak sama som zvedava ake budu mat poziadavky na pohovore na mna.
@suzicka žiadne ovladat pc zaklad a mat nieco v hlave 😁😁😁moj nazor ale nechcem nikoho urazit minuly mesiac ma zacala zastupovať úplne novacik ja som veduca posty malej a nonstop mi volala 🤦♀️ked nieco som jej odporučila nemala záujem si zapisat do zosita a podla neho ist...alebo nikdy sa nechce poucit z chyb ;). Zaklad je da chcieť naucit ale ako pisem nienje náročná praca.aknsa človek zabehne po x mes.
@zuzkaa1991 a platovo to ako prosim vychadza?
@suzicka zalezi od pozicie 😇ja som v roku 2011mala 340 eur asi 🤦♀️🤣🤣🤣🤣 teraz taky priemer kedze minimalka je ovela vyssia ;)
Zalezi ci zamestnanec ma cestovné (diéty) alebo len stravne ake pozicie....od 700 do 1300 sa da zarobit ;) plus jasne premie odmeny za sluzby partnerove ale vela zalezi od pozicie

@fifa989 nijak 🤣🤣🤣ɓeru kazdeho kedze nema kto robiť ;) ale aspoň je to najjednoduchšia pozicia ;) pracujem na poste x rokov