icon

Ako sa volá program pre čašníkov na školách?

3. okt 2025

Dobey den maminky chcela by som si pozriet dopredu nejake programy na pocitaci mala by som pracovat za kasou ako casnicka aj s peniazmi. Neviete ako sa vola.taky program kde sa nanom ucia ziaci na skolach ? Aby som si to aspon pozrela viem ze sú rozne ale byvaju podobné...na internete niekde ze by som si pustila. Dakujem

autor
3. okt 2025

@anonym_autor pripadne kde sa aj jedlo predava, alebo pitie kavy atd. Nejaky program ktory maju kaviarne proste v pocitaci.:/

tiika
4. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pripadne kde sa aj jedlo predava, alebo pitie kavy atd. Nejaky program ktory maju kaviarne proste v pocitaci.:/

@anonym_autor celkom sa v tom nevyznám, ale skús pozrieť blueticket, bluegastro, horeca, gastrosoft. Možno i na youtube by si našla nejaký tutoriály, návody, ako s ním pracovať, alebo na stránkach tých spoločností demo verzie.

autor
4. okt 2025
@tiika

@anonym_autor celkom sa v tom nevyznám, ale skús pozrieť blueticket, bluegastro, horeca, gastrosoft. Možno i na youtube by si našla nejaký tutoriály, návody, ako s ním pracovať, alebo na stránkach tých spoločností demo verzie.

@tiika dakujem pozriem dakujem 🙂 moc