icon

Ako sa dá privyrobiť popri materskej?

sushi285
30. aug 2012

Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀

ludka140281
20. dec 2015

ja si zarabam čítanim mailov,ktore mi chodia ...stačí kliknut a pozriet mail,, registracia je zadarmo: www.zumail.sk/somzuu/d77c62d53ae1422a

mimik79
20. dec 2015

@ludka140281 tam su tie maily za par centov...prestalo ma to bavit, za aky cas si vobec nazbierala na odmenu? a vyplatili ti uz?

ludka140281
21. dec 2015

@mimik79 zatial len raz som nazbierala 40€

ludka140281
21. dec 2015

@brukohane registrácia je tam zadarmo,dá sa aj zo slovenska?..

mimik79
21. dec 2015

@ludka140281 na
marketagent som zaregistrovana aj ja, aj tam uz mam nieco nazbierane no vyplacaju len na paypal a ked tam mas nizku sumu tak sa to neoplati dat vyplacat lebo je tam este nejaky poplatok za prevod, pisu tam o tom a okrem toho ani paypal zatial nemam

smolinka95235
27. dec 2015
Používateľ smolinka95235 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od smolinka95235.

ahojte 🙂 moja sestra dostala ako darcek rekvalifikacny kurz na pedikuru v ramci amosk agentury. privyrabala si takto

ludka140281
27. dec 2015

@mimik79 to si musim doštudovat 🙂 ani neviem čo je to ten paipal.... ☹ idem hodit do google

mimik79
27. dec 2015

@ludka140281 paypal je ucet ktory si zriadis akokeby online, je viazany na tvoj bankovy ucet ale pri zadavani platieb nezadavas cislo svojho uctu ale email na ktory je paypal registrovany, tak sa mozu uskutocnovat platby medzinarodne a bezpecne, vraj tiez ho zatial nemam

ludka140281
27. dec 2015

@mimik79 dakujem

leeenulka
29. dec 2015

Milé maminky, nemaminky, tie ktoré sa držíte hesla „keď neprší, aspoň kvapká“ 🙂
Ja tu a teraz tiež fungujem v duchu tohto hesla, a tak som sa zaregistrovala na zopár stránok.
Čo z toho mám? Zatiaľ to robím krátko, takže niečo málo, ale predsa
Je mi jasné, že nejako extra sa na tomto zarobiť nedá, ale denne si k pc sadnem, asi ako mnohé z vás, rovnako ako mnohé cez internet nakupujem, tak si hovorím, prečo to nevyužiť 🙂 a napokon, aj nejaká tá poukážka na nákup, kredit na mobil a pod. potešia 🙂
Moja zložka obsahuje linky na stránky posielajúce dotazníky, reklamné maily, niekde stačí zdieľať na fb, samostatná kapitola je refundo, ktoré vracia peniažky z nákupov.
Tak ak máte záujem, pozrite si, na ďalšie 2 stránky ešte môžem poslať pozvánky.
PS: Ak máte vy nejaké adresy, budem rada, ak sa podelíte 🙂
http://www.iprieskum.sk/users/register/?key=a99... iPrieskum - zbierajú sa body za účasť na prieskumoch alebo registráciu nového člena (získate mailovú adresu a po registrácii nč pripíšu body), body je následne možné vymeniť za rôzne veci (kredit do mobilu, hračky, predplatné časopisov, elektro, ...)
https://www.narodnypanel.sk/pozvanie/88634 Slovenský národný panel - odmenu získavate za účasť na prieskumoch alebo aj za registráciu nového člena, a to v podobe oplátok (= body), ktoré si potom zameníte za veci (lego figúrky, predplatné časopisu Macko Pusík, elktronika, darčekové poukážky,...), peniaze alebo ich poukážete na jednu z vybraných dobročinných organizácií.
https://www.refundo.sk/?ref=50992 Refundo.sk – odmenu (body, peniažky) získate za registráciu, za nákupy cez internet, za každodenné prihlásenie na stránku, za návštevu stránky človekom, ktorému stránku odporučíte, za registráciu nového člena, atd.) Refundo spolupracuje s mnohými obchodmi a po nákupe v nich vám vrátia nejakú čiastku.
http://www.ermail.cz/link/CccAcVXmmYTa72lXJTeme... eRmail.cz - odmenu (body, peniažky) získate za „čítanie“ (odklikávanie) mailov, účasť na prieskumoch, vypĺňanie dotazníkov, za nových členov a ich aktivitu, ...
http://www.mnforce-panel.sk/ MNForce ePanel - odmenu (body) získavate za vypĺňanie dotazníkov a za zdieľanie statusu na facebooku, po nazbieraní potrebného počtu ebodov, ich môžete vymeniť za súťažný žreb alebo nákupnú poukážku.
www.zumail.sk/somzuu/24b5d6ee934bdc3f ZUmail – odmenu získavate za registráciu, čítanie reklamných mailov, nových registrovaných členov.

adda
12. jan 2016
leeenulka
12. jan 2016

@adda ahoj, ako dlho spolupracuješ? máš nejaké skúsenosti? funguje to? Dík 🙂

moni133
15. jan 2016

Ahojte, aj ja som skusala maily,, ale väčšina vyplaca až od 300 Kč. ... a zbiera sa to pomaličky.. ja sice niesom mamina ešte ale som dlhodobo na PN s nohou doma a začala som uvažovať o niečom čo budem robiť aby som si mohla kupiť veci ktore chcem a ktoré mi s PN nevyjdu .. samozrejme AVON a pod má už každy okolo mňa a ponukať to zasa ked uz ma skoro každy svojho cloveka od ktoeho je naučeny objednávať to nie.. chcela som niečo čo ma bude baviť a naplnať.. žiadne poistovačky.. a učiť ľudí aby šetrili .. ked si myslim ze v dnešnej dobe šetri každy a kde sa da aby si mohol dovoliť čo chce alebo dokonca len to nevyhnutne.. jedneho dnasom si tak listovala spravy z minulostii a nasla som spravu kde mi ponukali podobny katalogovy predaj ako Avon a spl ale produkty na prírodnej báze a od čeksje firmy... MLM soločnosť je slovenska.. pozrela som online katalog a zapacilo sa mi to kedze v dnesnej dobe vela ludi preferuje cim menej chemie... a tieto bio produkty.. registracia zdarma a nezáväzna,pán bol mily.. ochotny tak som si povedala preco nie.. dobuducna velmi perpektivne.. teraz to tak fici vsetko tieto BIO, a prírodne vyskusala som a super.. dnes mozem povedat ze som rada.. a to s tym nepracujem dlho ... nieje to nic zlozite.. a produkty maju naozaj dobre recenzie... máme kokosove oleje.. konopnu kozmetiku .. granatove jalbko sady... Manuku .. bambucké masla.. parfémy... kavu a caje s REISHI ... bylinne masti , masaznu kozmetiku .. pletove oleje.. aza skvele ceny.... koho by to zaujalo kludne mi napiste.. mozete to vykonavat s domu naozaj kedy vam vyhovuje ako dlho postrebujete a praca vas bude naplnat...ved väčšina žien chce byt krasna a pekne voniať🙂

dena135
22. jan 2016

Ponúkam možnosť privyrobenia s firmou Sirael cosmetics, ktorá ponúka prevažne Česko-Slovenské výrobky. Ide o prírodnú kozmetiku značky Topvet - - kokosový olej, bambucké maslá, Tea tree oil, olejčeky, konopnú kozmetiku, granátové jablka, pleťové krémy, manuka, detská kozmetika, Alpské masážne mlieka, parfumy, kávu a čaje s ganodermou a veľa iného.
Registrujte sa a nakupujte zo zľavou až do 36% .......
ponúkajte výrobky známym
alebo registrujte nových obchodných partnerov a vytvorte si tak svoj pasívny príjem.
REGISTRÁCIA ZDARMA !
http://www.sirael.sk/
Pri registrácii treba vyplniť do kolonky.... číslo sponzora: 10972

iva83
23. jan 2016

Ak hľadáte prácu,kde nemusíte ráno skoro vstávať,kde nie ste od rána do večera,prípadne nepracujete na smeny a chcete mať dostatok času na svoju rodinu a svoje záujmy,kontaktujte ma v súkromnej správe. Hľadáme aktívnych ľudí, ktorí si chcú privyrobiť, alebo naštartovať svoju kariéru. Ak sami používate a ste fanúšikom prírodnej kozmetiky ( kokosové oleje, bambucké maslá, masážne gély, konopná kozmetika, Granátove jablka, Pleťové oleje - aj krémy, Starostlivosť o oči telo aj nohy. Tea tree oil, Manuka, Detská kozmetika, pleťové mlieka, Bio oleje do jedál a ešte omnoho viac) ste na správnom mieste.To všetko sú osvedčené produkty za skvelé pre každého dostupné ceny. Viac info v správe.

ubka
23. jan 2016

@iva83 poprodim info

iva83
24. jan 2016

@ubka máš súkromnú správu 🙂

lilia9090
24. jan 2016

Chcete si mesačne zarobiť niečo navyše? Ako na to na http://zarabajnainternete7.webnode.sk/

pofy1
25. jan 2016

Ahojte, mňa klikačky nebavili tak som sa rozhodla pre niečo iné. Teraz pracujem pre spoločnosť Zeomineralproduct ako distribútor a musím povedať, že o produkty je naozaj veľký záujem, keďže sú na trhu jedinečné, pekný pasívny príjem. Ide o zeolitové produkty s obsahom pravých prírodných minerálov, zeolitov a stopových prvkov. Keď neviete čo je zeolit, nevadí, ani ja som nevedela, ale google je skvelá vec 🙂 V ponuke je prášok na vnútorné použitie, ktorý má nesmierne priaznivé účinky na ľudský organizmus, detoxikuje, zbavuje ťažkých kovov, voľných radikálov, pri hnačke, pálení záhy, poruchy trávenia, vredy...... To chce proste každý a každý potvrdil účinky

Ďalej zubné pasty bez fluóru vhodné pre deti, zeolitové kozmetické prípravky bez chemických konzervačných látok, kúpeľové soli a vrecúška.

Pred nákupom je potrebné sa zaregistrovať (kliknutím na ikonu REGISTRÁCIA) – do rubriky KÓD ODPORÚČATEĽA treba zapísať číslo 1000339. Po registrácii sa stanete členom distribútorskej siete ZMP a získavate nárok na výhody a zľavy (napr. pri nákupe v hodnote 50 EUR dostanete 15 %-zľavu).
Vstup do webshopu: www.zeomineralproduct.sk

Máte dve možnosti: buď sa stanete distribútorom a budete zarábať - rozdiel medzi nákupnou a predajnou cenou ALEBO máte možnosť používať naozaj zdraviu prospešné produkty v rámci rodiny...

Ak by ste mali nejaké ďalšie otázky, ozvite sa

szaylent
25. jan 2016

Ahojte, ja tu nebudem robiť reklamu pre žiadnu spoločnosť a pod. Ako som písal aj vo Profile venujem sa financiám, a nikoho nechcem presvedčiť aby sa pripojil a pod. Mňa to baví a to je všetko, a viem ponuknúť ako pomoc Tipérsku odmenu napr. za Hypotéky. Ak niekohoz poznáte kto potrebuje Hypotéku a posuniete mi tip + hypotéka sa načerpá viem Vám dať 500 eur za 100.000 ovú hypotéku - a pomerovo tak ďalej. Financie nie sú pre každého ale vo Vašom okolí určite sa raz za čas nájdu ľudia ktorí budú potrebovať profi pomoc. Pre Detaily - správa. Ďakujem

iva83
27. jan 2016

Ak hľadáte prácu,kde nemusíte ráno skoro vstávať,kde nie ste od rána do večera,prípadne nepracujete na smeny a chcete mať dostatok času na svoju rodinu a svoje záujmy,kontaktujte ma v súkromnej správe. Hľadáme aktívnych ľudí, ktorí si chcú privyrobiť, alebo naštartovať svoju kariéru. Ak sami používate a ste fanúšikom prírodnej kozmetiky ( kokosové oleje, bambucké maslá, masážne gély, konopná kozmetika, Granátove jablka, Pleťové oleje - aj krémy, Starostlivosť o oči telo aj nohy. Tea tree oil, Manuka, Detská kozmetika, pleťové mlieka, Bio oleje do jedál a ešte omnoho viac) ste na správnom mieste.To všetko sú osvedčené produkty za skvelé pre každého dostupné ceny. Viac info v správe.

janatonco
1. feb 2016

🙂 @szaylent

iva83
2. feb 2016

martinaxx
2. feb 2016

Ponúkam prácu vykonávanú z pohodlia vášho domova.Už prvý mesiac si môžte privyrobiť 20-30€,časom aj viac.Pre viac info ma kontaktujte cez IP

adawada
8. feb 2016
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

Rozbehnite vlastny biznis - tu je 21 napadov
http://www.sikovnamamina.sk/praca-z-domu-cez-internet2/

tigrica8
17. feb 2016

Hľadám nových ľudí pre náš rýchlo rozvíjajúci sa tím. Činnosť je možné vykonávať z domu vo voľnom čase , bez toho aby ste ohrozili Vaše zamestnanie. Náplňou práce je maloobchod a starostlivosť o klientov a ovládať PC. Všetkým poskytneme zaškolenie. Ak ste pripravený zmeniť svoj život kontaktujte ma : mail : lubomirabartosova8@gmail.com , mobil : 0911246514

shusa
18. feb 2016

Vyskumy.sk....
casi.sk
iprieskum.sk... overené, aj vyplatené 🙂
Teraz skúšam novú sociálnu sieť TSU... Registrovať sa dá len cez niekoho, kto tam už je.
Zatial čo Facebook, Twitter atd berie za vaše príspevky, zdielania, komentovanie, like..100%, tak TSU si berie iba 10% a zvyšných 90% sa rozdeli a ide na účet zaregistrovaných. A čím viac priatelov a príspevkov máš, tým viac a rýchlejšie zarobíš.
Kto chce može skúsiť cez https://www.tsu.co/MichaelaSotkovska 😝

mimik79
18. feb 2016

@shusa robis aj dalsie dotazniky okrem tych co si napisala? je ich viac, tiez mam overene, ak by si chcela