Ako sa vrátiť do práce po rodičovskej?
Baby, mam otazku ako to funguje v praxi. Pred detmi som 6 rokov pracovala som v jednej firme (u sukromnika). Potom som otehotnela a uz sme chceli ze si zaradom "odbijeme" dve deti a potom sa vratim do prace. Lenze sa nam neplanovane pritrafilo tretie a teda doma som osmy rok. Ale ine som chcela. Proste za ten cas sa na firme toho pochopitelne pomenilo vela a moja pozicia (kde som sa prepracovala na istu, uz vyssiu, poziciu zanikla). V principe tam uz nikto nerobi to co robil a vacsina ludi co si pamatam tam uz ani nepracuje. Po navrate je jasne ze sa dostanem na uplne na tu najnizsiu poziciu aka tam existuje. Mam ja nejaky narok na tu povodnu pracu ktoru som robila ked som odchadzala? Alebo co musi dodrzat zamestnavatel ak uz tam to moje miesto nie je? Ci sa ja musim prisposobit, prip.si hladat nieco ine?
@luliu obavam sa ze niekedy to prave stoji na tej hre so slovickami.. ved to je vlasne pracou kazdeho pravnika 😉

@tiika áno hraj sa so slovickami. Moje môžu znamená, že ju môžu dať na pôvodnú poziciu alebo podobnú s rovnakým platom