Ako sa dá privyrobiť popri materskej?
Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀
Ja odporúčam recyclix. Na začiatku dávajú 20 €, aby ste si mohli vyskúšať, ako to funguje. Celý proces trvá 6 týždňov. Ak tam potom vložíte minimálne 20 €, tak zisk aj z tých 20 €, ktoré Vám dali, sa Vám pripočíta do sumy, ktorú si budete môcť vybrať. Mne zajtra už končí druhý cyklus, budem si môcť vybrať niečo cez 30 €, teda sa mi vráti už tých 20 €, čo som do toho dala a ešte aj niečo navyše. Tie peniaze, ktoré tam pošlete, si ale nemôžete vybrať, tie tam už zostanú, ale zase ich môžete dať na ďalší cyklus a vlastne Vám stále zarábajú. Minimálna čiastka, ktorú si môžete vybrať je 20 €. Ak máte záujem, viac do IP.
Ahojte,odporucam firmu Essens.Mam osobnu skusenost,clenstvo je bez poplatkov,dokazete si slusne zarobit uz pri prvej objednavke.Mozno niekto poznate..ak by ste mali zaujem dozvediet sa viac,mozem vas pridat do sukromnej skupiny tu na MK,kde sprostredkuvam predaj.Ak sa vam to zapaci,poradim ako dalej 🙂
Ponukam privyrobenie s Farmasi, viac info v sprave
Príležitosť pre všetkých, ktorí majú radi českú prírodnú kozmetiku TOPVET a radi si aj niečo privyrobia... v predaji už aj nový katalóg s novými výrobkami, ktoré si môžete pozrieť tu: http://jane.sirael.sk/osobna-stranka
@lulutsija
@michaelamaranesi
@maminka345
@katuska19
sice mate prispevky starsieho data, ale az teraz som zo zvedavosti nakukla do tejto temy... ach, ta chemia 😀 no styren by im v kozmetike, ci skor drogerii, bol svojimi vlastnostami samotny nanic. urcite ide o styrene/acrylates copolymers, co je zlozka v drogeriovych produktoch pouzita za ucelom dosiahnutia vytvorenia akehosi "filmu"-vrstvicky na pokozke (tzv. film forming agents). tato propagovana kozmetika podla zlozenia na obrazku ma daleko od nejakej prirodnej, ale na kazdy pad velmi podobne zlozenie (vratane tych styren/akrylatovych kopolymerov) ma xy produktov vacsiny bezne dostupnych komercnych znaciek (mrkla som si aj vo svojej kupelni). 😝
takze ziadnu paniku, ide o bezne zlozenie - na druhu stranu, aj ked ma podla zlozenia par rastlinnych extraktov, tak to urcite nie je prirodna kozmetika v pravom slova zmysle 😖
@bmuller Vy zrejme budete odborník na prírodnú kozmetiku (chemik, biochemik, pharmaceut...), je to kozmetika vyrábaná na prírodnej báze, spoločnosť TOPVET je ďaleko viac známa v ČR a má tam už 25 ročnú tradíciu a jej bežní používatelia sú s ňou nad mieru spokojní a predáva sa aj v lekárňach a ako to už nejaký čas sledujem, tak začala aj u nás, a čo Vás tak zaráža? Jej cena? Kvalita?
Z vlastných skúseností viem, že je skutočne dobrá, sama ju používam, snáď to prežijem a aj môj syn, ktorý má problematickú pleť je s ňou spokojný, vymenil ju za prírodné značky, ktoré boli nielen predražené, ale ani ich efekt nezodpovedal cene.
@balazovaj Hej, trochu som sa na VS zaoberala chemiou, aj ked je to par rokov dozadu 😉
Takze aby sme si rozumeli, cielom mojho prispevku bolo upozornit dotycne damy, ktore diskutovali o zlozke "styrene" odfotenej na zlozeni nejakeho sprchaca (fotka od lulutsija na predchadzajucej strane, z 13.okt. o 9:01 - ani neviem vlastne presne, o aku znacku islo!), ze netreba robit paniku - lebo takmer urcite ide o "styrene/acrylates copolymer" (akurat nepodarene napisane na tej etikete), co je bezna zlozka v drogeriovych vyrobkoch mnohych uplne bezne dostupnych znaciek (sama som pozrela na zlozenie svojho sprchaca znacky Pal...ve a je tam tiez). Tato zlozka vytvorena polymerizaciou styrenu a akrylatov (alebo dalsie podobne polymery) sa do vyrobkov, ako napr. sprchace alebo sampony, pridavaju za ucelom vytvorenia filmu-vrstvicky na pokozke, ktora vytvara taky pocit zvlacnenej pokozky.
Takze nie, prirodna zlozka to nie je, ale zda sa to byt klasicke zlozenie sprchaca, akym sa bezne sprchuju tisice ludi, mozno ja aj vy. Z danej nalepky vidno, ze su tam pridane napr. kozie mlieko a med - co su sice prirodne zlozky - ale tie uz su tiez bezne v mnohych komercnych vyrobkoch, principom prirodnej kozmetiky je vsak cosi ine 😉
Cize moj prispevok vobec nebol namiereny voci ziadnej kozmetike, ale bol to komentar k odfotenej nalepke a strachu zo zlozky styrene 😎
Inak zlozenie kozmetiky (napr.pletovych kremov ) Topvet vyzera byt celkom fajn (urcite ma viac prirodnych latok ako mnoho bezne dostupnych znaciek) a cenovo tiez vyborne, takze kludne ponukajte 😉
@bmuller som rada ze ste to vysvetlili, aj ked nasa Farmasi kozmetika v SR neobsahuje tuto zlozku ako som vyssie spomenula. Dakujeme za vysvetlenie. Pekny den
Ahojte žienky, ak ste otvorené novým veciam, nemáte predsudky a máte záujem vyskúšať prácu z domu, prevažne na pc, napíšte 🙂 Tvorí sa z nás celkom dobrý tím 🙂 Čím viac nás bude, tým viac budeme zarábať 🙂
@charlottka11 mozem poprosim info,vdaka
@kim12345 písala som správu 🙂
@charlottka11 tiez by som chcela info
poprosím info
@marinka70 máte správu 🙂
@mima3256 máte správu 🙂
Poprosim info
@martina054 máte správu
@charlottka11 dobrý deň, poprosila by som info. Dakujem
@jankap55 máte správu 🙂
@charlottka11 poprosím info...ďakujem
@charlottka11 tiez poprosim spravu dakujem.
@charlottka11 - tiez poprosim spravu. dik
Dobrý deň,
Hľadám niekoho aj na dlhodobú spoluprácu, jedná sa o zaujímavé úlohy z rôznych odvetví. Jednoducho hľadám niekoho na výpomoc, môže to byť mamička, študentka, ktokoľvek. Rozbiehame firmu (zatiaľ sme iba v štádiu príprav), preto ak sa osvedčíte, radi Vám ponúkneme prácu aj dlhodobú za lepšie finančné ohodnotenie. Ťažko sa hľadá spoľahlivá osoba, tak ak by ste mali záujem o túto pozíciu alebo poznáte niekoho, kto už dlhšie hľadá brigádu/prácu na doma alebo nejaké privyrobenie, prosím, určite ma kontaktujte, ďakujem pekne. 🙂
Cena by bola 50 eur/mesiac (objem práce nie je veľký)
Náplň práce:
- vyhľadávanie informácii na internete, aj v anglickom jazyku
- e-mailová komunikácia (nie so zákazníkmi!) aj v anglickom jazyku
- vytváranie zoznamov v exceli (spracovanie vyhľadaných informácií)
- nejedná sa o jednorázovú úlohu, čo potrebujeme bude rozumne po dohode rozdelené na časti a budú sa plniť aj vyplácať postupne

Ahojte,
sme 2 rodiny a hľadáme pani učiteľku do materskej škôlky v Bratislave v Ružinove,
keby ju bavilo montessori, tak by to bolo úplne super. Radi uvítame nadšenú maminu, alebo babku.
Ospravedlňujem sa, ak som porušil pravidlá skupiny.
Vdaka a pekny dnik.
L.