icon

Ako sa dá privyrobiť popri materskej?

sushi285
30. aug 2012

Ahoj.vie mi tu niekto poradit ako sa da privyrobit popri materskej? V dnesnej dobe si treba nejako zlepsit financnu situaciu 😉 dakujeem. 😀

14petulka88
20. feb 2013

Tak seriozne mi napiste uz sa vam daco podarilo aj zarobit na tych klikackach? ja klikam tu uz pol roka http://www.erlink.cz/klik/UWtVdANh a zatial to vobec nieje prospesne... podla mna je to blbost....

alexka22
20. feb 2013

Mne uz materska skoncila pred 5 mesiacmi a teraz si prave vybavujem zivnost ale za ten cas si privyrabam ako viem a dost si pomaham aj predajom kozmetiky je to fakt lahke lebo je to kvalitna kozmetika a zalezi len na vas aky vysoky bude vaas zarobok ale minimmum je cca 50eur pri minimalnej objednavke......ak by niekto mal zaujem kludne napiste vsetko vysvetlim popripade zavolam 🙂

mambulienka
21. feb 2013

Som mamicka na MD a hladam tiperky Hypotekarnych uverov. Ak mate niekoho na uver a odporucite ma ako sprostredkovatela uveru, tak Vam bude vyplatena zaujimava provizia ;)
Ak mate niektora zaujem o spolupracu, kontaktujte ma cez spravu.

anneta1
Odpoveď bola odstránená
mixinka298
Odpoveď bola odstránená
aktiz
Odpoveď bola odstránená
betuska131g
7. mar 2013

Ahoj, ja pracujem s Dedrou a som spokojná. Registrácia je zdarma. Tiež som niečo hľadala a povedala som si , že vyskúšam toto a zostala som. Ako privýrobok mi to stačí. Venujem sa tomu kedy chcem a koľko chcem.
Žiadne záväzky.

kiwinka
8. mar 2013

PRENAJMEM­ miestnosti­ / nechtovy­ design, kozmetika,­ masaze, pripadne­ iný napad? /+ kadernicke­ kreslo v zabehnutom­ salone BA.len seriozne­ . po jednom!, nie vsetky priestory­ naraz 🙂 kazdy priestor najom zvlast samozrejme. 280e/mesiac vsetko ostatne ide Vam.
chcem rozbehnut prevadzku.ak ma niekto zaujem prosim kontaktujte ma
simonkaplankova@gmail.com
0907 522 262

katy55
8. mar 2013

Aj ja pridavam novinku, resp. este som nevidela, ze by to tu niekto spominal..Skuste, ziadne poplaty, ani potreba ŽL :
www.homeworksystem.cz/Info_personalista.html?id...

farcryman
9. mar 2013

Stránka za1cent funguje už úspešne cez 3 roky na Slovensku
a v iných krajinach tiež ale pod iným menom.
Môžete tu nakupovť elektroniku za nizke ceny a možete
zarábať ako sponzor stranky .
Ja osobne som zatial vydražil už 30 euro na paypal za 0.80centov.
Viac info na mojom blogu : http://zacent1.blogspot.sk/

alena11111
Odpoveď bola odstránená
martinaxx
11. mar 2013
betuska131g
15. mar 2013

Ak by chcel niekto skúsiť Dedru, poradím ako na to. Majú teraz nové, výhodnejšie odmeňovanie. Katalógový predaj, provízie 30%, registrácia zdarma, žiadne poplatky ani záväzky. Píšte do IP.

keira
15. mar 2013

@xelibri aj sa to oplati?

hasky1526
15. mar 2013

@xelibri a o co konkretne ide?

monica456
15. mar 2013

@aktiz a je to spolahlivé?robíš to aj ty? koľko sa dá zarobiť?

xelibri
15. mar 2013

@keira
@hasky1526
Ide o vyplnanie dotaznikov za odmenu. Staci sa zeragistrovat v agenture, vypisat uvodny dotaznik, na zaklade ktoreho budete potom oslovene do nejakeho vyskumu, ktory zodpoveda vasmu "profilu". Dotazniky chodia mailom, za kazdy vyplneny ziskate body a tie sa potom daju zamenit za peniazky. Ja si v priemere zarobim cca 30€ mes. Ale nieje to zial pravidelny prijem, nakolko tie dotazniky chodia rozne casto.
No ale aj nieco navyse do rozpoctu sa rata 🙂

nestee
Odpoveď bola odstránená
vbrannova
3. máj 2013

Ak by ste mali záujem, začala som sa venovať jednej prácičke na doma. Registrácia je tam zdarma a žiadne poplatky ani potom neplatíte. Je to práca cez internet. Keby niečo, ozvite sa mi cez IP. Na ich stránke sú potom aj konkrétne návody, ako začať. Nech sa darí ;) Posielam link k registrácii: http://homeworksystem.cz/affiliate/affiliates/s...

poisonblu
16. máj 2013

baby, tak toto je fakt pecka...vklad 10 usd (z paypal, payza, solidtrustpay) a zarobok neskutocny....ja som za 3 dni zarobila 120 usd...vyhoda je, ze peniaze vam idu hned na penazenku, nemusite ziadat o vyplatu...blizsie info do IP

http://turbopayplan.com/?ref=poisonblu

donegal
17. máj 2013

Dievčence skuste toto je to sice limitovane maximalne 1,3 USD denne ale mesačne to je aj tak 30 usd ,časova naročnosť na 1USD asi cca 20 min minimalna vyplata 15 USD
http://www.buxk2.com/?ref=vietor

jarkamartin
17. máj 2013

ja nakupujem cez lyoness, ide to pomaly, ale dá sa 🙂 veď nakupovať tak či tak musím. zdá sa mi to istejšie ako "klikačky"

janulienocka
20. máj 2013

pridam prispevok aj sem 🙂 ak si chcete privyrobit, o niecom viem: spolupraca s portalom www.topstavebne.sk, skuste pozriet a blizsie info o praci vam poslem do ip 😉

moniarcis
20. máj 2013

@lujza77 ahoj, a sú tie stránky naozaj seriózne? Ako to vlastne funguje, len otvoríš mail a to je všetko? Skutočne aj vyplatia peniaze? Ďakujem ti za odpoveď

moniarcis
20. máj 2013

@betuska131g
ahoj, môžeš mi povedať viac info o tomto zárobku? Kľudne aj na môj mail ipsilon-ka@azet.sk.
Ďakujem

moniarcis
20. máj 2013

@poisonblu
ahoj, môžeš mi bližšie napísať o čo sa jedná, či je to skutočne seriózne a ako to funguje?
Ďakujem

moniarcis
20. máj 2013

@janulienocka
ahoj, môžeš mi poslať bližšie informácie? Ďakujem