icon

Ako sa vyrovnať s pocitmi pred šéfom počas PN?

2. máj 2024

Dievcata, mam relativne novu pracu v ktorej som cca 8 mesiacov...az do minuleho mesiaca bolo vsetko ok, ochorela som, isla na pn na tyzden a teraz som znovu chora, mam streptoko.anginu, vysoke horucky, opat musim ist na pn, ak by som nemala tie horucky, tak asi aj chodim do prace radsej...ide o to ze sa citim zle pred sefom, ze opat po mesiaci som na pn a aj kolegyna jedna mi frkla do oci ze asi sa mi nexhce robit...podotykam ze toto je prvykrat ked som na pn v mojom zivote, atb som brala naposledy pred par rokmi, ale proste mam teraz takyto stav...

tanyan
2. máj 2024

Bolo by od teba nezodpovedné, keby si chodila chorá do práce a ohrozovala kolegov... Blbé reči od kolegýň ignoruj alebo považuj za nevhodný vtip.

lili2207
2. máj 2024

to si nevšímaj niektorí ludia závidia ešte aj chorobu 🙈 na prvom mieste si ty a tvoje zdravie😉

autor
2. máj 2024

@tanyan vies ja presne takto uvazujem...pritom prave tato kolegyna co mi to povedala xhodi brutalne xhora do prace, ona je take prirodna, odmieta atb, a viackrat sa stalo ze mala kolapsovy stav v praci lebo odmietla liecbu...

kylie1983
2. máj 2024

Nerozumiem preco si to pripúšťaš. Skús začať stavať seba pred ostatných, ide o tvoje zdravie. Na kolegyňu sa vykasli, si chora a bodka. Preco sa niektorí ludia nechaju takto zdeptať? Vyliec sa, a vrat sa do prace. Prajem vela zdravia.

evcagabi
2. máj 2024

Aj mne sa toto stalo v mojej prvej praci, 2x PN v priebehu par mesiacov, hlupe reci kolegyn ale ignorovala som to. Zlom nastal ked som si urezala brusko prsta a sla na PN po asi roku a pol a jedna p*** povedala, ze som si to schvalne spravila, lebo som nechcela pracovat cez velku noc 😅😅 viac som sa tam nevratila 😅😅

szuchta
2. máj 2024

Kolegyňa nech sa stará radšej o seba a nie o ostatných a nech je rada, že ona je zdravá. Ja som toto mala presne pred 3 týždňami, takže viem, ako ti je. Nedá sa proste v takom stave robiť a zbytočne by si ohrozila ostatných. Len sa poriadne dolieč. Pokiaľ nemá šéf žiadne pripomienky, tak sa tým netráp.