Ako sa dá privyrobiť popri materskej?
Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀
Ponúkam možnosť privyrobenia s rozbiehajúcou sa firmou, ktorá ponúka výrobky prevažne zo Slovenska a Česka. Ide o prírodnú kozmetiku značky Topvet - - kokosový olej, bambucké maslá, Tea tree oil, olejčeky, konopnú kozmetiku, granátové jablka, pleťové krémy, manuka, detská kozmetika, Alpské masážne mlieka parfumy, kávu a čaje s ganodermou a veľa iného.
REGISTRÁCIA ZDARMA ! . Môžete nakupovať zo zľavou a do 36%, alebo aj vyhľadávať nových obchodných partnerov a tvoriť si tak svoj pasívny príjem .
Viac info u mňa v správe.
bobo2011 Ja tiež mám len klikačky http://www.klikmail.sk/signup.php?r=123041
http://www.ermail.cz/link/7lc7X2TCeAe2mC7VNclYV...
casi.sk, tam za klikanie peniaze, za nejakú čiastku čo nazbieram, posialajú na účet, mn-force, tam za nazbieraných 500 bodov posielajú šek v hodnote 5 eur
@luanas presne tak zo vsetkych odrbov co som nasla na nete jedine z betterware sa da ozaj nieco zarobit🙂
Kto rozmysla nad zalozenim uctu v zune, mozem odporucit a ziskas nieco ty aj ja. Plus mam dobre skusenosti s dotaznikmi. Kto chce vediet viac,tu je kontakt: z.hutlasova@gmail.com. pekny den.
Baby da sa privyrobitvyplnanim dotaznikov za registraciu nicneplatite ked nebudete chciet pokracovat jednoducho prestanete vyplnat dotazniky..za urcity pocet bodov vam vyplatia na ucet peniaze alebo aj poukazky poslu...ak chcete vyskusat poslite mi vas email ..
@slniecko154 mala by som zaujem napiste mi viac info.
Poprosim info do spravy
Potrebujete si privyrobiť prácou z domu? Chcete mesačne 50,100,200 alebo viac eur?
Práca z domu pre mamičky, babičky, všetky aktívne ženy. Výška zárobku závisí len na Vás.
Ide o skvelý katalógový predaj Betterware. Výrobky sú potrebné denne v domácnosti, kto nepoužíva pracie gély, avivážky, čistiace prostriedky,kozmetiku a nepije kávičku-čaj? Každý! Preto je predaj nenáročný,zákazníci sa k nám stále vracajú. Môžete predávať a tvoriť si tím,výber je len na Vás. Registrácia je nezáväzná, zdarma,nemáte čo stratiť, len získať.
da sa potom odstupit bez akychkolvek problemov od ,,zmluvy" o posielani mailov alebo je to s tym problem?? ja by som sa tiez na nieco dala ale nemam vzdy pristup k pc.
a tie dotazniky a prieskumy to sa robi normal cez net ja vypisujem podla seba alebo to posielma niekomu aby vypisovali?? Viete mi dat blizzsie info k takym strankam kde su take prieskumy a pod.??
@eliska.peto ahoj, čítala som podmienky na všetkých stránkach, ktoré mám a problém so skončením by byť nemal, tiež by som neriskovala, dotazníky vypisuješ ty, čo spravíš, máš, čo nechceš, nemusíš. ak chceš, mám to porozpisované, môžem ti poslať mailom 🙂
Ahojte, hľadám šikovných ľudí, ktorých zaujíma krása kozmetika a zdravie, a chcú si nenáročnou prácou zarobiť peniažky. Pracovať možete z domu . Ide o rozbiehajúcu sa slovenskú MLM firmu Sirael Cosmetics . Máte šancu byť na začiatku . Firma predáva prevažne prírodnú kozmetiku od českej firmy Topvet. Parfumy za výhodné ceny. Spolupracovať možete tak že sa len zaregistrujete a objednávate len pre seba za zľavnené ceny až do výšky 36%, alebo túto prácu posielate ďalej a budujete si svoj tím . A tým aj svoj pasívny príjem, Odmeny a motivačne programy sú veľmi bohaté . REGISTRÁCIA ZDARMA. ! Viac info u mňa v správe .
A prečo začať práve teraz ? A prečo nie ?
Prikladam vam aj odkaz na moju stranku aby ste si vedeli realne pozriet o co ide aj katalog je tam, takze kludne popozerajte ja to robim hlavne preto ze ma to bavi a samozrejme kazdy si chce privyrobit 🙂 http://monika13.sirael.sk ahojte 🙂
@leeenulka no posli mi. do IP napisem mail. a ako je to hodnotene financne??
@zoffka5 prosím info bojko.lucia@gmail.com ďakujem
@lulu268 tak ked ja ta zaregistrujem ti pride email a tam sa zaregistrujes ty a potom vyplnas dotazniky co ti posielaju oni plus ked si zaregistrujes dalsich ludi aj za nich dostavas body a ked mas isty pocet vyplacaju 14euro ide o tvoju sikovnost si aj zhanat ludi...ale tak viacej sa docitas aj tam
@marinka70 musis mi dat svoj email a ja si ta pod seba dostanes potom email tam sa zaregistrujes hned zopar veci vyplnis a potom ti uz oni posielaju dotazniky ktore vyplnas a za urcity pocet ti vyplacaju eura...a ty si mozes zbierat body tym ze si pod seba budes davat dalsich ludi
@zoffka5 tak mi to teda posli na mail...likavcova.maria@centrum.sk
Dakujem
A je to nejako zavazne...? alebo ako to funguje?
@zoffka5 dakuejm skusim to.
@eliska.peto a poslete mi vas email
Najviac sa mi zapacilo cashback z nakupov. https://www.refundo.sk/?ref=68043 Ked kupujete cez internet tak sa vam oplati, kedze vracaju spat peniaze z nakupov. Ani nemusite vy nakupovat, pod vasim kodom mozu aj vasi znami, komukolkvek poslete link na konkretny obchod. Su tam zname obchody ako hej, aliexpress, zoot, bata, donasky jedal, zlavove portaly a ine. Niektore obchody napr. ponukaju aj zlavove kupony, ja som ich vyuzila na vianocne darceky 🙂 Mozete pozvat aj ludi, za nich tiez mozete dostat 0,20 ci aj 4€. Budem rada ked vyuzijete moj link 🙂
Ahojte mám prácu ktorú môžu vykonávať aj mamičky s babätkami . Ide o prácu MLM zo slovenskou firmou Sirael Cosmetics, prírodná kozmetika prevažne od českej firmy Topvet, kokosový olej, bambucké maslá, Tea tree oil, olejčeky, konopnú kozmetiku, granátové jablka, pleťové krémy, manuka, detská kozmetika, Alpské masážne mlieka parfumy, kávu a čaje s ganodermou a veľa iného. . Mňa práca veľmi baví, a výrobky si objednávam aj pre seba, možete len objednávať s 36% zľavou alebo si zbierať ľudí a tvoriť si svoj pasívny príjem a mať aj percentá s predaja a iné odmeny. Všetko by som vysvetlila pomohla, REGISTRACIA je ZDARMA, práca nieje naročná a vykonávať ju možete z domu . Prikladám aj stránku kde si možete všetko prečitať naľavo sú záložky a tak isto si pozrieť aj online katalog . V prípade že Vás to zaujalo kludne napiste tu alebo aj na stranke mam kontakty. ..
http://monika13.sirael.sk ahojte
ahojte hladam spolupracovnikov na sprostredkovanie zdravej kavy a dalsich kvalitnych produktov. firma ponuka ozaj vyhodne podmienky.ak mate zaujem kontaktujte ma na jjakabova80@gmail.com alebo tu v sprave.

Nechce si niekto zalozit ucet v mBank a zaroven si prilepsit? Pomozeme si tak navzajom 🙂 za zalozenie uctu mozte ziskat az 45 eur a ked ma uvediete ze som vas odporucala ja, tiez ziskam malu odmenu 🙂 blizsie info aj v IP 🙂