Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, aké máte stoličky pre školákov? Budeme mať prváka a stále sa nevieme rozhodnúť, akú mu kúpiť. Ďakujem❤️

    Dievčatá, neviete, prosím, keď potrebujeme ísť s malým na chirurgiu na NUDCH, je potrebné sa objednať, alebo môžeme ráno prísť a čakať? Náš chirurg nám odporučil operáciu, len nie sme z BA a netuším vôbec ako to tam prebieha. Ďakujem

    Rozmýšľame s manželom o stavbe chaty. Nemáte niekto skúsenosť so stavbou ale od Poliakov? Nepoznáte nejakú overenú firmu? A najviac by sa nám páčil asi zrub🙂 Ďakujem za info 😉

    Baby, nie je rozšírený zase nejaký vírus? Malý má už 3 dni teploty 39, má aj kašeľ, crp nemal zvýšené a boli sme aj u Dr. Len sa mi nezdá tá teplota, lebo sa mu nedá znížiť ani liekmi. Nemajú vaše detičky niečo podobné?

    Baby, prosím vás, aké vyrážky by to mohol mať malý? Má to na rukach a nohach a svrbia ho. Ú Dr sme boli a ze len alergická reakcia, ale mne sa to nejak nezdá. Nič také nejedol a od rána ich má zase viacej.

    Prosím vás, tie, ktoré maľujete na textil (tričká, tašky,...), aké farby sú naj a kde kupujete? Ďakujem ❤️

    Malý zajtra nastupuje do škôlky a má alergiu na vajíčko. Ako ste to riešili vy, ak máte dieťa s nejakou alergiou so stravou v škôlke? Najskôr nám povedali, že to nebude problém, ale keď sme sa bavili s vedúcou jedálne, tak už to také ružové nie je.

    Prosim vas, je v Piestanoch nejaka restika vhodna pre deti? Nejaky detsky kutik a pripadne aj jedlo. Dakujem

    Parkovali ste niekto na letisku v Bratislave? Kde je najlepšie a najlacnejšie? A dá sa rezervovať aj priamo na letisku vopred? Ďakujem.

    Prosím vás, cez akú stránku je najlepšie pozerať ubytovanie v Chorvátsku? Ďakujem