icon

Ako riešiť situáciu s partnerom ohľadom firemného večierka?

23. nov 2023

Čo by ste urobili, ak by vám partner povedal, že vás nevezme na firemný večierok, kam si môžu vziať partnerky, pretože ste veľmi komunikatívna a dominantná a znižujete tak autoritu daného muža?

Strana
z2
cafelatte
Autor odpoveď zmazal
katka700
23. nov 2023

Povedala si niekedy niečo nevhodné, nejakú informáciu z vášho vzťahu čo nebolo vhodné zverejňovať? Každý má hranice nastavené inak, niekto nepovie len to čo nevie, druhý má zase jasnú predstavu o tom čo chce aby o ňom ľudia vedeli a neznáša keď utarany rodinný príslušník prezradí informácie nad rámec. Porozprávaj sa s ním či nie je problém tu. Ludia čo "nemajú čo skrývať" často nechápu že takí nie sú všetci.
Ale zasa aby bol chlap urazený za to že on sedí ticho nič nepovie a ty s ľuďmi komunikujes je divné. Niektorí chlapi majú archaicku predstavu že chlap musí mať vo vzťahu vo všetkom prevahu a žena má zo seba urobiť tichucky utiahnuť doplnok a predstierať nulovu inteligenciu. Keď ste sa dali dokopy vedel že si komunikatívna tak nech teraz nepinda a nesnaží sa ťa zmeniť.

simca06022011
23. nov 2023

@stanulienkat vies co, mozno prehnane,ale u mna by klesol velmi, ja by som to proste nedala. Minimalne je mozne, ze s mojou povahou, by sme viac nikam nesli spolu. Ked chce nech si otvori usta na akcii on a nesedi ako mumak ticho, ked orzprava, alebo rozprava niekto iny, tak pocuvam. Ja tiez ked sa niekto pyta a diskutuje, tak rozpravam, a je mi ukradnute ci moj nieco rozprava alebo nie a ci budem vyzerat zabavnejsie, komunilkativnejsie alebo ci ma tam bude plno. Tiez nemam problem s kymkolvek rozobrat cokolvek. Keby mi toto povedal, tak by mi to prekazalo.

viky173
23. nov 2023

To sa vazne chces pchat muzovi na firemny vecierok, kde sa chce zabavit a pokecat s kolegami? Ja by som teda nesla ani keby ma volal.

domkakvet
23. nov 2023

Brala by som to v pohode.

riyadh
23. nov 2023

A Co si privesok??zasadne na pracovne gulasovky a vecierky si manzela neberiem a ani ma nenapadlo nikdy ist s manzelom na ich firemny vecierok. Stihacka😂

tiezjedna
23. nov 2023

@autorka tak teraz už vieš ako to vníma. Ty skús trochu pribrzdiť a on nech skúsi trochu pridať. Proste kompromis. Tak to vo vzťahoch chodí. Na rozchod to fakt nie je. Len opäť a zas, skús nabudúce to najpodstatnejšie napísať hneď v úvodnom príspevku. Ušetríš sa zbytočne nepríjemných diskusných záverov...

Strana
z2