icon

Ako prejsť z dočasnej na stálu službu?

2. jan 2026

Da sa dostať na stálu službu z dočasný?som zástup na materskej bojím sa je to taka neistota

anonym_7a7b8b
2. jan 2026

Da ak ma tvoj sef dovoleny taky pocet ludi na oddelenie 🤷‍♀️ aj ja som momentalne na zastup, mam este rok, uvidime. Niekedy to vyriesi prirodzena fluktuacia, ale ratam aj s tym ze si budem musiet hladat nove miesto.

anonym_2a3bfb
2. jan 2026

@anonym_autor ak sa uvoľní miesto na stálej, tak sa dá. Ak bude o teba záujem.

mirola
Včera o 05:28

ak su s tebou spokojni a uvolni sa miesto aj niekde inde, tak ano.. u nas ale napriklad teraz dost zlucovali, sekcie aj odbory a presuvali vela ludi, kvoli konsolidacii. Taktiez nemozeme nikoho prijat do februara, potom sa uvidi.

lucylaw
Včera o 07:51

Dá sa to vtedy,ak sa uvoľní nejaké stále miesto alebo ak by vytvorili nové stále miesto,inak ti služba skončí návratom pôvodnej zamestnankyne z materskej/rodičovskej,čo ti muselo byť jasné od začiatku,ako si na to miesto nastupovala..Ja som tak nastupovala do dočasky tiež ako zástup počas materskej a cca. po roku sa na mojom odbore vytvorilo nové stále miesto a keďže boli so mnou spokojní,tak ma prehodili na to stále miesto..Samozrejme som musela na to stále miesto robiť nové výberko..

anonym_dab1e5
Včera o 08:19

u nas sa po konsolidacii vyhadzovalo, nehralo rolu, ci je stala alebo docasna sluzba, ak budu mat o teba zaujem, miesto sa pre teba najde. Pokial nedosla tato vlada, vzdy ludom nasli miesto - aj tym, co boli na zastup, ak sa osvedcili..