Ako sa stať forenzným psychológom na Slovensku?
Ahojte .Ako sa dostať na túto pozíciu ? Je ta škola ťažká ? Ma to reálne uplatnenie u nás na sk?
Ta disciplina ma realne uplatnenie vsade na svete. Kedze ludia umieraju za roznych situacii. Ked ta to zaujima urcite chod do toho. Narocnost neviem posudit, ale predpokladam ze to bude mimoriadne narocne nielen ja vedomosti ale aj na tvoju vlastnu psychiku
Hlavne nestuduj psychologiu na sukromnej VS externou formou.
@oli18 prečo
@vannyvanny lebo z teba nikdy dobry psycholog nebude ..... psychologia nie je o tom, ze 1x do tyzdna sa prihlasis online na prednášky a 1x mesačne sa s niekym stretnes
@vannyvanny ak chceš byť súdny psychológ, tak kvalitná škola, čiže v našich pomeroch určite nie súkromná. A potom roky praxe, neustáleho vzdelávania, publikovania. Je potrebné si uverodomiť, že psychológia je jeden z tých smerov, kde ak chceš byť úspešná, budeš sa vzdelávať neustále, stále čítanie, kurzy, konferencie, proste učiť sa celý život. Takže ak hľadáš ľahkú cestu, ktorou je napríklad súkromná škola, tak tento job nie je pre teba. Ak si odhodlaná celoživotne sa vzdelávať, tak kľudne sa ozvi profesorovi Heretikovi. Absolvovavala som s ním niekoľko besied, je to veľmi ochotný človek, podľa mňa nebude mať problém vysvetliť ti, čo to obnáša, aby sa človek dostal tam, kam sa dostal.
@vannyvanny lucik194 ti to vysvetlila. Okrem ineho aj preto, ze suktomne skoly na Slovnsku nemaju tu uroven, aku by mali mat.

vyštudovať psychológiu, následne špecializačné vzdelávanie v odbore klinická psychológia a prax v odbore aspoň 7 rokov, u nás na SK je známy p. Heretik súdny psychológ