icon

Ako si nájsť brigádu v zahraničí po maturite?

davidszal
15. jún 2025

Dobrý deň, ja a moja priateľka si hľadáme nejakú brigádu na 2 - 2,5 mes. v zahraničí. Keďže na slovenské ale aj zahraničné agentúry moc recenzií buď nieje alebo sú prevažne horšie, pýtam sa vás. Akurát sme zmaturovali a chceme vyskúšať niečo iné, niečo nové, preskúmať aj zahraničie a podobne, kým nenastúpime na vysokú školu. Rád by sme vedeli informácie a vaše názory na celkovú komunikáciu s danou agentúrou (či už to je Covebo, OTTO, Joxfy,…), cestovanie, ubytovanie, intenzita práce, mzda, poistenie (+ iné poplatky), zmluva a podobne, proste váš celkový pohľad a rady, poprípade odporúčanie brigády/agentúry v zahraničí. Ďakujem

guiseppinka
15. jún 2025

Zahranicie znamena co? V at vela firiem hladaju do produkcie prazdninovych zamestnancov. Podmienka je nemcina. Nepotrebujes agenturu, potrebujes len dobry zivotopis, sadnut na rit a vyhladat si firmy a poposielat ziadosti

stellarstar
15. jún 2025

Toto milujem najviac, chceme ísť do zahraničia. Ale kam? Ktorá krajina? Keby ste aspoň toto info dali 🙏

yelena159
15. jún 2025

@davidszal Zahraničie je v podstate celý svet. Do Ameriky? Afriky? Ázie? Austrálie? Alebo Európa? Ktorý štát? Musíš byť konkrétna.

petronelag
15. jún 2025

@davidszal Najlepšie by bolo ísť do krajiny, ktorej jazyk ovládate aspoň čiastočne.

davidszal
autor
15. jún 2025
@stellarstar

Toto milujem najviac, chceme ísť do zahraničia. Ale kam? Ktorá krajina? Keby ste aspoň toto info dali 🙏

@stellarstar Použil som výraz zahraničie zámerne všeobecne. Keby som mal na mysli konkrétnu krajinu, spomenul by som ju.

davidszal
autor
15. jún 2025
@yelena159

@davidszal Zahraničie je v podstate celý svet. Do Ameriky? Afriky? Ázie? Austrálie? Alebo Európa? Ktorý štát? Musíš byť konkrétna.

@yelena159 Použil som výraz zahraničie zámerne všeobecne. Keby som mal na mysli konkrétnu krajinu, určite by som ju spomenul.

davidszal
autor
15. jún 2025
@guiseppinka

Zahranicie znamena co? V at vela firiem hladaju do produkcie prazdninovych zamestnancov. Podmienka je nemcina. Nepotrebujes agenturu, potrebujes len dobry zivotopis, sadnut na rit a vyhladat si firmy a poposielat ziadosti

@guiseppinka Použil som výraz zahraničie zámerne všeobecne. Keby som mal na mysli konkrétnu krajinu, určite by som ju spomenul.

abbey1
15. jún 2025

@davidszal Trochu neskoro ste sa zobudili Takéto veci treba riešiť v predstihu, aby ste si zaistili serióznu prácu, ubytovanie

davidszal
autor
15. jún 2025
@abbey1

@davidszal Trochu neskoro ste sa zobudili Takéto veci treba riešiť v predstihu, aby ste si zaistili serióznu prácu, ubytovanie

@abbey1 Podľa ostatných recenzií agentúry riešia takéto veci na počkanie, okrem docestovania, čo problém vôbec nieje. Ja ale píšem o konkrétnych info, skúsenostiach a recenziách o agentúre, ak nemáte nič z tohto ponúknuť tak nepíšte na toto fórum🤦🏻

abbey1
15. jún 2025
@davidszal

@abbey1 Podľa ostatných recenzií agentúry riešia takéto veci na počkanie, okrem docestovania, čo problém vôbec nieje. Ja ale píšem o konkrétnych info, skúsenostiach a recenziách o agentúre, ak nemáte nič z tohto ponúknuť tak nepíšte na toto fórum🤦🏻

@davidszal Tak prajem veľa šťastia s agentúrami. Budete ho potrebovať. 🙂

lucik194
15. jún 2025

brigady na leto sa riesia v zime / max na jar .... teraz uz je neskoro.....

guiseppinka
15. jún 2025

Ja ti pisem konkretne za at. Aktualne to s par ludmi riesim

stellarstar
15. jún 2025
@davidszal

@stellarstar Použil som výraz zahraničie zámerne všeobecne. Keby som mal na mysli konkrétnu krajinu, spomenul by som ju.

@davidszal jaj tak držím palce 😁

sense
15. jún 2025

Viete nemecky? Skuste hoteljob.de , nie je to sgentura ale najdete ponuky v gastronomii...v rakusku, severnom taliansku alebo aj vo Svajciarsku je letna sezona v plnom prude

ana_s
15. jún 2025

Ja som tak šla do Nemecka. Jazyk som nemusela vedieť, stačila angličtina, keďže šéfovia síce boli Nemci, ale vedeli po poľsky a slovensky rozumeli. Práca fyzicky ťažšia ale aj ľahšia, podľa toho, kde si pridelený pracovať. Pracuje sa od 7 do 17, v prípade akcie (nejakého sviatku) sa môže pracovať aj nadčas. Pridávam link na tránku, kde sa vieš prečítať viac podrobností. Teraz vás už pravdepodobne nezoberú, lebo väčšinou sa to rieši niekoľko mesiacov dopredu, ale možno budete mať šťastie a ak niekto vypadne, šli vy ste vy.
https://www.realhold.sk/

davidszal
autor
15. jún 2025
@lucik194

brigady na leto sa riesia v zime / max na jar .... teraz uz je neskoro.....

@lucik194 Prosím Vás, ak nemáte nič na ponuke tak nepíšte na toto fórum. Riešim to teraz lebo 2 vopred dohodnuté práce sa v niečom zmenili a nemôžme nastúpiť, tak takéto poznámky netreba🤦🏻

maros88
1. júl 2025

Odporúčam ti pozrieť si rôzne ponuky na Profesii – nájdeš tam veľa možností. Mne sa celkom osvedčila aj táto stránka, kde som objavil zaujímavé brigády: https://superbrigady.zones.sk/brigady/bratislava. Držím palce!