Ako sa cítite na domácom office?
Baby ako ste sa cítili na home office?
Myslím, ale na takom, že full home office, takže skoro žiadny sociálny kontakt s ludmi.
Neizolovalo vas to od ľudí? Poprípade nedalo vám to niake sociálne úzkosti?
Predom ďakujem za odpovede.
Ja som robila aj full HO, teraz mám hybrid a najradšej by som mala zasa full. Je úplne iné pracovať z domu, keď som sama a keď som mala doma deti (lebo covid). Omnoho viac toho stihnem do práce, popri práci sa nezakecávam, cez prestávky stihnem porobiť prádlo, navariť, cez obed vybehnem na nákup. Mne sociálny kontakt vôbec nechýba, lebo v práci sú to pre mňa len také zdvorilostné small talky a s kamarátmi som každé poobedie, takže tam sa vykecám, koľko potrebujem 😁 A keď sa mi žiada zmeniť prostredie, vezmem noťas a idem robiť do kaviarne, parku, kamkoľvek. Pre mňa by bol full HO úplný ideál.
Milujem HO, podavam lepsi vykon na HO, mam menej stresu, viac casu, vacsiu radost z prace. Na socializaciu mam kamaratov, nie kolegov.
Môj muž je spokojný. Ale denne je v kontakte s kolegami aj keď sú rôzne po svete.

Autorka ja ti úprimne poviem, že mne začali psychické problémy počas HO 🥲 každý to máme inak, ale ja osobne na to nespomínam dobre.. necítila som dosť vnemov v živote, chýbal mi rytmus, namalovať sa, ísť niekam, socializovať sa, neskôr po práci sa len tak prejsť cez mesto.. keď som robila doma, tak som makala a ešte popritom sa snažila vyprať, rozvešať atď a potom som mala pocit, že nestíham ani jedno ani druhé.. čiže pre mňa absolútne nič vhodné, možno max 1-2 deň do týždňa.