Ako sa dá privyrobiť popri materskej?
Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀
ahojte chcem sa opytat, cez tie firmy eRmail alebo moneymal,cz, kedy sa vyplacaju peniaze? myslim v akom kvartali? Lebo nejak to neviem zistit... 😀
@feketesysa ahoj terz dom skusala ale pytaju kod a ten nemam.
skus sa zaregistrovat a pojde ti to
@feketesysa dakujem a mas s tym uz skusenosti? A plati sa tam nieco?
nic sa neplati naskor to robys na skusku 4 dni ked sa ti zapaci pokracujes ked nie tak nevadi a co ti nejde,,,
@feketesysa no uz dom sa tam dostala ale pisu o nejakom mesacno sporeni 39 eur tak neviem
@aduskatt no uprimne.. mam vsade zverejnene cislo.. ( netreba ho zverejnovat) a za dva tyzdne som mala len jeden telefonat.. ale za to denne asi 30 mailov.. posledne dni nie, kedze som tu par dni nebola.vecer poslem hromadny mail z info a prilohami. a tym moja praca konci.. ak ma niekto zajumem tak pisem viac, alebo si uz pisu s dotyckou seckarovou, a ak nema tak nema..
ako nespolieham sa na to ako na nejaky prijem strasny.. ak bude nieco naviac bude, ak nie nie.. a nikoho nelamem.. ani raz som nikoho nepresviedcala aby do toho siel, kedze sama by som do toho nesla, pokial by som svagrine neverila.
a na ake otazky myslis ze sa vyhybaju ?
jaaj, no a dalsia vec ako si privyrobit popri MD ? sak idu Vianoce treba to vyuzit.. co tam napiect pracujucim matkam medovnicky ci ine pecivo, alebo kolaciky ? 😉
@lucka1987 dvakrat som sa pytala na to iste a dvakrat mi dosiel mail miesto odpovede s otazkou, ci som uz poslala peniaze...ale tak ty si evidentne spokojna a vyhovuje ti to, mne nie, ja to citim ako podvod na moju osobu, takze Tebe kazdopadne drzim palce 🙂 nech to sype .ja na to nemam zaludok
@aduskatt tak keby najdem nieco ine, tiez by som do niecoho sla.. ale tlmocnicka nie som, uctovnictvo neovladam na tej urovni , aby som ho mohla robit pre firmy z domu.. toto su skutocne seriozne prace .. zial na ne nie som kvalifikovana.. a domace prace typu sitia a pecenia tort .. bolo by to fajn, ale ja som lava... kedze som skusala vselico, ale nic mi neslo poriadne 😠
Baby ktore ste sa registrovali do zumail aky kraj ste zadali. dakujem
Ja mam dobru skusenost s vyplnanim dotaznikov za odmenu. Su to overene seriozne agentury a samozrejme bez vstupnych ci inych poplatkov.
http://www.onlinepanel.sk/default/index/index/r...
http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=513380
@xelibri a platíš niečo za registráciu či zato že to potom chceš robiť? A o čo tam vlastne ide a ako si na tom vieš zarobiť? dík.
ahojte dievčatá no som úplne šokovaná čo tu niektoré píšete o oriflame nikto nemôže od vás chcieť 10€ aký majú na to dôvod? ja tiež robím oriflame a dajú sa zarobiť neskutočné peniaze keď sa človek tomu venuje moja kolegna sa na to dala tiež na materskej a uz do práce nenastupila pretoze sa dokáze oriflame uzivit je to skvelá kozmetika ale nikto od vás nemôže ziadat ziadnych 10€ ak sa dozvedia kompetentny mozu tu pani vyradit a skoncila nadobro nenechajte sa takto klamat a registrujte sa legalne a ked mate dobru sponzorku pomoze vam zarobit pekne peniazky
@erikaflenderov Samozrejme, ze nic neplatis 🙂
Ja neverim ponukam typu "najprv zaplat, potom (mozno) zarobis"
Funguje to tak, ze sa zaregistrujes a potom uz len sledujes mail, ci ti neprisiel dotaznik, ktory ked vyplnis, tak mas zan body a tie si potom zamenis za peniaze, ktore ti poslu na ucet. Zatial som najviac zarobila cca 25 eur za mesiac. Len je nevyhoda, ze to nieje pravidelny prijem 😒
@xelibri zaujímavé,možno skúsim aj ja,dík. a ty si na obidvoch stránkach? 🙂
ja som sa dnes som zaregistrovala tu:
http://www.ecash.cz/index.php?ido2=5794
Ešte to nie je spustené, začína sa to 1.1.2013, ale zaregistrovať sa dá už teraz, tak som zvedavá aj na toto 🙂, ide o pozeranie videíí, kde sú firemné reklamy....
a toto je to klasické klikanie na reklamy a videá 🙂
@erikaflenderov ano, som zaregistrovana v obidvoch a som max. spokojna 😉
@martinaxx a o čo tam ide a zarobila si si na tom, a ty platíš niečo im?
@erikaflenderov tam čítaš maily to ti prídu tak 2-3denne,klikneš že si ho prečítala a za to ti pribúdajú peniaze,ty im neplatíš nič.Ja som tam ešte krátko,tak zatiaľ mi nič nevyplatili,ale baby tu písali,že im vyplácajú a ked ešte odporučíš niekoho,tak za každého odporučeného ti tiež pribúdajú peniažky-celkom to ide.Skús,ak sa ti to nebude páčiť,môžeš to zrušiť bez udania dôvodu.
@janulienocka Prosím vás o čo ide?Ja by som mala záujem.Som slobodna maminka a rada by som si privyrobola
@martinaxx a ty si si už zarobila či ešte nie? To ti nevyplácajú hneď od začiatku ako sa registruješ a čítaš maily?
@erikaflenderov za registráciu získaš 100 kč-je to česká stránka a za každý mail približne 0,50-1kč+občas ti príde vyplnit nejaký dotazník a tam sa prirátava viac,musíš nazbierať minimálne 1000kč aby ti ich vyplatili 🙂
@erikaflenderov
Ahoj, este jedna overena agentura 😉
http://www.vyskumy.sk/registracia.html?invi=49577

moj typ na zarobok na nete je www.revolucni-prijem.cz/1CA046