Ako sa dá privyrobiť popri materskej?
Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀
Práca z domu - nutričný online poradca (y)
- na 2 - 4 ( príp. aj viac ) hodín denne cez facebook
- možnosť práce aj v našom klube zdravia v Trenčíne
- možnosť dosiahnuť vyššie príjmy
- firemné benefity
- prepracovaný školiaci systém (aj online)
Vhodné pre mamičky na materskej , nezamestnaných, zamestnaných, absolventov, študentov.......
Podmienky :
vek min. 18 rokov
ochota učiť sa
práca s PC
Viac info poskytnem v správe 🙂
Zdravicko. Neviete mi prosim poradit ako privirobit popri materskej??
Ak si chceš privyrobiť, napíš mi, rada ťa uvediem do nášho skvelého Farmasi tímu 🙂
Ide o katalógový predaj prírodnej kozmetiky za skvelé ceny. Farmasi je na SK krátko, takže postup v kariére je veľmi rýchly.
Registrácia je bez poplatkov, kupuješ si len registračný balíček za 3,-€ v ktorom dostaneš 2ks katalógov, vzorky 16tich najpredávanejších produktov a zubnú pastu tea tree.
Nie je nutnosť pravidelného objednávania a nie sú stanovené minimálne sumy objednávok ;)
Registráciou získaš:
- Zľava na tovar 23%
- Darčeky za objednávky, rôzne súťaže
- Možnosť kariérneho rastu od 3% do 22% pozície podľa obratu
- Finančné bonusy za registrácie od 35€ do nekonečna 🙂
- Finančné bonusy za kariérny rast podľa % pozície
Oživujem tému. Som na materskej a dala som sa na predaj kozmetiky (www.essens.sk) Už mi nabehli prvé provízie, som milo prekvapená. Bližšie informácie v správe.
ja robim klikacky, z coho mam par €, ak ma niekto podobnu ponuku tak poprosim do spravy, dakujem
Ja robím dedru, rada vysvetlím, ak by niekto chcel. Popri hlavnom prijme mi to spravi pekny bocak.
taktiez skusam a zatial spokojnost ;)
https://www.ermail.cz/link/22XaeYTA27ejX7YclNea...
http://www.moneymail.cz/registrace?afil=af77232...
Ja si privyrábam tiež a baví ma to, je to môj relax popri deťoch 🙂 Cez MLM systém sa nezáraba cez katalóg - aj keď mnoho z ľudí poznajú iba túto možnosť. Najlepší spôsob zárobku je robenie si vlastného biznisu a k tomu využívať výhody, čo firma ponúka. Ja som Oriflame a nedám dopustiť 🙂 za skúšku nič nedáš, iba získaš. Prvé kroky sú odmeňované od 12€-966€ + bonusy. Ak chceš viac info, napíš e-mail: ludmila.mlada@gmail.com
Ja mam dobre skusenosti s vyplnanim dotaznikov za odmenu. Ide sice o drobny privyrobok, ale kazde euro potesi. Odporucam napr iprieskum https://bit.ly/2fvfz1m
@evittam U kazdeho mi to trva cca rok, kym nazbieram na vyplatu, ano viem, ide to pomaly, ale ked si vezmes narodny panel 20 €, iprieskum 20 € poukaz do alza.sk, marketagent 15 €, talkonline 14 €, to je cca 70 € a to este robim asi 5 dalsich, takze plus dalsie peniazky. Naozaj to nie je vela ale kebyze nic nerobim, nic nemam. Aspon mne aj tych par eur pride vhod.
baby za 4 mesiace z práce domu som dostala konečne vyššiu výpatu 154€ za 3 týždne - orifame mi to umožnil a to nepredávam výrobky. naozaj sa to dá, pokiaľ človek chce a vie sko na to 🙂 aqk chcete pozrite môj web: www.raj-krasy.webnode.sk
@jonatanka85 Ahoj poprosím bližšie info,aká je potrebná úroveň anglického jazyka?Dakujem.
@kachmik uz to davno nie je aktualne ,ja som nastastue dost skoro pochipla ze tadeto cesta nevedie ,oproti tomu co mam na vyplate teraz som predtym mala len vreckove 🙂 zalozila som zivnost a zalozila eshop ,je to makacka oproti tej praci predtym a spavam naozaj len asi 5 hod denne lebo mam dve deticky obidve este pred skolkou ale je to super aj tak ,budem svoje vlastne a ked pojdu baby dk skolky nemusim ist do prace 🙂
Dievcata, a hlavne mamicky na materskej, chcela by som Vam ponuknut pracu online na FB, je to praca s kvalitnou prirodnou kozmetikou a vyzivovymi doplnkami. Zisk ja ihned z predaja 20-30% z kazdeho produktu. Praca je mnou overena, ja som velmi spokojna, zarobila som si 1.mesiac viac ako 100eur, teraz uz je to okolo 200eur. Samozrejme nic nie je zadarmo, treba tomu venovat hodinku-dve denne, zadavat prispevky na FB o produktoch. Ja sama som s produktami velmi spokojna, a mozem ich len odporucat. Ak by ste mali zaujem o blizsie info, nevahajte ma kontaktovat 🙂
Dobrý deň,
Hľadáme tím lídrov do našej spoločnosti na rozbehnutie obchodu. Plat od 12-966€, firma oriflame vypláca.. Práca je vhodná pre nezamestnaných, matky na materskej, študentky, dôchodkyne. Zaujemcovia budú zaškolení cez internet bezplatne. Dostanú podklady na rozbehnutie obchodu. Viac info v správe.
@alexwarring poprosím info
@karolinka222 Ahoj, ked som tu reagovala muselo to byt uz hrozne davno, ale asi islo o privyrobok prostrednictvom Dedry, vsak?, písem ti správu
Ahoj, nie Debra niečo na prvý pohľad rovnaké ale prim úplne niečo iné..

Ak si milovníčka kníh, máš rada detičky, ovládaš angličtinu a si komunikatívna, možno ťa osloví zaujímavá práca aj popri materskej či rodičovskej dovolenke a zažiješ úžasné dobrodružstvo. Napíš mi správu a ja bližšie objasním o čo ide.