icon

Ako prebieha pohovor v Prima banke?

7. jan 2025

Dobrý deň, prosím, pracujete alebo teda ste v minulosti pracovali niekto v Prima banke na pobočke? Veľmi by ma zaujímalo, že koľko kôl je potrebné absolvovať? Ako prebieha prosím pohovor? Pozerala som si produkty, ktoré banka ponúka. Trošku som si aj zopakovala nejaké jednoduché príklady - vypočítať úrok, trojčlenka atď. Trénovala som si s kamoškou aj nejaké modelové situácie. Poradíte mi prosím niekto, kto ste tam reálne pracoval? Hlavne ma zaujímajú reálne skúsenosti. Prosím.

karin32
18. jún 2025

Ahoj. Mňa čaká pohovor zajtra do prima banky ako si písala už prešiel istý čas ak si bola na pohovore presne toto ma zaujíma koľko kol alebo hneď ti povedali, že ťa zoberú, čo si riešila alebo ste sa len rozprávali lebo ja mam zajtra pohovor na pobočke a rovno aj z riaditeľom tak som trocha v strese ďakujem.

autor
19. jún 2025
@karin32

Ahoj. Mňa čaká pohovor zajtra do prima banky ako si písala už prešiel istý čas ak si bola na pohovore presne toto ma zaujíma koľko kol alebo hneď ti povedali, že ťa zoberú, čo si riešila alebo ste sa len rozprávali lebo ja mam zajtra pohovor na pobočke a rovno aj z riaditeľom tak som trocha v strese ďakujem.

@karin32 a na akú pobočku sa chystáte ? Držím veľmi práce pre niekoho to je fajn Job, niekto utečie

autor
19. jún 2025
@karin32

@karin32 ja som nakoniec išla do banky ale nie do Prima banky ale do ČSOB a som spokojná veľmi

karin32
25. jún 2025

Nastupujem teraz v júli Prievidza