Ako prekonať vyhorenie a nájsť nové povolanie?
24. mar 2024
Pracujem ako účtovníčka tridsať rokov, už pri polročnom dieťati som pracovala pár hodín od 20mes na plný úväzok. Nikdy som nebola dlhšie pn, očr a ani na dovolenke dlhšie ako týždeň.
Dospela som však do štádia kedy by som radšej robila čokoľvek iné len nie toto. Konkrétny predstavu však nemám. Zmenila som pred časom prácu ale nepomohlo. Mám teraz možnosť HO, nepomohlo. Keď som doma robím radšej hocičo iné aj okná umyjem(nerada ich umývam)len aby som nemusela sedieť pri počítači. Doma je ešte horšie ako v kancelárii.
Je tu žienka ktorej sa prihodilo niečo podobné? Čo pomohlo? Našla si inú prácu?Akú? Chcela si sa po čase vrátiť k pôvodnému povolaniu?
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Presne, ak máte vlastné dieťa so špeciálnymi potrebami alebo choré, všetko sa dá riešiť a odísť z práce. Ale ak máte také dieťa, idete robiť aj nemožné a či chcete alebo nie, zničíte sa. Ja som samoživiteľka. A teraz mi je do plaču, čo budem robiť. Asi nakoniec budem robiť účtovníctvo,ale je mi na vracanie,keď si naň spomeniem. Lebo keď vidím,že musím zaplatiť za správu od psychologičky 109eur,za lieky mesačne 50-100 eur, ešte potreby pre syna 209 eur .a to ešte uživiť ho stravu, oblečenie, potreby do školy, sedenia u psychológa platené tiež .a zrazu..šup ako som písala,zase budem účtovníčka.😔 Aj,keď vážne sa bojím, bojím sa to robiť.