Ako sa brániť nespravodlivému výsledku pohovoru?
Ahojte chcela by som sa spýtať mojmanzel mal pohovor na ktorom bol ešte s jedným chlapcom ktory nedávno skončil školu.. Ma skoku bez maturity ... Manžel má aj maturitu
Dnes sa bol spýtať koho koho vybrali a vybrali toho chlapca lebo mu nadržuje starosta... Manžel nieje odtiaľto urobili sme si u nás dom a starosta ho bezdôvodne nemá rád povedal ze kto nieje odtiaľto nedostane prácu... Manžel pracuje len tento mesiac ho prepúšťajú tak išiel na pohov na obecný úrad bohužiaľ to nevyšlo vďaka nášmu starostov je to pomrojek dá sa odvolať alebo niečo urobiť lebo to nieje spravodlivé môj manžel mal ešte aj od predošlého zamestnania odporúčanie a ten chlapec ešte ani ne doložil papiere do termínu ale oni to taja ďasa s tým niečo robiť bola by som vďačná za každú radu sme v adopiciia teraz by sa manželov hodila táto práca a vieme ze to je nespravodlivo ohodnotené keďže mu starosta nadrziava...
@viki113 Neviem, či píšeš z mobilu, ale mohla by si si po sebe prečítať, čo napíšeš. Je to hrozne nečitateľné.
A manžel nech na to výberové konanie zabudne. Nemá sa na čo odvolať. Preto je výberové, aby si vybrali niekoho. Vyberajú len jedného, ostatní sú zamietnutí. Je len a len na komisii, prípadne na tom, kto vyberá, že koho si vyberie.
Ostatné okolnosti sú irelevantné. Nech si manžel hľadá prácu ďalej. Pracovných ponúk je veľa, určite to nebola jediná.
@viki113 deje sa to všade tak. Hlavne v štátnej a verejnej správe, kde je uz dopredu vybratý uchádzač. Ale výberové konanie musia vyhlásiť v súlade so zákonom. V súkromnej sfére to tak nie je, tam si vyberajú najlepších. Mrzí má, ze ste sklamana, nech si manžel nájde inde prácu. Držím palce.
nuz, s tym ty asi bohuzial nespravis nic. starosta ma vacsiu moc, tam vy nemate sancu. 😉 neviem, aku radu si tu cakala, ale takto to proste v nasom svete chodi. zmier sa s tym a zvykni si.
Chceš sa odvolať voči tomu, že vybrali podľa nich vhodného kandidáta? Nechcú ho tam tak ho neprijmu ani keby mal dve vysoké školy, nech hľadá ďalej.
Bohužial taká je doba... Známosti vela spravia 🙂
nie neda sa voci tomu odvolat, skratka si vybrali ineho kandidata a dovody nemusia nikomu vysvetlovat
To že ma tvoj muž maturitu , už v dnešnej dobe nič neznamená . A to fakt by chcel muž pracovať niekde , kde ho nechcú ? Do dvoch týždňov by vyhorel . A nie , nedá sa nič urobiť
@viki113 Preceňuješ maturitu. Dnes už maturitu nie je nič výnimočné, je to skôr samozrejmosť. Dnes veľa pozícií už vyžaduje dokonca VŠ.
A maturita nie je na nič. Je to úroveň ukončeného vzdelania. Ale nemysli si, že keď má maturitu, že má automaticky záruku, že ho musia vybrať vo výberovom konaní.
Už to nechajte, hľadajte iné pracovné miesto. Neviem prečo ste si zaumienili, že toto miesto musí manžel získať.
a ked podate odvolanie tak co tym dosiahnete???... ved sa spamataj .... zamestnavatel tam tvojho muza nechce a bodka .... starosta nemoze za to ze tebe sa to nehodi a je uplne jedno ze ten chlapec je zo skoly bez skusenosti proste si ho vybral a ty s tym zmier - je jedno co tebe pride fer-nefer alebo co si myslis kto ma ake skusenosti alebo kompetencie ... ked chces o takychto veciach rozhodovat zaloz si firmu
@viki113 daj si xanax .. ocividne ho potrebujes ked neznesies realitu a ohanas sa maturutou 🤦nikto tu na teba neutoci akurat ty si sa rozhodla urazit
@purple_wolf xanax si daj ty neviem očividne ho dobre poznáš keď ho rak odporúčaš..

A načo je dobré pchať sa tam,kde ho očividne nechcú?
Práce je na Slovensku toľko,že naozaj robiť cirkus kvôli jednému ušlému miestu je fakt zbytocne