icon

Ako sa sústrediť na prácu v kancelárii?

7. aug 2024

Ahojte, píšem anonymne, lebo je tu aj šéfka.

Posledných cca 9 mesiacov som pracovala na rôznych projektoch, dosť som cestovala a v princípe som ani jeden deň nesedela 8 hodín na zadku v kancelárii ako predtým.
Posledné cca 3 týždne už projekty bežia samé a ja som sa vrátila do officu. Aj napriek tomu, že som sa na toto kľudné obdobie veľmi tešila, mám problém vydržať 8 hodín v práci. Roboty mám veľa, dobieham administratívu za posledný pol rok, ale neobsedím. Mám pocit, že som ako malé dieťa, čo nevydrží v škole.
Nemáte nejaký tip, ako sa opäť sústrediť na prácu a pristupovať k práci normálne? Dosť ma to trápi.
Ďakujem 🙂

buberova
8. aug 2024

Myslíš že by ti mohlo pomôcť keby si videla ako ti tá práca "odsýpa"? Že si dáš niekde kôpku papierov, ktorú potrebuješ poriešiť a postupne budeš vidieť ako sa zmenšuje až bude prázdny stôl 🙂 alebo nejaký zoznam úloh na daný deň, ktorý si budeš odškrtávať.. proste pre mňa je veľmi uspokojivý pocit vedieť že toto a toto treba spraviť a potom sa obzrieť, a vidieť, že je to hotovo 🙂

autor
8. aug 2024

@buberova ďakujem za reakciu. Určite mi to pomáha. Ale zvykla som si na tú dynamiku a nejak ma ubíja sedieť 8 hodín.
Ale je to asi aj tým, že nie sme veľmi dobrý kolektív.