icon

Ako riešiť kolegyňu, ktorá stále sleduje môj počítač?

1. aug 2025

Ahote, viem, ze asi neuspiem v tejto diskusii ani u sefa, ale skusim :D Ide o to ze som mala v praci paradne miesto v rohu miestnosti kde mi nikto nepozeral do PC. Teraz ma preradili vedla kolegyne, ktora je mladisa ako ja, som v praci o 6 rokov dlhsie ako ona, ale tak je to moja nadriadena akokeby. Je to strasna zakeracka, stale mi pozera do pc co robim, vidim to na nej ako ma ku mne otocenu hlavu. Ruku na srdce, kazdy z nas obcas ide na novy cas, alebo facebook alebo nieco a proste ja nemozem, mam ten pocit staleho vecneho kontrolovania. Ona je schopna to ist hned nabonzovat, Co by ste robili vy? dakujem

Strana
z2
melanta
2. aug 2025

Ako čítam diskusiu, môj názor nebude populárny, ale:
1. Je to tvoja nariadená. Takže má plné právo vedieť, čo robíš počas pracovnej doby.
2. Na nepracovné aktivity máš prestávky, počas nich môžeš sledovať nový čas či čokoľvek iné. Počas práce ozaj nie je na mieste, aby ti vadilo, že niekto ti vidí na monitor a vidí, že pozeráš veci, ktoré nemajú súvis s prácu. Aké bonzovanie? Nevenuj sa počas práce nepracovným záležitostiam a nebude čo riešiť.
3. Čo robiť? Uvedomiť si, že v práci máš v prvom rade pracovať. Ak máš čas aj na iné, v poriadku, ale nemáš dôvod aby ti vadilo, že to nadriadení vedia. Alebo odporúčam založiť firmu a zamestnávať ľudí. Potom sa nikomu nebudeš zodpovedať. To by som odporúčala mnohým, aby si uvedomili, či by chceli platiť niektorých zamestnancov.

autor
2. aug 2025
@anonym_088184

@anonym_autor tak na zakladanie tem urcite nevyda

@anonym_088184 tak esteze aspon na komentovanie

eeffka
2. aug 2025

@anonym_autor ok takze sa stazujes , ze ti nadriadena vytkne ze vela casu travis nepracovnou akrivitou? Za mna je este slusna.ja sedim tak ze vidim podriadenym na monitor ak sa dost natiahnem, naposlwdy ked sa stazovali kooooolko maju prace som len sucho prehodila, ze ked budu menej na FB budu stihat a bolo po debate. Nikoho za to neperujem, vsetci sme ludia, ale pindat a zadzubavat sa? Tak to prr.

autor
3. aug 2025
@eeffka

@anonym_autor ok takze sa stazujes , ze ti nadriadena vytkne ze vela casu travis nepracovnou akrivitou? Za mna je este slusna.ja sedim tak ze vidim podriadenym na monitor ak sa dost natiahnem, naposlwdy ked sa stazovali kooooolko maju prace som len sucho prehodila, ze ked budu menej na FB budu stihat a bolo po debate. Nikoho za to neperujem, vsetci sme ludia, ale pindat a zadzubavat sa? Tak to prr.

@eeffka nie, stazujem sa na to, ze mi pozera do monitoru a je mi to neprijemne. S tym, ci mam alebo nemam spravenu robotu to nema nic spolocne

anonym_06e493
7. aug 2025

@anonym_autor a sedi bezprostredne vedla teba? Neda sa ti dat pri obrazovku nejaký kochlik s kvetom aby si jej aspoň čiastočne zabranila v obcumovani?

Strana
z2