Ako sa dá privyrobiť popri materskej?
Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀
@nikolas2006 uz to nerobim, medzi casom som sla znova do prace, teraz som na rodicovskej, ale oboch mam doma a nestiham popri nich nic ine ☹
Hľadáte prácu na doma? Kliknite na link: http://mlmshop.sk/clanok/ako-u-nas-moze-zarabat..., zaregistrujte sa a na email Vám prídu informácie ako zarábať.
@mendy07 je to cestna praca a mate stym skusenosti su tam nejake poplatky
Ahoj . ja mam taky problem. Mam sice iba 16 skoro 17 ale cakam babatko. A mama nas zivit urcite nebude. A tak s priatelom chceme ist do prenajmu no s jeho platom to neutiahneme a tak sa chcem popytat ci neviete o nejakej praci doma ci uz cez internet alebo nieco. Moc mi to pomoze. Dakujem
Dobrý deň, ponúkam serióznu prácu z pohodlia domova s firmou Betterware vhodná pre zamestnaných, nezamestnaných, mamičky na materskej dovolenke. Sama som tehotná a tento štýl práce mi vyhovuje. Viac informácií poskytnem v správe. Pekný deň prajem
@janicekiva Dobry den. Mozem poprosit o viac info som na RD dakujem
@lubka41 Napísala som Vám internú poštu .
Odporucam stranku ked kupujete cez internet oplati sa cez toto https://www.refundo.sk/?ref=68043 vracaju vam nejake peniazky z nakupov, ci uz hladate ubytovanie napr cez booking, su tam aj zlavove portaly, oblecenie zoot, bonprix, deichmann a i, aliexpress, elektro z hej, tpd a vela dalsich obchodov. Mozete pozvat aj svojich známych, za nich tiez mate peniazky. Vybrat uz mozete od 1€. Za registraciu mate hned 2€, plus zbierate body za navstevu stranky a komentare, hodnotenie obchodov, tieto body tiez mozete vymenit za €.
@janicekiva mohla by som aj ja poprosiť info? dakujem
@adkabujnova Napísala som Vám internú poštu.
Ahojte...poradte mi nejaku dobru pracicku ktoru by som mohla vykonavat,zarabat a popritom sa venovat malej 🙂 dakujem a pekny vecer
Sama som na rodičovskej dovolenke a privyrabam si predajom prírodnej kozmetiky. Používam ju aj ja a som veľmi spokojná.
@janulka928 skuste mi to blizsie popisat
Zdravím aj ja by som mala záujem O prácu na doma ktorá máte dobré skúsenosti A akee A poradil by niekto prosím ďakujem 🙂
@ejka1994 o co mate zaujem???? j robim katalogovy predaj a maximalna spokojnost 🙂
Áno?A V akom obore áno mala by som zaujem
Ahojte, ja tu nebudem robiť reklamu pre žiadnu spoločnosť a pod. Ako som písal aj vo Profile venujem sa financiám, a nikoho nechcem presvedčiť aby sa pripojil a podobne. Ale ako tu píšete každej z Vás by zišli nejaké peniaze naviac.
Mám tím 30tich ľudí aj mamičiek ktorým pomáham takto zarábať 200-300 eur mesačne. Okolo Vás ľudia/známy riešia financie, ak mi dáte TIP na nich Vy dostanete zaplatené. Nič viac nemusíte spraviť, za úspešný obchod Vám zaplatím.
Odmeny:
Za 100.000-ové Hypo - 300 eur dostanete
Za 50.000-ové Hypo - 150 eur
2.pilier, 3.pilier, PZP, poist. nehnutelnosti, poistenie, investície, refinanc úverov - viac info v správe.
Ozvite sa - je to pre každého, ak reálne potrebujete zarobiť nejaké peniaze! Viem Vám tým pomôcť.
Prieskumy, dotazníky, ankety... budú vám chodiť jednoducho do mailu a vy ich buď vyplníte alebo nie. Zarábate buď priamo peniaze alebo sú odmeny rôzne darčeky ako napr. kuchynské spotrebiče, či menšia elektronika alebo nákupné poukážky, za ktoré si môžete objednať čo chcete napr. na alza.sk, martinus, mall... Určite je dobré zaregistrovať sa u viacerých, nemá zmysel byť zaregistrovaný len na jednej stránke a čakať 2 týždne kým príde dotazník, dobré je zaregistrovať aj viac členov vašej domácnosti, aby sa odmeny rýchlejšie zbierali. Niekedy totiž nepríde žiaden prieskum aj celý mesiac a potom príde tri dni za sebou. Super je to, že niektoré projekty sú dlhodobejšieho charakteru a potom sú samozrejme aj vyššie ohodnocované a z času na čas dostanete aj špecifickejšiu a výhodnejšiu ponuku, len treba byť trpezlivý. Môžte sa zaregistrovať na stránkach uvedených nižšie, ale je toho viac, tak ak máte záujem, napíšte mi cez IP váš mail, cez ktorý sa chcete registrovať a ja vám pošlem ďalšie linky. Nikde sa neplatia žiadne registračné, ani iné poplatky, nič sa nepredáva ani nekupuje a hlavne, všetky stránky mám osobne vyskúšané a naozaj vyplácajú či už peniaze alebo iné odmeny.
http://www.iprieskum.sk/users/register/?key=301...
https://www.narodnypanel.sk/pozvanie166/90359
Ahojte,aj ja som zaregistrovana v neakych prieskumoch,ak by ste mali zaujem kludne piste 🙂
@gabriela93 mali by sme zaujem. Ale najprv nam povedz, kolkoze to zarabas ma tych prieskumoch? Aspon 5€ mesacne? Videla si uz nejake peniaze za to?
@janicekiva prosim viac info do IP
@laverne prosim o zaslanie dalsich linkov.
Vdaka

Ponukam pracu pre ludi, ktori chcu byt uspesni a zarobit si. Praca je vhodna aj pre mamicky na MD, dochodcov, .....Ide o pracu s prirodnou kozmetikou, ktora ma velmi vyhodne ceny pre clenov. Registracia je bezplatna. Vyuzite moznost nastupit prave teraz do europskej spolocnosti, ktora rastie kazdym dnom. Blizsie info poskytnem v sukromnej sprave