Ako sa dá privyrobiť popri materskej?
Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀
ponúkam vám prácu na doma , úplne nová začínajúca firma . Zatial prebiehali testy , ale oficiálný štart je teraz 9 september !!!!!
10 hodín týždenne za hodinovú mzdu 25$ za týžden možné aj 250 § za mesiac 1000§
jedná sa o pozeranie videa a rôznych reklám . Registrácia je ZADARMO !!!!!!
. pre viac info mi napíšte správu
Ja som tiez na materskej dovolenke a popri tom sa venujem praci s Forever living. Velmi ma zaujima a bavi zdravie a zdravy zivotny styl. Kedze produkty velmi pomohli mojim detickam, manzelovi aj mne, tak som sa rozhodla tomu aktivne venovat. Je to vazne super. Ak by ste mali zaujem o viac info kludne mi napiste 🙂.
https://www.refundo.sk/?ref=23769
Ak nakupujete na internete, skúste sa registrovať tu.
http://www.iprieskum.sk/users/register/?key=060...
Ak máte záujem vypĺňať dotazníky pre viaceré spoločnosti, napíšte mi do IP svoj e-mail. Nie je to síce veľký zárobok, ale aj to poteší 😉
ešte je veľmi dobre toto emoticon na začiatok dávaju 20€ na štart, ktoré môžete hneď aj investovať emoticon https://recyclix.com/office/ a čisto mastera treba použiť 7605-E163-2765.
Určite každému poradím stačí mi napísať len správu
ponúkam vám prácu na doma , úplne nová začínajúca firma . Zatial prebiehajú testy , ale oficiálný štart je teraz 9 september !!!!!
10 hodín týždenne za hodinovú mzdu 25$ za týžden možné aj 250 § za mesiac 1000§
jedná sa o pozeranie videa a rôznych reklám . Registrácia je ZADARMO !!!!!!
Prajem všetkým pekný deň a čo sa týka práce na doma, aj tu platí "bez práce nie sú koláče". Pracujem s katalógovým predajom prírodnej kozmetiky a potravinových doplnkov slovenskej spoločnosti Sirael a som spokojná aj s príjmom, aj s výrobkami a čo je pre mňa a myslím, že pre každého rozhodujúce je pomer cena-kvalita, ak máte záujem môžete sa pridať ... http://jane.sirael.sk/osobna-stranka
ponúkam vám prácu na doma , úplne nová začínajúca firma podobná Youtub . Zatial prebiehajú testy , ale oficiálný štart je teraz 9 september !!!!!
10 hodín týždenne za hodinovú mzdu 25$ za týžden možné aj 250 §
jedná sa o pozeranie videa a rôznych reklám ,filmovej upútavky atd.. . Registrácia je ZADARMO žiadne poplatky !!!!!!
Přivydělávám si prodejem parfémů, kosmetiky a potravinových doplňků firmy essens. Registrace je zdarma a k ničemu vás nezavazuje, můžete se zaregistrovat klidně i jen kvůli levnějším nákupům pro sebe. Parfémy jsou úžasné sama je používám už 5let. Výborně a dlouho voní a mají super cenu, takže se dobře prodávají. Ted je i dobrý čas stím začít budou vánoce a je to super tip na dárek 🙂 stačí si zakoupit vzorník vůní za 24€ ale není to podmínka!!
kdybyste měli nějaké otázky napište mi ip poradím a pomůžu vám.
info i na stránkách firmy http://www.essens.sk/business.php kdybyste se chtěli registrovat použijte číslo id 20000772.
ahojte, ponukam privyrobenie pracou s výrobkami bežnej spotreby v domacnosti. Clenovia maju 23% zlavu, cize kludne sa mozete registrovat ak by ste chceli len pre seba kupovat lacnejsie. Viac info v sprave. Dakujem
ponúkam vám overenú možnosť zárobku formou vypĺňania krátkych dotazníkov. za registráciu vám na konto pripíšu 30 dolárov a za každý dotazník 14 dolárov. dotazník sa vyplní vždy po vzhliadnutí reklamného videa. za deň môžte vyplniť max. 3 dotazníky. peniažky si môžte previesť po dosiahnutí čiastky 700 dolárov a ak zaregistrujete 5 ľudí, môžte si peniažky vyberať kedykoľvek.
@sushi285 Ahoj 🙂 Je to firma THW Global.com Program štartuje teraz 21. septembra, registrácia je úplne zadarmo, žiadne poplatky !!!!!
Pri registrácii každý len obdrží svoj Back Offic /cabinet /, kde dostáva videá -reklamy, upútavky filmov, videoclipy, atď., ktoré musíš pozrieť a hodnotiť /bodovat /.
THW Global hľadá 3 milióny ľudí nad 18 rokov, kdekoľvek na svete, ktorí sú ochotní 10 hodín týždenne pozerať videá, reklamy, TV vysielania, upútavky a oveľa, oveľa viac … V THWGlobal neexistuje žiadny vstupný poplatok, žiadne mesačné poplatky a nie je potrebné kupovať ani predávať výrobky.
THWGlobal bude fungovať podobne ako YouTube, len opačne . YouTube vypláca veľké sumy peňazí tým, ktorí vytvárajú vysokú návštevnosť so svojimi príspevkami a rôznymi videami, THW Global však bude platiť divákov (členov), ktorí budú sledovať a hodnotiť videá.
Vašou prácou bude:
2 hodiny denne, každý týždeň (5x 2 = 10 hod.) pozerať videá a hodnotoť ich. Hodinová mzda je 25 dolárov. To znamená 2 x 25,00 $ = 50$ za deň, môžete si teda zarobiť 250 $ týždenne, mesačne 1000 $ !!! Nový člen sa vie registrovať na základe pozvania od už registrovaného člena . A takto si viete budovať aj kariéru s pozvaním nových členov. 5 $ za každú hodinu pre teba, za každého tebou registrovaného člena! Platí sa 10 hĺbok pod tebou. Od druhej hĺbky je odmena 1$ na hodinu za každého člena. THW Global bude platiť členom platobným systémom: PayPal, Solid Trust Pay alebo Payza. Firma žiada každého, aby používal iba prehliadač Google Chrome !!! Internet Explorer, Mozilla Firefox a Safari prehliadač nepodporuje program, preto to tam nefunguje /zrejme nemajú s nimi ešte licenciu /! Tí, ktorí nemajú e-mail na gmail.com je potrebné si ho vytvoriť !!!, pretože ostatné maily nepracujú dobre s programom. Na webovej stránke spoločnosti, je označený "Zostávajúci čas do spustenia programu " to nám ukazuje, o koľko hodín začíname .
Logika je v tom, že THW Global bude platiť za to, aby ľudia sledovali ich videá, pretože peniazom ľudia venujú veľkú pozornosť, a tak viac reklám zasiahne svoj cieľ! Zvýši sa návštevnosť stránky, firma získa viac obchodných partnerov, veď aj firmy chcú mať tam reklamu, kde je vysoký počet divákov.
Ak by ste mali záujem, tu je registračný link:
http://klaris007.thwglobal.com
Po registrácii sa ti objaví 1: //This device is not subscribed to notifications. Click here to subscribe this device// klikni na to a musíš povoliť(odsúhlasiť), aby ti program posielal informácie . Keď to nepovolíš, tak ťa systém môže vymazať!!!
2 : klikni na Survei center - podtým na Demographyc survei, kde je potrebné vyplniť údaje //aj to je povinné//!! vyplníte a odsúhlasíte. (môžete použiť preklad v pravo hore, kliknete a vyberiete si jazyk) V poslednom bode tohto dotazníka zadávate kategórie videí, ktoré Vám bude systém generovať.
3, Ďalej... Messege center, a tam už máte správu, že ste registrovaný člen a sú tam linky- s Vaším USER name to otvorte a kopírujte . Takto viete odporučiť Vaším známym, aby sa pod Vami registrovali .
ešte nie, veď píšem vyššie, že to začína až 21. septembra.
@klaris007 Tak strácaj čas a ver tomu, že to je pravda aj naďalej - napíš potom aký to bol čistý fake. 😉
Ako môže niekto s takou istotou ako ty a aj tá tvoja kolegyňa napísať takéto číselné údaje o zárobku - a že je to isté ak ste tie peniaze ešte ani nevideli-len vám ich niekto sľubuje na základe virtuálneho prihlásenia niekam a žiadne iné povinnosti voči vám nemá. Ach jaj prestaňte byť naivné, dievčatá a začnite trošku "hýbať rozumom" - a hlavne tým zdravým.....

😉