Ako prejsť z dočasnej na stálu službu?
Da sa dostať na stálu službu z dočasný?som zástup na materskej bojím sa je to taka neistota
@anonym_autor ak sa uvoľní miesto na stálej, tak sa dá. Ak bude o teba záujem.
ak su s tebou spokojni a uvolni sa miesto aj niekde inde, tak ano.. u nas ale napriklad teraz dost zlucovali, sekcie aj odbory a presuvali vela ludi, kvoli konsolidacii. Taktiez nemozeme nikoho prijat do februara, potom sa uvidi.
Dá sa to vtedy,ak sa uvoľní nejaké stále miesto alebo ak by vytvorili nové stále miesto,inak ti služba skončí návratom pôvodnej zamestnankyne z materskej/rodičovskej,čo ti muselo byť jasné od začiatku,ako si na to miesto nastupovala..Ja som tak nastupovala do dočasky tiež ako zástup počas materskej a cca. po roku sa na mojom odbore vytvorilo nové stále miesto a keďže boli so mnou spokojní,tak ma prehodili na to stále miesto..Samozrejme som musela na to stále miesto robiť nové výberko..
u nas sa po konsolidacii vyhadzovalo, nehralo rolu, ci je stala alebo docasna sluzba, ak budu mat o teba zaujem, miesto sa pre teba najde. Pokial nedosla tato vlada, vzdy ludom nasli miesto - aj tym, co boli na zastup, ak sa osvedcili..

Da ak ma tvoj sef dovoleny taky pocet ludi na oddelenie 🤷♀️ aj ja som momentalne na zastup, mam este rok, uvidime. Niekedy to vyriesi prirodzena fluktuacia, ale ratam aj s tym ze si budem musiet hladat nove miesto.