Ako si nájsť prácu bez známosti?
Ahoj. Aj vy ste na tom podobne. Ako si najst prácu bez znamosti pri ktorej budem mat cas aj na svoje deti?
@tiper24 povedal si Kosice, Kosice okolie, zatial ti nic z okolia nevyhovovalo, kde inde v okoli je praca, ak nie v Kechneci? nabuduce specifikuj. Inak mam kolegu, ktory cestuje DENNE vlakom do Kosic zo Spisskej Novej Vsi, cestuje tak uz 12 rokov. Druhy kolega takto cestoval dva roky z Kosic do Popradu. Vsetko sa da, ked sa chce.
To pripominam preto, lebo lahke je povedat, ze vsetko je o znamostiach a ze neni praca a skaredo pozerat na ludi, ktori zarobia... je za tym casto vela driny a obety, ktoru vela ludi tak rado prehliada. Stale plati daco za daco.
@tiper24 no za 15 rokov nebolo casu si maturitu dorobit, ze.....
precitaj si svoje odpovede este raz. Vsade vyhovorky. Tu sa neda, bo okuliare treba menit. Tam zase neberu. Na toto nemam maturitu. Tam zase treba cestovat. A robit viem len jedno, lebo zase, za 15 rokov sa nic nove naucit nedalo.
ach jo......
@obsadenemeno casu by bolo len peniaze nie
@obsadenemeno ale to su argumenty a nie vyhovorky
@tiper24 ty to volas argumenty, my vsetci ostatni vyhovorky. Je fuk, ako to pomenujes. Kazdopadne su to "argumenty" ze preco sa to neda. Musis zacat rozmyslat inak. Ze ako sa to da.
@obsadenemeno vzdy tak rozmyslam ze ako sa to da a ako to urobit
@tiper24 ta rozmyslaj aj dalsich 15 rokov, ze ako na to, no.......
@obsadenemeno ja neviem ked nic mi z toho nevyhovuje
@tiper24 a sme doma
hlavne ze si pisal, ze vezmes hocico.... takze argument je, ze ti robota proste nevyhovuje.....
len pamataj, ze mozno prave preto, ze mas v zivotopise 15!!!!!! rokov bez prace ta nikto do tej prace nevezme. Proste neveria, ze vies, ako sa "pracuje"....
@obsadenemeno no ja neviem uz fakt
@tiper24 nemusis vediet, staci chciet....vziat HOCICO na zaciatok...... a vypracovat sa.....keby som rozmyslala ako ty, tak stale vesiam kabaty v satni alebo som nazad na SK s placom, ako je v tom hnusnom Anglicku hnusne a aki su tu vsetci rasisti k cudzincom......🙄
@obsadenemeno no ved ja by som zobral hocico ale take co mi vyhovuje
@tiper24 ty si to po sebe citas? Hocico, ale len co ti vyhovuje? Ved si vlastne odporujes v tej istej vete...... no tak cakaj na zazrak,no....v kazdej teme ti tu pisu to iste a ty len tocis svoje dokola....nic si z tychto diskusii nevezmes....co chces, aby ti proste niekto ponukol pracu cez modreho kona??? A takto sa tu prezentujes? Zlaty moj, tebe by som na zaklade tvojich prispevkov pracu urcite nedala..... zamestnavatelia chcu ludi, co chcu robit, ty nechces. To je ocividne. Len taras, ze chces. Skutocnost je ina. Lebo ak sa za 15 rokov nenasla praca co "by ti vyhovovala", tak sa mozes zakuklit aj na dalsich 15....aj viac. O nic neprides. Magicky dedusko s ponukou prace na tvoje dvere klopat nebude, neboj.
@obsadenemeno zlata moja ja za den urobim tolko co ty mozno za tyzden tak nevrav ze nechcem 🙂
@tiper24 a co take urobis?
@obsadenemeno hocico 🙂
@tiper24 hey, len skoda, ze ti to nevynasa, ze......
tak este raz: Multifokalne skla: Sú najdokonalejším, najestetickejším a najpohodlnejším riešením na korekciu presbyopie. Zaručujú číre a ostré videnie na všetky vzdialenosti. Nemenej dôležité je, že potrebujes iba jedny okuliare na všetky vzdialenosti.Okrem toho, pokiaľ más hociktorú z očných vád, multifokálne sklá korigujú súčasne aj ju.
No tak ak su take drahe, aby si zacal makat este viac, nie? Kedze za den urobis (nie zarobis) viac ako ja za tyzden (zaujimave, ze vies, kolko ja urobim/zarobim) tak by nemal byt problem si objednat tieto speci okuliare....hm, ale na co sa budes vyhovarat (pardon, argumentovat) potom?
@obsadenemeno ked na ne budem mat tak ich kupim
@tiper24 vies co, az ti tie tvoje "argumenty" najdu pracu, ( a nie hocijaku, ale taku, co tebe vyhovuje😅) tak sa ozvi. Lebo ja tie tvoje "argumenty" budem volat vyhovorky, a myslim, ze vacsina diskutujucich mi da za pravdu. Uz si takto "argumentoval" v inych temach.
Radila by som, najst si vyznam slova "argument". Lebo ty neargumentujes, ty sa vyhovaras.
No ale tvoj zivot, ze..... ty ho budes zit a ako si ho zariadis, taky ho budes mat.
@obsadenemeno presne tak kto si ako zariadi tak ma
@tiper24 hlavne, ze si spokojny, ze?
@obsadenemeno nie som spokojny vobec

@dorottka praveze neviem ake podniky