Ako prebieha zaučanie na prácu v pošte?
Ahojte🙂od apríla mám možnosť nastúpiť na poštu (priehradkový zamestnanec)....chcem sa opýtať ako prebieha vlastne zaučanie,chodí sa na školenie? Na začiatok je toho veľa?
@fifa989 robim na poste od skoly zazila som este staru postu 🤣🤣 som si vzdy hovorila ze idem si hladat inu pracu....ale praca je dobra ak.clovek.sa.do toho dostane ;) teraz.som na pn novacik ma.zastupovat veducu (mna) a všetko okolo toho plus obsluhovat co je vela ale.co uz...ale.nonstop mam mobil co mi vola pracovníčka ako ma robiť lenze nie každý na to ma bohužiaľ ak clovek trosku rozmýšľa je to uplne v pohode ale ak nevie zakladne veci rozmýšľat ako vypočítať rozdiel🤣🤣uz je masaker ale teraz na postu beru kazdeho kedze poprepustali vela a potom zistili ze ked niekto vypadne nema kto robit som si povedala ze sa nevratim na postu po materskej po 7r ale nakoniec som zas prisla ale ako Hovorím kazda pobocka je ine inac náročná
@zuzkaa1991 ďakujem pekne , tak hlavne všetko všetko zapisovať.... Trochu sa obávam toho ponúkania tých všelijakých produktov...a prosím vás ako je to s dovolenkami? Napr cez leto
@fifa989 kazda posta ma inac ale nahlasuje sa dopredu zalezi koľko ludi je na pobocke aby sa kazdy vystriedal ale 10dni sa berie bezne cez leto ale.treba hlasit maj jun ;) na jul.august.... produkty?date letak alebo poviete aka je nova akcia ale to budete nukat neskor najprv sa.zaucit a potom.to ide samo
@fifa989 ja som na pošte bola od 1.januára tohto roku a vydržala som to presne 2 týždne - mala som ísť robiť vedúcu na jednu malú poštu a už to sa mi zdalo kvantum informácií a nie ešte ďalšie veci k tomu, ktoré ma za úlohu vedúca. Kde som sa ja zaúčala, tak bolo tam viac pracovníčok a jedna vedela lepšie poštovú banku,iná zas druhé veci a prehadzovali si zákazníkov medzi sebou.
@zuzkaa1991 ste veľmi milá ďakujem za odpovede 🙂
@fifa989 Priprav sa na základné školenia :
Úvery - vyše 15 hodín klikania na internete
Účty, poistenia - detto
Tipos - v BB, prípadne BA, podľa bydliska
Benátky ( Poštová banka ) - cca hodinka cez intranet
Kolegyne ti budú ukazovať jednotlivé funkcie v Aponete,to si musíš detailne zapisovať, lebo na začiatok je toho veľmi veľa naraz.
@fifa989 kde mate nastupit na postu staci okres
@zuzkaa1991 Krupina

@fifa989 zalezj v ktorej casti SR😁😁 priehradka je lahla pozicia vela info ale.lahka....hlavne si zobrat.zosit a vsetko si písať krok po kroku 😇
Budete mat pracovnicku na ktorej budete pozerať ako robí aj vie skolit bude vam kazat všetko písať (kazdu službu krok po kroku)