icon

Ako sa dá privyrobiť popri materskej?

sushi285
30. aug 2012

Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀

martina054
21. mar 2016

a dalsia ktora ma od 7-12mesiacov dieta

peta18ha
21. mar 2016

@martina054 preco?

martina054
21. mar 2016

@peta18ha pisala som,vam,spravu

peta18ha
21. mar 2016

@martina054 ok pozriem

kmisulkak
21. mar 2016

Chcete zarábať na tom,čo takmer denne používate?
Chcete pracovať z pohodlia domova?
Flexibilná pracovná doba,zaškolenie,kariéra,odmeny.
Hľadáme aktívne ženy,mamičky,babičky-môžu aj páni,ktorých láka pracovať s rôznymi druhmi skvelej kávičky,wellness produktov,produktov pre zdravie,kozmetikou,pomôckami do domácnosti a bezkonkurenčnej drogérie. V prípade záujmu ma kontaktujte správou.
Ďakujem,teším sa na spoluprácu.
BEZ ŽIADNYCH VSTUPNYCH POPLATKOV

heronka22
21. mar 2016

ahojte baby, ja hladam niekoho z okolia Vysokych Tatier (idealne Tatranska Lomnica a okolie), obcasne privyrobenie si- upratovanie, ubytovanie a odubytovanie hosti atd...ak by niektora mala zaujem alebo ak mate cipernu mamku, svokru, ktora by to zvladla tak kludne mi napiste do IP

tigrica8
22. mar 2016

Hľadám nových ľudí pre náš rýchlo rozvíjajúci sa tím. Činnosť je možné vykonávať z domu vo voľnom čase , bez toho aby ste ohrozili Vaše zamestnanie. Práci sa stačí venovať 2 hodiny denne. Náplňou práce je maloobchod a starostlivosť o klientov a ovládať PC. Všetkým poskytneme zaškolenie. Ak ste pripravený zmeniť svoj život kontaktujte ma : mail : lubomirabartosova8@gmail.com , mobil : 0911246514

lulutsija
25. mar 2016

Chcete si privyrobiť ? chceli by ste extra peniaze ? Overená firma!
*Kvalitné parfumy
*Certifikovaná prírodná kozmetika
*káva a čaje s Ganodermou, Reishi
*výživové doplnky
*Veľmi vysoká kvalita a všetko za veľmi dostupné ceny !
*Ako člen máte 56 % maržu, chceli by ste zľavu na produkty ?
*Členstvo zdarma, žiadne normy!
*cca 140 produktov a čoskoro budú ďalšie
*Buďte medzi prvými, ČR, SR a Maďarsko
*Štedrý marketing, vône zdarma, príspevky na telefón a internet, autoprogram a iné motivácie.
Ak chcete viac informacii, piste mi IP 🙂

sussankaaa
29. mar 2016

@lusindata2 prosím Vás o informáciu, dakujem

elvie1909
30. mar 2016

Babulky, ktorá má v sebe aspoň trochu akčnej osoby tak ponúkam prácu z domu ale nie je to podmienka... Úlohou je propagácia produktu dennej potreby ale aj exkluzívne... Záruka toho že produkty a doplnky fungujú. Máme veľa ocenení..a už aj na Slovensku...viac info mailom alebo Skype...

ubka
30. mar 2016

@elvie1909 ahoj poprosim o info.

rastino77
8. apr 2016

Ja sa už 8. rok sa venujem finančnému poradenstvu. Momentálne je dosť v kurze refinancovanie hypoték. Ak poznáte napr. niekoho čo má hypotéku a chcel by platiť menej - dá sa na tom zarobiť...podobne viem poradiť s akýmkoľvek poistením alebo sporením.

Pre začiatok by som odporúčal kampaň pre zdravotnú poisťovňu Dôvera. Ponúkajú rôzne výhody - letáčik prepošlem, resp doručím osobne ak bude treba. Za každú zmenovú prihlášku môžete mať od 10 do 25€

Nenáročný a bezproblémový je aj 2. dôchodkový pilier, vstúpiť môže každý od 18 do 35 rokov. Ľudia tam nič neplatia, na ich osobnom účte sa šetrí časť z toho čo im berie štát na odvodoch. Odmena podobná od 10 do 22€
Stačí osloviť rodinu a známych a zopár euríčok máte istých. Nespravíte nič len mi dohodnete stretko.

iva83
10. apr 2016

Predstavte si, keby ste na začiatku 90-tych rokoch začali spoluprácu s kozmetikou Avon,alebo Oriflame a zotrvali by ste doteraz, kde by ste boli finančne aj karierne dnes? Teraz máte túto príležitosť s nami. Trh nami ešte nie je tak presýteny a preto je teraz tá najvhodnejšia doba na spoluprácu. V ponuke máme prírodnú Bio kozmetiku od firmy TopVet cenovo najdostupnejšiu na Českom a Slovenskom trhu, kávu a čaje s výťažkom huby Reishi a parfumy s 23% vonnou essenciou, Aloe vera produkty a potravinové doplnky. Ak sa chcete dozvedieť viac, kontaktujte ma. Produkty, ich popis a ceny si môžte

veronika93jakub
1. máj 2016

@elvie1909 prosim imfo

veronika93jakub
1. máj 2016

@elvie1909 prosim info

martina054
2. máj 2016

@elvie1909 poprosim info

elvie1909
2. máj 2016

Ahojte
@martina054
@veronika93jakub spúšťame nový projekt a hľadám šikovných ľudí ktorí si chcú svoj život zariadiť imak...

veronika93jakub
2. máj 2016

@elvie1909 info ip

martina054
3. máj 2016

@elvie1909 a viac info

janka7291
3. máj 2016

@elvie1909 ahoj, môžem taktiež poprosiť info. Ďakujem

lukanka31
3. máj 2016

@elvie1909 mozem aj ja poprosit nejake info? Dakujem

tengelova
4. máj 2016

@elvie1909 prosím o infošky ;) Dakujem

majkat1
4. máj 2016

@elvie1909 dobry vecer.poprosim info.dakujem

barinkova
4. máj 2016

@elvie1909 info poprosim dakujem

martinaxx
5. máj 2016

Ste na materskej a chceli by ste si prilepšiť nejaké to €?Áno?Tak teraz je ten najvýhodnejší čas začať.Začnite si teraz budovať svoj príjem a po skončení materskej sa nemusíte vrátiť späť do práce.Náplňou práce je propagácia výrobkov firmy Betterware,rozširovanie siete.Viac info v správe.

baby25
10. máj 2016

Ahojte potrebujeme súrne u nás vo firme obsadiť niekoľko pozícií v oblasti IT ide hlavne o pozície JAVA, PHP, ale aj iné ak by ste o niekom vedeli kto si hľada nový job dajte vedieť o ňom ku nám do firmy ak ho prijmú a vydrží 3 mesiace bude Vám vyplatená odmena ( výška záleží od pozície od 400€ ) dá sa dohodnúť že Vám to bude vyplatené každý mesiac nejaká časť alebo celá suma po 3 mesiacoch. Tak ak o niekom viete budem rada ak nám pomôžete a zároveň prilepšíte aj sebe

iva83
Odpoveď bola odstránená
alyca
20. máj 2016

Ahojte,
mate zaujem si privyrobit pracou, ktora sa zapodieva prirodnou kozmetikou a stravou?
Ziadne vstupne ani ine poplatky pri registraciu. Mozte nakupovat so zlavou az do 36%. Jedna sa o kvalitne produkty za dobre ceny. Je to praca z domu, takze staci mat PC a trosku casu emoticon.
Ide o firmu, ktora este nie je tak zabehnuta, preto je dobre cim skor zacat pracovat a budovat si karierny postup. Osobne si myslim, ze produkty s prirodnou kozmetikou zacinaju "hrat prim" a preto je dobre stavit karty prave v tejto oblasti. Ak mate zaujem, napiste mi. Dakujem

lelavajdova
25. máj 2016

Práca na doma

Keď neprší aspoň kvapka - slovenské príslovie

ak sa rozhodnete zaregistrovať tak by som vás chcela poprosiť cez tieto linky ďakujem...

http://www.narodnypanel.sk/pozvanie162/92172
registrácia je zadarmo, zaregistrujte sa a začnú vám posielať online dotazniky za ktoré vám pripíšu oplátky ktoré potom môžete dať previesť na svoj bankový účet alebo dobročinnej organizácií. Odporučíte národný panel a získate 50 oplatok za každého, vyplácajú na bankový účet od 1998 oplatok to je 7,90 €. Za každý dotazník máte od 5 oplatok do 280 oplatok.

http://www.refundo.sk/?ref=39504
registrácia je zadarmo, zaregistrujte sa a získate 2€ za registráciu, odporučíte refundo a získate 4,20€. Ak nakupujete cez internet tak vám vrátia % z nákupu. Vyplácajú na bankový účet od 4€.

www.coinformail.cz/affil/fd4cc5c5e6fcd95538ca0d...
registrácia je zadarmo, zaregistrujte sa a získate 150kč, odporučte coinformail a za každého získate 5kč keď prečíta 5emailov. Za každý prečítaní email máte od 1kč do 3kč.Vyplácajú od 2500kč na bankový účet.

http://www.ermail.cz/link/lVYllmeXTACjYjVmYVC2A...
registrácia je zadarmo, zaregistrujte sa a získate 100kč, za každý prečítaní ermail získate 5kč a za dotaznik 20kč. Vyplácajú na bankový účet od 1000kč.

http://www.klikmail.sk/signup.php?r=150306
registrácia je zadarmo, zaregistrujte sa a získate 3€, denne posielajú niekoľko emailov. Vyplácajú od 10€ na PayPal.

http://www.clixsense.com/?9095295
registrácia je zadarmo, ide o vypĺňanie dotaznikov za ktoré vám zaplatia. Vyplácajú na PayPal.

http://www.themail.cz/ref?user=223687
registrácia je zadarmo, zaregistrujte sa a získate 100kč, odporučíte themail a za každého získate 2% z ich zárobku.Za každý prečítaní themail získate od 0,50kč do 3kč.Vyplácajú od 1000kč na bankový účet.

http://www.reklamnymail.sk/ref/4888
registrácia je zadarmo, zaregistrujte sa a získate 10€ za registráciu za každý prečítaní email máte 0,10centov. Vyplácajú od 200€.

nikolas2006
30. máj 2016

@denisa121 poprosim blizsie info o aku pracu ide presnejsie mi mozte popisat