Ako si nájsť prácu bez známosti?
Ahoj. Aj vy ste na tom podobne. Ako si najst prácu bez znamosti pri ktorej budem mat cas aj na svoje deti?
@obsadenemeno radsej robotu by som uz nasiel
@tiper24 whatever
@obsadenemeno to som uz niekde pocul 😝
dnes mi volali o robotu ale do ciech
@tiper24 radsej nech ti ani nevolaju, ze.....
@obsadenemeno nech volaju cim viac tym bude vacsia sanca
@tiper24 ja som to precitala, ze bude vacsia sranda.... a tak mi to v tvojom pripade pripada..... 😠
@obsadenemeno no byt bez roboty a bez penazí nie je sranda
a preco nemozes ist aspon na par mesiacov alebo rok? sak zarobis, nieco si odlozis, budes mat v CV konecne daky dokaz, ze si zamestnatelny aj po x rokoch a budes mat konecne peniaze na okuliare a rekvalifikaciu... ja by som do toho sla urcite.
@dorottka aj na okuliare a kurz anglictiny by si zarobil....keby chcel....no ale asi mu to "nevyhovuje"..... "argument" jak svina......
@obsadenemeno ty si to velmi lahko predstavujes, ja som 15 rokov nebol zamestnany, najprv robota zaklad a tym padom aj prijem od toho sa odvija vsetko
obcas nieco na dohodu som mal
zit v ke ci v okoli a nepoznat vsetky tie vyrobne aspon z pocutia, lebo o nich vie fakt, ze uz kazdy, ked uz hladam poslednu moznost...to je take ze nechcem vediet..
@dorottka
@eeffka
a potom sa cuduje, ze nema nic, ani frajerku, ani okuliare, ani peniaze....... 15 rokov robotu nehladal....sak naco, ne?
By som rada vedela, na kom si sa prizivoval.......
@tiper24
a netrep, ze chces robit, na KAZDU jednu ponuku co sme ti hodili linky alebo dali navrh, mas "argumenty"....neda sa, nevyhovuje mi, nemam okuliare, nemozem dochadzat, jazyky neviem, manualna praca mi nevonia, dokladat Tovar nemozem, bo som lenivy........ mne tie argumenty zneju ako nanic vyhovorky.
Preco si vlastne "nehladal" robotu tych 15 rokov???? Aky argument mas tu?
@obsadenemeno lebo mi to tak vyhovovalo, ale teraz uz chcem a mam chut zarabat
@tiper24 tak na toto ani reagovat nebudem........ 🙄

@tiper24 tak si to na to najdi argumenty, no