icon

Ako sa stať riaditeľkou vinárskej firmy?

peti_2005
28. máj 2024

Hocijakej firmy napr. Objavila som v sebe vášeň alebo záľubu venovať sa výrobe vína a všetkému čo patrí k vínu čiže vinárstvo. A ak by som chcela čo by som musela spĺňať aby som bola riaditeľkou firmy?

Iba ma to zaujíma či by sa oplatilo mať takúto prácu a teda aj zodpovednosť. Ďakujem za odpovede

Strana
z2
thereisabear
28. máj 2024

Napr. nepýtať sa na MK, ako sa stať riaditeľkou.

dskjhfdlkdjhl
28. máj 2024

Uz si niekedy pracovala?

koniarova
28. máj 2024

Napíš Ježiškovi. A nie si ty tá, čo mala robiť tu asistentku riaditeľa?

dskjhfdlkdjhl
28. máj 2024

@koniarova To skor asi na lamparen😉

peti_2005
autor
28. máj 2024
koniarova
28. máj 2024

@dskjhfdlkdjhl dobrý deň. Prišla som na pohovor a chcela by som robiť riaditeľku. 👍👍😁

koniarova
28. máj 2024

@peti_2005 kde si robila?Aké máš skúsenosti?

peti_2005
autor
28. máj 2024
1ryba
Odpoveď bola odstránená
koniarova
28. máj 2024

@1ryba ale vyšiel jej. 😁

peti_2005
autor
28. máj 2024

@1ryba nie je to vtip. Vidím že nemá zmysel aby som ďalej písala

guiseppinka
28. máj 2024

Vo vinarstve by boli nadseni, keby si dosla a chces byt rovno riaditelka... skus ako nejaka pomocnicka a postupne sa prepracuj dalej vyssie...

koniarova
28. máj 2024

@guiseppinka z pomocnicky na riaditeľku? 😁😁😁Snívajte s nami.

danieli
28. máj 2024

Tak v zasade su 2 moznosti, najdes si peknu pracu vo vinarskej oblasti a vypracujes sa zdola alebo si takuto firmu zalozis a tam si riaditel hned, uz podla svojho uvazenia

tenerifka
28. máj 2024

@peti_2005 tak ked ti to nenapadne samej, poradim ti od podlahy. Zamestnat sa vo vinarstve na hocijakej pozicii, postupne ziskavat skusenosti, pripadne si doplnit vzdelanie, chodit na kurzy. Mat trpezlivost a mat v hlave ciel, ktory chces dosiahnut. Postupovat vyssie, robit nadcasy, uprimne sa zaujimat o chod vinarstva a davat zo seba aj nieco naviac mimo tvojej naplni prace. A raz sa to miesto uvolni a ty budes prave ten vhodny kandidat.... A ked sa to podari, nezaspat na vavrinoch a makat dalej, ale vzdy mat na zreteli v ramci prace dobro firmy na prvom mieste

koniarova
28. máj 2024

@tenerifka akurát tak v nejakom filme. Všetko sú to súkromné firmy, tie si tam dosadia "svojich" ľudí.

guiseppinka
28. máj 2024

@koniarova ano, vo vacsine ano, ale tak riaditelkou sa nestane hned a nejako zacat musi. Plus mat nejaku viziu... mozno ked k tomu pricuchne, tak zisti, ze riaditel vo vinarstve robi kadeco, ale nie je s hroznom a vyrobou "v kontakte" a robi iba nezaujimavu papierovu rkbotu a prestane chciet byt riaditelkou...

sulavikova
28. máj 2024

@koniarova realita😇

duunlo
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
doriiis
28. máj 2024

To chces pracovať 24/7?

tenerifka
28. máj 2024

@koniarova to nevadi, ze su sukromne, ved po rokoch prace moze byt aj ona jednou z "ich ludi", ak sa osvedci a bude schopna. Ono je v podstate jedno, ci je zastupkyña alebo riaditelka, lebo ak je napriklad riaditelka majitelka vinarstva, moze preniest vsetku zodpovednost na zastupkyñu a aj ju patricne financne ohodnotit, podobne ako keby bola ta dotycna riaditelka

tenerifka
28. máj 2024

@duunlo ty si uplne mimo ty chudak

ibrunova
28. máj 2024

Nie si ty tá, čo chcela nedávno byť chirurgičkou?

mirkam3
28. máj 2024

@peti_2005 ved posli proaktívne CVcko napr do Eleska alebo Ostrozovicovi, či ich tvoje kompetencie zaujmú … 🫣

koniarova
28. máj 2024

@ibrunova tak ale keď raz pričuchneš k vinárstvu, chirurgia ide bokom.

koniarova
28. máj 2024

@tenerifka nechcem ti brať ilúzie. Budem jej držať palce.👍

koniarova
28. máj 2024

@1ryba presne tak. Tam sa už človek rodí riaditeľom.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
taynee
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2