Ako sa stať riaditeľkou vinárskej firmy?
Hocijakej firmy napr. Objavila som v sebe vášeň alebo záľubu venovať sa výrobe vína a všetkému čo patrí k vínu čiže vinárstvo. A ak by som chcela čo by som musela spĺňať aby som bola riaditeľkou firmy?
Iba ma to zaujíma či by sa oplatilo mať takúto prácu a teda aj zodpovednosť. Ďakujem za odpovede
Uz si niekedy pracovala?
Napíš Ježiškovi. A nie si ty tá, čo mala robiť tu asistentku riaditeľa?
@koniarova To skor asi na lamparen😉
@dskjhfdlkdjhl áno
@dskjhfdlkdjhl dobrý deň. Prišla som na pohovor a chcela by som robiť riaditeľku. 👍👍😁
Vo vinarstve by boli nadseni, keby si dosla a chces byt rovno riaditelka... skus ako nejaka pomocnicka a postupne sa prepracuj dalej vyssie...
@guiseppinka z pomocnicky na riaditeľku? 😁😁😁Snívajte s nami.
Tak v zasade su 2 moznosti, najdes si peknu pracu vo vinarskej oblasti a vypracujes sa zdola alebo si takuto firmu zalozis a tam si riaditel hned, uz podla svojho uvazenia
@peti_2005 tak ked ti to nenapadne samej, poradim ti od podlahy. Zamestnat sa vo vinarstve na hocijakej pozicii, postupne ziskavat skusenosti, pripadne si doplnit vzdelanie, chodit na kurzy. Mat trpezlivost a mat v hlave ciel, ktory chces dosiahnut. Postupovat vyssie, robit nadcasy, uprimne sa zaujimat o chod vinarstva a davat zo seba aj nieco naviac mimo tvojej naplni prace. A raz sa to miesto uvolni a ty budes prave ten vhodny kandidat.... A ked sa to podari, nezaspat na vavrinoch a makat dalej, ale vzdy mat na zreteli v ramci prace dobro firmy na prvom mieste
@koniarova ano, vo vacsine ano, ale tak riaditelkou sa nestane hned a nejako zacat musi. Plus mat nejaku viziu... mozno ked k tomu pricuchne, tak zisti, ze riaditel vo vinarstve robi kadeco, ale nie je s hroznom a vyrobou "v kontakte" a robi iba nezaujimavu papierovu rkbotu a prestane chciet byt riaditelkou...
@koniarova realita😇
To chces pracovať 24/7?
@koniarova to nevadi, ze su sukromne, ved po rokoch prace moze byt aj ona jednou z "ich ludi", ak sa osvedci a bude schopna. Ono je v podstate jedno, ci je zastupkyña alebo riaditelka, lebo ak je napriklad riaditelka majitelka vinarstva, moze preniest vsetku zodpovednost na zastupkyñu a aj ju patricne financne ohodnotit, podobne ako keby bola ta dotycna riaditelka
Nie si ty tá, čo chcela nedávno byť chirurgičkou?

Napr. nepýtať sa na MK, ako sa stať riaditeľkou.