icon

Ako sa dá privyrobiť popri materskej?

sushi285
30. aug 2012

Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀

snoffy
18. feb 2016

Ked kupujete na nete tak sa oplati cez refundo. Je tam vela popularnych eshopov ako hej, zoot, bonprix, bata, deichmann, aliexpress, zlavove portaly, donasky, tpd, pilulka a i. Za registraciu mate hned 2€, ked privediete cloveka tak az 4,20€ a teraz je aj sutaz kde vyhra az prvych 20 miest, ceny su aj v penaznej forme a rozne zlavy. Link https://www.refundo.sk/?ref=68043

monulik0209
18. feb 2016

Milé dámy a vážení páni

Túžite pracovať toľko, koľko chcete?

Chcete rozhodovať o tom, koľko zarobíte?

Túžite po sebarealizácii?

Chcete mať čas na seba, na svoju rodinu alebo priateľov?

Potrebujete viac financií aj počas rodičovskej dovolenky alebo dôchodku?

Hľadáte kvalitnú kozmetiku za rozumné ceny?

Ak ste odpovedali aspoň na jednu otázku kladne - kontaktujte ma prosím, veľmi rada Vám poradím!

shusa
19. feb 2016

@mimik79 super, ja robim dotazniky iba cez vyskumy.sk, casi.sk...iprieskum.sk alebo ivyskumy.sk...možte mi poslať do mailu na miskasotkovska@gmail.com kde vyplnate vy? dakujem 🙂

martinaxx
19. feb 2016

Milé mamičky,nie ste spokojné so svojou materskou alebo platom?Chcete si privyrobiť z pohodlia svojho domovas?Je to veľmi jednoduchá a zaujímavá práca.Ja som s ňou veľmi spokojná.Na začiatok si môžte privyrobiť 20-50€,po pol roku 100€ a viac.Skúste a neoľutujete.Viac info IP.

martina054
19. feb 2016

@martinaxx poprosim,info

mimik79
20. feb 2016

@martinaxx aj ja si prosim info dakujem

inffinity
20. feb 2016

Maminky, kdybyste si chtěly přivydělat s firmou essens napište mi pošlu vam informace. Firma se zabývá prodejem kosmetiky, parfémů a potravinových doplňků aloe, kolostrum 🙂 bez poplatků bez povinností

mysti
20. feb 2016

@shusa
@mimik79
Baby mohli by ste aj mne napísať odkazy na stránky? Na akom princípe to funguje a ako je to vyplácané? Dakujem Vam za info 😊

mimik79
20. feb 2016

@mysti idem ti napisat spravu

szaboova429
21. feb 2016

Dobry den.Ja bi som potrebovala info o praci na doma o neakych skladackach pier alebo plnenie obalok.Dakujem

iva83
21. feb 2016
kylie45
28. feb 2016

Ahojte baby 😄 Chcela by som osloviť vás všetky ktoré si potrebujete zarobiť pár stovák mesačne a skúšate rôzne oriflamy a avony....ide o to že tu musíte predať hrozne veľa vecí aby ste si trochu zarobili lebo je iné mať 30% z 2€ ako 10% zo 100€ /500€ /1000€ ...takže ak by vás oslovili takéto provízie tak email na lucia.hruskova@gmail.com 😊

kylie45
28. feb 2016

@snoffy
@inffinity
@szaboova429 Ahojte baby 😄 Chcela by som osloviť vás všetky ktoré si potrebujete zarobiť pár stovák mesačne a skúšate rôzne oriflamy a avony....ide o to že tu musíte predať hrozne veľa vecí aby ste si trochu zarobili lebo je iné mať 30% z 2€ ako 10% zo 100€ /500€ /1000€ ...takže ak by vás oslovili takéto provízie tak email na lucia.hruskova@gmail.com 😊

kylie45
28. feb 2016

@martina054 Ahojte baby 😄 Chcela by som osloviť vás všetky ktoré si potrebujete zarobiť pár stovák mesačne a skúšate rôzne oriflamy a avony....ide o to že tu musíte predať hrozne veľa vecí aby ste si trochu zarobili lebo je iné mať 30% z 2€ ako 10% zo 100€ /500€ /1000€ ...takže ak by vás oslovili takéto provízie tak email na lucia.hruskova@gmail.com 😊

kylie45
28. feb 2016

@mimik79 Ahojte baby 😄 Chcela by som osloviť vás všetky ktoré si potrebujete zarobiť pár stovák mesačne a skúšate rôzne oriflamy a avony....ide o to že tu musíte predať hrozne veľa vecí aby ste si trochu zarobili lebo je iné mať 30% z 2€ ako 10% zo 100€ /500€ /1000€ ...takže ak by vás oslovili takéto provízie tak email na lucia.hruskova@gmail.com 😊

kylie45
28. feb 2016

@xberussx Ahojte baby 😄 Chcela by som osloviť vás všetky ktoré si potrebujete zarobiť pár stovák mesačne a skúšate rôzne oriflamy a avony....ide o to že tu musíte predať hrozne veľa vecí aby ste si trochu zarobili lebo je iné mať 30% z 2€ ako 10% zo 100€ /500€ /1000€ ...takže ak by vás oslovili takéto provízie tak email na lucia.hruskova@gmail.com 😊

inffinity
28. feb 2016

@kylie45 nezlob se nezkouším žádné avony oriflamy ani nemám 30% ze 2€ 😀 zarábam slušně a sama přivýdělek nabízím asi sis popletla nick ;)

smoni
28. feb 2016

#prilezitost všetko sa dá ak sa chce a človek dostane príležitosť a potom aj podporu, aby sa mu darilo, aby ho mal kto zaučiť, podržať a nasmerovať
robím to, čo ma baví už 4 rok, veľa som sa naučila a zároveň odovzdala svoje vedomosti aj iným, ktorí chceli zmenu a od života niečo viac.
Možno to nie je pre každého, možno to nie je ani pre teba. To neviem, ale viem ako sa to dá zistiť

veronika70603
28. feb 2016

@zoffka5 Ahoj, môžem poprosiť viac info? Ďakujem 🙂

tigrica8
29. feb 2016

Hľadáte prácu na doma. Ponúkame časovú nezávislosť z pohodlia Vášho domova. Využite príležitosť privyrobiť si bez toho, aby ste ohrozili Vaše zamestnanie. Vhodné aj popri materskej a dôchodku. Bližšie info : www.vyliectesa.webnode.sk

tengelova
29. feb 2016

@denisa121 Dobrý možem vedieť o aku prácu ide a kde?Velmi by mi to pomohlo

iva83
1. mar 2016

Hľadám aktívnych ľudí , ktorí si chcú privyrobiť a časom pri vašej aktivite a šikovnosti tento privýrobok zmeniť na hlavný príjem. Ak Vám záleží na Vašej budúcnosti , nechcete sa stať otrokmi systému a chcete byť pánom svojho času a života, kontaktujte ma v súkromnej správe. Ide o prírodnú kozmetiku s cenami, viac než výhodnými, ktoré nenájdete v žiadnej drogérií, či lekárni.

lelavajdova
5. mar 2016

Práca na doma

Ja sa držím hesla keď neprší aspoň kvapka teraz je veľmi ťažko za peniažky chcela by som vás poprosiť ak sa rozhodnete zaregistrovať tak cez tieto linky ďakujem...

http://www.narodnypanel.sk/pozvanie162/92172
Slovenský národný panel - odmenu získavate za účasť na prieskumoch alebo aj za registráciu nového člena, a to v podobe oplátok (= body), ktoré si potom zameníte za peniaze alebo veci (lego figúrky, predplatné časopisu Macko Pusík, elektronika, darčekové poukážky,...), peniaze, alebo ich poukážete na jednu z vybraných dobročinných organizácií.

Z tejto stránky mne už vyplatili viac krát peniažky.

http://www.refundo.sk/?ref=39504
odmenu (body, peniažky) získate za registráciu, za nákupy cez internet, za každodenné prihlásenie na stránku, za návštevu stránky človekom, ktorému stránku odporučíte, za registráciu nového člena, atd.) Refundo spolupracuje s mnohými obchodmi a po nákupe v nich vám vrátia nejakú čiastku.

Aj z tejto stránky mne už vyplatili viac krát.

www.coinformail.cz/affil/fd4cc5c5e6fcd95538ca0d...
odmenu získavate za registráciu, čítanie reklamných mailov, nových registrovaných členov a potom keď dosiahnete určitu čiastku vam vyplatia na účet alebo poštovou poukážkou.

http://www.ermail.cz/link/lVYllmeXTACjYjVmYVC2A...
odmenu (body, peniažky ktoré vam potom vyplatia na účet alebo poštovou poukážkou ) získate za „čítanie“ (odklikávanie) mailov, účasť na prieskumoch, vypĺňanie dotazníkov, za nových členov a ich aktivitu, …

Z tejto stránky mne už vyplatili viac krát peniažky.

iva83
9. mar 2016

Dobrý deň, ponúkam prácu pre aktívnych ľudí,z ktorej môžete získať vedľajší príjem a tí šikovní aj hlavný. Pokiaľ ste priaznivcom a aj užívateľom prírodnej kozmetiky, ako sú napr. bambucké maslá, bylinné masti, balzamy na pery,masážne gély,pleťové a telové oleje, konopná kozmetiky atď, a to za skvelé ceny ,dostupné pre každého .Pokiaľ vás týchto pár riadkov zaujalo,viac info poskytnem v súkromnej správe.

erikadodo
20. mar 2016

Dobrý deň,ponúkam prácu na doma popri MD,RD a pod.,jedná sa o jednoduchú,nenáročnú prácu,v prípade záujmu zašlem info,nejedná sa o čítanie mailov ale zaujímavú,odskúšanú prácu s výsledkami...Ďakujem

tengelova
20. mar 2016

@erikadodo Dobrý večer možte mi o tejto práci povedať aj bližšie info?Dakujem,mala by som záujem

sarita20
20. mar 2016

@erikadodo aj ja by som chcela info

mimik79
20. mar 2016

@erikadodo aj ja si prosim info dakujem

iva83
21. mar 2016

Práca s prírodnou kozmetikou !

Ponúkam prácu z domu pre všetkých ambicióznych, aktívnych ľudí od 18+, ktorí hľadajú možnosť privýrobku,ktorý sa vašou zásluhou môže zmeniť na váš hlavný príjem. Ide o katalógový predaj prírodnej kozmetiky s cenami dostupnými pre každého. Nemusíte predávať, môžte si tvoriť tím predajcov a takto si budovať svoj pasívny príjem. Tieto produkty sú dostupné aj v niektorých lekárňach , či drogériách, no za oveľa vyššie ceny. Viac info v správe.

martina054
21. mar 2016

je tu niejaka mamicka ktora ma od 0-6mesiacov dieta