Ako riešiť konflikty s kolegyňami v starobinci?
Robíme v starobinca. Vždy sa snažíme robiť tak aby klienti mali suché oblečenie, suchú posteľ, plienku. No vždy keď odovzdáme službu a druhý deň prídeme stále majú pindy,že tá bola precurana,pokakana. Pričom všetkým rad radom meníme posteľné prádlo. Už ozaj neviem ako robiť aby boli spokojné.
Vždy si niečo nájdu. Ale keď oni urobia niečo zle a človek im to vytknem tak to už pravda neni. Navyše tam máme klientov čo nespolupracujú,kopu,hryzú. Buď nejaký padne alebo umrie a my musíme za hodinu stihnúť všetkých prebaliť. Sme na nočnej iba 2 a máme 60 ludi
@ina2405 služobné najstaršia je tam moja kolegyňa čo s ňou pracujem. Všetky ostatné sme tam nové.
Aj tak platí, obrň sa. Ak robíte robotu ako sa má, nič viac nemôžeš spraviť.
A vie o tomto vedenie? Riesit s vedenim
@kiki68 vie lebo im žalujú ale neriešia to
Tak by som riesila a dost razne.
U nás sa tiež nájdu také čo žalujú. Mne sa stalo že na mňa povedali že ja som dala zle podložky na posteľ len preto lebo som bola nová. Zistilo sa že to urobili iné kolegyne.
Toto je problém asi tak všade 😮💨😬ja nechapem ako niekto môže inej kolegyni povedať že klient bol ráno mokrí 😤!! Tiež mám take skúsenosti som sama v budove na nočnej mám tam 30 klientov a blbaňa mi povie že ráno boli na jej oddelení 3 z 5 mokrí !!? Reku a čo im mám na penise spraviť uzol aby od 6-7 nechali pre milostivú plienku suchú aby ona ráno nemusela plienku meniť ?? Málokto si uvedomuje že ako náhle sa rozsvieti svetlo klient prvé pustí do plienky 🤪..vždy sa niekto nájde kto si rad rypne a tak ho vždy pošlem pekne krásne za nadriadeným nech sa sťažuje že na 30 klientov som sama celu nočnú 🙂..šéfka im vysvetli že niesu peniaze na dve opatrovateľky a že ráno treba plienky meniť a na chvíľku je kľud a potom to začne zasa od znova

Povedz im to presne takto, "nech robím čo robím, vy si stále niečo nájdete a keď som ja odchádzala, tak boli prebalení všetci. Viete o tom, že ľudia kakajú a čúrajú do plienok stále? A viete o tom, že aj po vašich službách sú začúraní?"
Tieto typy nebudú spokojné. Predpokladám, že sú tam už služobne dlhšie a cítia sa ohromne erudované. Zažila som také, tu sa musíš len obrniť.