Ako sa vyhnúť pohovoru na úrade práce?
Ahojte. Z úradu práce ma poslali na pohovor, problém je že do mesta 30km odtiaľ kde bývam a na 12 hodinovky a v tom meste sa práca aj vykonáva. Od lekára mám že nemôžem kvôli chorôbe robiť takto dlho a ani namáhavo. Vicemene čakám na schválenie invalidného.
Môžem na pohovor neísť a doniesť potvrdenku od lekára ? Alebo ako inak sa tomu vyhnúť ? Mám o tom dopredu informovať sprostredkovavatelku ?
Výslovne som žádala nech ma neposielajú niekam ďaleko, a bohužiaľ toto je pre mňa již dosť . Ďakujem.
Choď na PN, potom zavolaj alebo napíš svojej sprostredkovateľke, že sa nemôžeš zúčastniť pohovoru, lebo si na PN. A už sa s ňou dohodni ako jej tú PN donesieš alebo doručíš. https://www.upsvr.gov.sk/sluzby-zamestnanosti/a...
lenze na pn mas len 2hod vychadzky.
k tomu zaslanie pn na urad práce....
normalne chod na pohovor, ukaz im potvrdenie, ze tak pracovat nemozes, nemusis riesit pn
Ako píše žienka nado mnou. Na pohovor chod a dodnes to potvrdenie od lekára že nemôžeš robiť 12
Ved chod- a popytaj sa na benefity ake ponukaju, o kolko ti po skusobnej dobe zvysia plat, ....
no na pohovor chod a povies ze zo zdravotneho hladiska to nemozes robit
Choď na pohovor. Povedz im že s takou prácou nemáš skúsenosti, ťažko sa ti učia nové veci, a pýtaj si vyšší plat ako ponúkajú - zaručene ťa nebudú chcieť zamestnať
Ja keď som bola na UP a tiež som dostala papier ze na pohovor.Inak ze ma mozu vyradit z UP ked sa im neozvem..Napisala som im mail Dobrý deň pani taka a taka reagujem na ponuku co som obdržala z UP.Samozrejme sa mi neozvali.(reálne som o tu prácu ani nemala záujem.)Mala som na to týždeň.A po týždni som mail kde som reagovala na ponuku posla pracovníčke na UP a ta to ďalej neriešila.

Však choď na pohovor, tam ich oboznám s tvojim zdravotným stavom, neboj sa, nebudú ťa chcieť zamestnať. Pohovor z upsvar nemôžeš len tak odmietnuť, by si sa musela hodiť na PNku 🙂