icon

Ako sa vyhnúť pohovoru na úrade práce?

27. máj 2025

Ahojte. Z úradu práce ma poslali na pohovor, problém je že do mesta 30km odtiaľ kde bývam a na 12 hodinovky a v tom meste sa práca aj vykonáva. Od lekára mám že nemôžem kvôli chorôbe robiť takto dlho a ani namáhavo. Vicemene čakám na schválenie invalidného.
Môžem na pohovor neísť a doniesť potvrdenku od lekára ? Alebo ako inak sa tomu vyhnúť ? Mám o tom dopredu informovať sprostredkovavatelku ?
Výslovne som žádala nech ma neposielajú niekam ďaleko, a bohužiaľ toto je pre mňa již dosť . Ďakujem.

denkabemommy
27. máj 2025

Však choď na pohovor, tam ich oboznám s tvojim zdravotným stavom, neboj sa, nebudú ťa chcieť zamestnať. Pohovor z upsvar nemôžeš len tak odmietnuť, by si sa musela hodiť na PNku 🙂

lussy353
27. máj 2025

Choď na PN, potom zavolaj alebo napíš svojej sprostredkovateľke, že sa nemôžeš zúčastniť pohovoru, lebo si na PN. A už sa s ňou dohodni ako jej tú PN donesieš alebo doručíš. https://www.upsvr.gov.sk/sluzby-zamestnanosti/a...

lucik194
28. máj 2025

lenze na pn mas len 2hod vychadzky.

k tomu zaslanie pn na urad práce....

normalne chod na pohovor, ukaz im potvrdenie, ze tak pracovat nemozes, nemusis riesit pn

sense
28. máj 2025

Ako píše žienka nado mnou. Na pohovor chod a dodnes to potvrdenie od lekára že nemôžeš robiť 12

zuzinka888
28. máj 2025

Ved chod- a popytaj sa na benefity ake ponukaju, o kolko ti po skusobnej dobe zvysia plat, ....

balerina2025
28. máj 2025

no na pohovor chod a povies ze zo zdravotneho hladiska to nemozes robit

mimikarol
28. máj 2025

Choď na pohovor. Povedz im že s takou prácou nemáš skúsenosti, ťažko sa ti učia nové veci, a pýtaj si vyšší plat ako ponúkajú - zaručene ťa nebudú chcieť zamestnať

katkaa01
31. máj 2025

Ja keď som bola na UP a tiež som dostala papier ze na pohovor.Inak ze ma mozu vyradit z UP ked sa im neozvem..Napisala som im mail Dobrý deň pani taka a taka reagujem na ponuku co som obdržala z UP.Samozrejme sa mi neozvali.(reálne som o tu prácu ani nemala záujem.)Mala som na to týždeň.A po týždni som mail kde som reagovala na ponuku posla pracovníčke na UP a ta to ďalej neriešila.