Ako prebiehajú skúšky NBS stredný stupeň?
Ahojte, od marca nastupujem do banky. Na pohovore mi hovorili ešte, že mi potom v priebehu marca zaplatia skúšky NBS nejaký stredný stupeň. Prosím vás ako to je v praxi? Dajú mi niečo naštudovať a potom pôjdem na skúšku? Skúška koľko prosím trvá a je písomná aj ústna? Ďakujem veľmi pekne za info.
Urob si cvicne testy, ktore su na nete a das to... je to lahke
@sweet20 ak si dobre pamätám, tak.poistenie a zaistenie stredný stupeň.
No to je velmi jednoduche.. urob si cvicne testy
@sweet20 takže sa stačí učiť viac menej z tých testov a robiť si ich dookola? Včera som si robila jeden skúšobný len tak cez sba educa myslí a úspešne tak ak len toto stačí robiť si testy tak to bude fajn.
Ja mam tie skusky cez aocp ale aj na nbs priamo su... ale ano... staci par dni sa tomu povenovat
Ale ak ides robit prvykrat s financiami.. neviem ci mas nejaku ekonomicku skolu... ale ak nie... aspon zakladom by bolo fajn rozumiet, nie je len sa nabiflit.. ale to je moje odporucanie
Myslím, že musíš mat absolvovaný aj ten 15 hodinový
e-learning a až následne potom ta to pusti k testu....
všetky otázky aj odpovede, z ktorých počítač vyberá sú na nete, ja som sa učila z toho.
Musíš si cez agentúru (napr slaspo) zaplatiť kurz a skúšky. Samotná skúška trvá 30 minút. Ja som ju mala asi za 5, musíš mať tuším minimálne 26 bodov z 30. Ja som mala 30/30.
Musíš absolvovať aj elearning, 15 hodín, ale to vieš vyriešiť aj autoclickom a len tie testy robiť. Testy nájdeš aj na stránke nbs. Dá sa to naučiť aj z tých testov, ale ideálne, ak si aspoň prečítaš ten elearning, aby si bola v obraze. Hlavne, ak nemáš ekonomické vzdelanie. Ja mám právnické, takže niečo som vedela, ale aj som sa dosť naučila.

Pisomna.. par minut... da sa aj online.. zalezi ako ta prihlasia... Aky sektor budes robit ?