icon

Ako prebieha práca merchandisera v Lindex?

janka8123
11. jan 2024

Dobrý deň chcem sa opýtať či niekto pozná náplň prace a pracovnú dobu na tejto pozici napríklad Lindex- ako to prebieha náplň dňa robíte pri tom aj predavačku? Ako sa tam cítite ? Aký je na vás store manager alebo district manager? Robili ste aj vikendy? Videla som ponuky prace a veľa tam toho napísaného nemali a na pohovore sa naslubuje veľa ale chcem vedieť osobnú skúsenosť. Prosím bez odpovedi aby som sa opýtala tam alebo skúsila tam poslať žiadosť je mi jasne ale rada by som najskôr vedela ako to tam prebieha od niekoho kto tu prácu neponúka ale vyskusal. Ďakujem -Janka 🙂🙂

zuza2267
11. jan 2024

@janka8123 ja som tam pracovala síce pred 4 rokmi ale ako poznám lindex nič sa nezmenilo 😅
Takže áno, popri tom ako robíš visual, teda výklad musíš obsluhovať aj zákazníkov, na tom si oni dosť zakladajú.
Za mojich čias víkendy,ani store manager ani visual nerobili . A vzťahy s manažérom no, to máš tak , niekde stretneš miliónovú a niekde úplnú trúbku 😁

janka8123
autor
11. jan 2024

@zuza2267 aha ďakujem a robila si priamo visualistu? Pretože nič take sa tam nepíše a keď som pozerala napríklad sinsay píšu, že práca aj na predajni ale to ak by tam neboli vikendy by bolo super 🙂

zuza2267
12. jan 2024

@janka8123 áno, pracovala by si priamo na predajni, aj v lindexe. Ale hovorím, možno sa niečo zmenilo, ale v kancelárii sedel len managerka. Normálne som vybavovala tovar, blokovala každý druhý pondelok sa robili výklady a sem tam nejaká pracovná cesta, otváranie novej predajne a tak. Nevidela som rozdiel v tej práci a normálnej asistentky. A keď nám vzali víkendy tak aj platovo to bolo to iste 🤷‍♀️ Ale bola to super práca, keby nás neuzatvorili som tam stále 🙂

melanta
12. jan 2024

@janka8123 90% tvojej práce bude normálna predavačka. Víkendy záležia od prevádzky. To si musíš zistiť na konkrétnej prevádzke a určite si to potom poriadne pozri v pracovnej zmluve.