icon

Ako sa pripraviť na pracovný pohovor v Kauflande?

spite1102
12. mar 2025

Ahojte, pekný deň prajem. V piatok idem na pracovný pohovor do Kauflandu. Chcem sa spýtať, ako sa ma takýto pohovor pripraviť, čo sa budú pýtať? Treba zo sebou priniesť životopis?

ovaaa
12. mar 2025

Závisí aká pozícia. Ak nemajú tvoj životopis tak by som priniesla.

ekira1
12. mar 2025

@spite1102 budú sa pýtať na tvoje pracovné schopnosti, prax, flexibilitu.. ja mám pocit, že do kauflandu berú každého, kto trafí na pohovor. Pracovná náplň a plat nie je zrovna to najlukratívnejšie..

kavasmliekom
12. mar 2025

Ich prvá otázka bude, či si už robil v potravinách, potom ci môžeš robiť ako oni potrebujú, čiže aj zaskoky.
Keď som sa ich ja opýtala, či majú rozpisy a pravidelne zmeny, lebo hľadám prácu, kde budem mat pravidelnosť a vedieť sa zariadiť, už sa ani neozvali 🤣

ekira1
12. mar 2025

@kavasmliekom ťažké otázky si dala 😁 podľa systému máš vedieť zmeny dva týždne dozadu, realita v piatok nevieš ako robíš v pondelok. Zmenu v dochadzke ti majú dať vedieť dva týždne dopredu, realita ráno prídeš na rannú a zistíš, že ti to včera zmenili na poobednú. Ako píšem práca snov u top zamestnávateľa 🥰

kavasmliekom
12. mar 2025

@ekira1 presne 🤣 pýtala som sa to preto, lebo viem, ako to u nich chodí

1974kkkk
14. mar 2025

@ekira1 pracovala som v kauflande, prac.pohovor..normálny....aj práca v pohode....a čuduj sa svete, ráno o 7dmej aj výplata na účte( vo výplatný deň,) máš prac.oblečenie, zaškolia ťa.....a ako v Každej práci...treba hlavne robiť. odišla som zo zdr.dôvodov.