Ako sa volá program pre čašníkov na školách?
Dobey den maminky chcela by som si pozriet dopredu nejake programy na pocitaci mala by som pracovat za kasou ako casnicka aj s peniazmi. Neviete ako sa vola.taky program kde sa nanom ucia ziaci na skolach ? Aby som si to aspon pozrela viem ze sú rozne ale byvaju podobné...na internete niekde ze by som si pustila. Dakujem
@anonym_autor pripadne kde sa aj jedlo predava, alebo pitie kavy atd. Nejaky program ktory maju kaviarne proste v pocitaci.:/
@anonym_autor celkom sa v tom nevyznám, ale skús pozrieť blueticket, bluegastro, horeca, gastrosoft. Možno i na youtube by si našla nejaký tutoriály, návody, ako s ním pracovať, alebo na stránkach tých spoločností demo verzie.
@anonym_autor celkom sa v tom nevyznám, ale skús pozrieť blueticket, bluegastro, horeca, gastrosoft. Možno i na youtube by si našla nejaký tutoriály, návody, ako s ním pracovať, alebo na stránkach tých spoločností demo verzie.
@tiika dakujem pozriem dakujem 🙂 moc

@anonym_autor pripadne kde sa aj jedlo predava, alebo pitie kavy atd. Nejaky program ktory maju kaviarne proste v pocitaci.:/